Poradna duly
Jana Čurdová
jenny.fields píše:
Kitty: No v průkazce mám jen datum poslední menstruace - 8.1. a datum porodu 14.10.
Nevím,jestli bych to teda neměla ještě nějak jinak spočítat podle toho porodu…nerada bych, aby mi tam řekli, už jste tady měla být před třemi dny, ted už nebereme a nebo přijdte až za dva dny…
tak přesně tak, podle průkazky. hodila jsem si to k metříku a ukazuje to že dneska tj. úterý jsi 12+6
jenny oni tě nevyhodí neboj
a pokud budou mít volno určitě tě vezmou.
Judit drž se a opatruj se
Kitty: Díky, mě to vycházelo taky tak. Ale je to očividně jedno. Dneska jsem tam volala a chtěli po mne datum porodu a podle toho mi řekli, že můžu přijít už teď v pátek. Tak tam zajdu.
Holky já pořád nechápu proč se musí objednávat k porodu…stejně většina žen nerodí v termínu tak mi pak řekněte k čemu je to dobrý ![]()
No holky mě by to taky zajímalo proč se objednává…ale myslím že u nás se to nemusí…nebo se musí všude…?????????
jenny.fields píše:
Kitty: Díky, mě to vycházelo taky tak. Ale je to očividně jedno. Dneska jsem tam volala a chtěli po mne datum porodu a podle toho mi řekli, že můžu přijít už teď v pátek. Tak tam zajdu.
díky za info, tak si tam zavolám začátkem týdne, třeba mě zaregistrujou když půjdu k té kadeřnici, byla by to jedna cesta
oni mají malé kapacity, takže aby předběžně věděli kolik ženských v tu dobu bude rodit a oni zvládnou. pokud nejsi zaregistrovaná, nejsou povinni tě vzít, zkontrolujou jak jsi na tom a pokud zvládneš převoz pošlou tě jinam. už to prostě není jako dřív. mají málo lůžek. o to tu jde. ne že by nezvládli porodit deset ženských naráz.
všude to zřejmě není, ale v Praze je to všude. je ale lepší se informovat, řešení na poslední chvíli není na místě. jo a porodnici si chci vybrat. takže se raději registruju
Kitty: Nevíš prosím tě, kde to tam je? K areálu bych se měla dostat ze zastávky tramvaje Podolská vodárna. Zkusím tam jít už zítra, v pátek se mi to moc nehodí. Ale budu na to mít málo času a tak se mi tam nechce bloudit, nikdy jsem tam nebyla.
Ahoj,
Judit , a pracuješ ještě? Nebo už jsi doma na rizikáči? Drž se a odpočívej… ![]()
Jinak tady u nás se žádné pořadníky do porodnic nevedou, ale o Praze je to všeobecně známo ![]()
Nevíte někdo, jak je to v Brně? Jestli je nutno registrovat se dopředu, popřípadě jak dlouho?
Já si dnes udělala velkou radost, objednala jsem šátek na mimi
, včera od Alinky už taky kupu věciček, no, začínám tentokrát brzo
![]()
Už taky něco nakupujete?
A jsem hrozná těhule, dnes mě tak bolela hlava a byla jsem tak šíleně unavená, že jsem se prolila snad litrem Kofoly ![]()
jenny.fields píše:
Kitty: Nevíš prosím tě, kde to tam je? K areálu bych se měla dostat ze zastávky tramvaje Podolská vodárna. Zkusím tam jít už zítra, v pátek se mi to moc nehodí. Ale budu na to mít málo času a tak se mi tam nechce bloudit, nikdy jsem tam nebyla.
