Poradna duly
Jana Čurdová
Jméno/věk/bydliště/děti/vdaná/svobodná/TP/KO
Simiki - Simona / 21 let / Most / děti zatím nemá / / svobodná / TP 1.10. / KO 25.4. tichule - Gábina /36 let/Ostrava/Deniska 15/Terezka 10/vdaná/TP 1.10./KO 7.4 Megi17 - Lenka / 22let / Nejdek / děti zatím nemá / / / TP 5.10. / KO 23.4., 6.5. Helusa80 - Helena / 28let / Prostějov / děti zatím nemá / / / TP 5.10. / KO chuanitka - Marcela / 31let / Brno / děti zatím nemá / /dlouholetý vztah / TP 8.10. / KO Handah - Hanka / 29 let / Olomoucko / Honzík 12.12.2006 / vdaná / TP 13.10. / KO 16.4. jenny.fields - / 32 let / Kladno / děti zatímnemá / / vdaná / TP 14.10. / KO 15.4. Alla - Alena / / Praha / Terezka / 19.12.07 / / TP 17.10. / KO Judita74 - Jitka / 34 let / / / / / TP 18.10. / KO 7.4. zari - Martina / 30 let / Uherský Brod / Nelinka /2roky / vdaná / TP 18.10. / KO 9.4. Alinka - / 35 let / Třinec / 2děti / / vdaná / TP 19.10. / KO 7.5. Luumu - / 31 let / Praha / Barunka 15.11.2007 / svobodná / TP 22.10. / KO 14.4. a 15.4. cmelda - Šárka / let / Brno / Gabriel / 01/08 / vdaná / TP 23.10. / KO 17.4. kitty25 - Petra / 31 let / Praha 8 / Robin / 9.12.2007/ vdaná / TP 24.10. / KO 15.4. Barulátko - Bára / 26 let / Olomouc / Hanička / 28.6.2007 / / TP 28.10. / KO 10. a 15.4. KalinkaIvča - Ivana / 27 let / Jihlava / Honzík / vdaná / TP 30.10. / KO 23.4. cacorka - / 25 let / / Patrik / 8.3.2007 / svobodná / TP / KO te.ss - / 34let / / 2dcery / 10+8let / TP / KO Ivisek
Alinka píše:
Ahoj holky, jdu Vás pozdravit.Vítám Chuanitku
Byla jsem na screeningu, který mne zklamal, protože to nebyl celý screening, jen část např. bez měření nosní kůstky, ale NT mi měřili a krev taky nabrali. Výsledky mám mít příští týden.
Takže jsem v očekávání na výsledky. Doufám, že bude všechno ok.Taky máme sluníčko, už jsme byli venku, ale teď Mateo spí, takže vyřizuji maily a objednávky.
Ad nevolnosti - jsou pořád, je to sice lepší, než bylo, ale bývá mi špatně každý den.
Holky, nemáte někdo umělé nehty? Můžete mi něco o tom napsat - které jsou dobré,které nedoporučujete apod…??? Dík.
já měla. byla jsem super spokojená, ale bohužel pak jsem je sama začala dělat, udělala jsem kurz, nakoupila všechno a do půl roku jsem z toho prachu měla alergii jako p..... Pokud si troufáš na mimíse s nehtama, tak do toho jdi, pokud ne, tak počkej. Já si je znovu zkusím dát, ale až bude mimi tak aspoň půl roku
doporučuju nějakou střední kvalitu /LCN, Lion, atd./, zkus si najít někoho u koho si je chceš udělat, prohlédnout si nějakou zákaznici, zda se ti budou líbit. To je moc důležité. Neměly by být příliš tlusté, vypadá to pak šíleně. Nové nehty v Praze stojí cca 800-900. Doplnění kolem 500. To je tak cena akorát. Víc už je dost. Ale záleží na tvé fin. situaci.
Teď si některé chválí ty číňany, ale zase jsou i negativní reakce, tak tam bych nešla.
doplnění nehtů - závisí jak rychle ti rostou. Já zpočátku chodila co 14 dní, potom jednou za tři týdny. Jinak o nehty se sama musíš starat, aby vypadaly dobře. Pro mě to bylo takové vyžití… Já jsem na klasiku, takže spíš francie a bílé lakování, ale záleží na každém.
Stačí i velmi levné laky, protože na nehtech skvěle drží a stačí pak nějaký lepší kvalitnější vrchní a máš vystaráno.