ani já tam nikdy nebyla, ale zeptej se hnedle na vrátnici, oni tě pošlou
Jméno/věk/bydliště/děti/vdaná/svobodná/TP/KO
Simiki - Simona / 21 let / Most / děti zatím nemá / / svobodná / TP 1.10. / KO 25.4. tichule - Gábina /36 let/Ostrava/Deniska 15/Terezka 10/vdaná/TP 1.10./KO 7.4 Megi17 - Lenka / 22let / Nejdek / děti zatím nemá / / / TP 5.10. / KO 23.4., 6.5. Helusa80 - - Helena / 28let / Prostějov / děti
zatím nemá / / / TP 5.10. / KO chuanitka - - / 31let / Brno / děti zatím nemá / /dlouholetý vztah / TP 8.10. / KO Handah - Hanka / 29 let / Olomoucko / Honzík 12.12.2006 / vdaná / TP 13.10. / KO 16.4. jenny.fields - / 32 let / Kladno / děti zatímnemá / / vdaná / TP 14.10. / KO 15.4. Alla - Alena / / Praha / Terezka / 19.12.07 / / TP 17.10. / KO Judita74 - Jitka / 34 let / / / / / TP 18.10. / KO 7.4. zari - Martina / 30 let / Uherský Brod / Nelinka /2roky / vdaná / TP 18.10. / KO 9.4. Luumu - / 31 let / Praha / Barunka 15.11.2007 / svobodná / TP 22.10. / KO 14.4. a 15.4. cmelda - Šárka / let / Brno / Gabriel / 01/08 / vdaná / TP 23.10. / KO 17.4. kitty25 - Petra / 31 let / Praha 8 / Robin / 9.12.2007/ vdaná / TP 24.10. / KO 15.4. Barulátko - Bára / 26 let / Olomouc / Hanička / 28.6.2007 / / TP 28.10. / KO 10. a 15.4. KalinkaIvča - Ivana / 27 let / Jihlava / Honzík / vdaná / TP 30.10. / KO 23.4. cacorka - / 25 let / / Patrik / 8.3.2007 / svobodná / TP / KO te.ss - / 34let / / 2dcery / 10+8let / TP / KO Ivisek
Ahoj všem,
to máme ale krásně…včera jsem dala už na balkon pelargonie a muškáty.Zahrádka je též hotová.Mám radost,teď už si v klidu můžu popíjet kafe na zahradě a mít u toho nohy nahoře
Včera jsem si v Náchodě u „ťamanů“ koupila dvě krásné tuničky za pár šušňů…červenou a bílou s červenými kvítky.V jiném textilu (klasickém)mě navízeli jednu za 800,–-,no tak nekupte si dvě za poloviční cenu-to je paráda!!! ![]()
Zítra mají děti velikonoční prázdniny,tak se těším,že je někde vemu do přírody.V pátek screening,tak uvidíme.
K těm porodnicím…u nás se nic takového nemusí…stejně si myslím,že i neobjednané rodičky by přece nesměli odmítnout,ne? ![]()
neměli, ale můžou je poslat jinam, pokud pro ně nemají postel, stačí, když jim vytelefonujou místo jinde.
Ahojky
…dnes je zase tak krásně otevřela jsem všechny okna v baráku a zabralo mi to asi 15 min
…taky jsem konečně dala peřiny do oken at se vyvětrají
…prostě super…jinak máme za barákem rybníček a tam je asi žabí farma
![]()
jinak já ještě neobědnávám nějak se držím
…ale už mě to pěkně nutká
…jsem zvědavá jak dlouho to vydržím…
jo včera jsem se bavila o těch porodnicích se ségrou a asi si tam s přítelem taky zajedem alespon nám to tam prej ukážou u nás ji totiž nově rekonsruovali…tak jsem na to zvědavá ![]()
Tak už jsem zaregistrovaná v Podolí. Byla to rychlovka. Kartotéka je hned jak se vejde do budovy proti hlavním dveřím. Pokud jsem se dobře dívala, tak si mne paní psala na 163.místo(prý berou na měsíc 380). Ale mezi řádky pospanými měla občas i řádek prázdný, že by pro nějaké VIP?:)