Ahoj,tak jsem byla u našich - podávám hlášení!!! Napřed máma o mimi nic..pak se ptala jako proč ted,a že je to brzy atd. A pak se začala ptát jak to mám s prací a že moje vedoucí je tedy blbá a závidí mi a že jestli to bude holka,tak že jí koupí naušničky,že si na věci netroufá,že nebude vědět jakou velikost atd..jenže pak stejně dodala,že to bude kluk…a víte kdo jí zpracoval - TÁTA..já jsem si říkala že to není samo od sebe
Gratuluji k výborným výsledkům u doktorů
Koukám,že tu řešíte nehtíky..já je kdysi taky chtěla. Já mám sice nehty pěkné a většinou i dlouhé,ale stane se že mi někde prasne kousek a jde to do háje,takže se docela bojím jít na umělé nehty. I když jsem slyšela,že nejlepší jsou gelové a nebo pryskyřicové,ale jak říkám,já ty zkušenosti s nimi nemám,takže neporadím
pryskyřicové nedoporučuju.
a s prasklými nehty to nemá co dělat, právě naopak, svoje ti potom rostou dobře, jsou podrostlé. Jak jsem ale psala, kdo nemá zkušenost s dlouhými nehty, k malému mimi bych moc nedoporučovala.
ad rodiče - to je fajn, že jí táta zpracoval ne? ![]()
jdu papat - mám pizzu s rukolou a druhou s mozarelou
a kdybych se tu už neobjevila, takpřeji pěkný večer a příjemný víkend..papa
Ahojky holčiny…tak dnes jsme byli na Svatošských skalách na výletě …šli jsme 8km takže jsem docela unavená
…jinak jsme opékali špekáčky nam ještě teď se olizuju
…
Simi:…no vidíš mamča se sklidní a začne se těšit chtělo to jen čas
…a to že jí zpracoval taťka tak to přeci není na škodu ne? ![]()
A co se týče nehtíků tak já jsem chodila na doplnění cca. jednou za měsíc…úplně to stačilo doma jsem si je zbrousila jak jsem potřebovala a nechávala jsem si je dělat kratší tak mi tolik zase nevyrosli
…taky jsem nebyla zvyklá na dlouhý nehty a tyhle jsem zvládala úplně v pohodě…
Ahojky,
gratuluju všem k úspěšným kontrolám a screeningům ![]()
Venku je nádherně, až se H. vyspí, jedeme k našim a zítra se chystáme do zoo ![]()
Mějte krásné Velikonoce ![]()
ad doplnění nehtů - bohužel závisí individuálně jak komu rostou, mě fakt rostly rychle a na déle než tři týdny to zezačátku nebylo, pak stačil měsíc. ale spokojená jsem byla moc ![]()
Téda holky kde jste všechny?
…to jste měli tak krušné velikonoce?
…nebo se teprve vracíte z návštěv?
..
Já jsem se teď přestěhovala ze zahrádky do baráku…už bylo chladno…jinak by jsem venku snad i spala
![]()
Zdravím všechny na konci Velikonoc. My jsme je strávili v Aténách. Jinak screening taky ok, nosní kůstku jsme nemohli změřit, fazula byla otočená zády. Taky se to chystám říct tenhle týden v práci. Jo a taky jsme to z Řecka poslali jako zprávu všem prarodidičům, kteří jsou z toho samozřejmě celý hotový.
jenny.fields :…téda tak to jste měli krásné Velikonoce…taky by jsem si nechala líbit…tak doufám že jsi si to užila
…a to že jste to oznámili takhel netradyčně ja taky fajn.....a je moc dobře že jsou rádi
…to u nás už to vědí docela dlouho a taky se všichni moc těší
![]()
Ahoj všem po svátcích
Já si tak užívala a dnes zpět do reality - do práce ![]()
Gratuluji všem k úspěšným screeningům.
Simiki: To jsem ráda, že se tvoje máma srovnala… bude nadšená babička, uvidíš ![]()
Taky máte takový divný pocit ze svého těla? Vypadám jako tlusťoch a ne jako těhotná
Akorát mám břišní špek a pupík zatím žádnej ![]()
no jo, pupík vyleze později, špek hnedle.
![]()
mám dotaz, jak se teda pozná, že ten screening je úspěšný, když nemůžou změřit tu nosní kůstku? je to teda potom k něčemu?