Říjen 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16118
10.4.09 17:46

Jméno/věk/bydliště/děti/vdaná/svobodná/TP/KO

Simiki - Simona / 21 let / Most / děti zatím nemá / / svobodná / TP 1.10. / KO 25.4. tichule - Gábina /36 let/Ostrava/Deniska 15/Terezka 10/vdaná/TP 1.10./KO 7.4 Megi17 - Lenka / 22let / Nejdek / děti zatím nemá / / / TP 5.10. / KO 23.4., 6.5. Helusa80 - Helena / 28let / Prostějov / děti zatím nemá / / / TP 5.10. / KO chuanitka - Marcela / 31let / Brno / děti zatím nemá / /dlouholetý vztah / TP 8.10. / KO Handah - Hanka / 29 let / Olomoucko / Honzík 12.12.2006 / vdaná / TP 13.10. / KO 16.4. jenny.fields - / 32 let / Kladno / děti zatímnemá / / vdaná / TP 14.10. / KO 15.4. Alla - Alena / / Praha / Terezka / 19.12.07 / / TP 17.10. / KO Judita74 - Jitka / 34 let / / / / / TP 18.10. / KO 7.4. zari - Martina / 30 let / Uherský Brod / Nelinka /2roky / vdaná / TP 18.10. / KO 9.4. Alinka - / 35 let / Třinec / 2děti / / vdaná / TP 19.10. / KO 7.5. Luumu - / 31 let / Praha / Barunka 15.11.2007 / svobodná / TP 22.10. / KO 14.4. a 15.4. cmelda - Šárka / let / Brno / Gabriel / 01/08 / vdaná / TP 23.10. / KO 17.4. kitty25 - Petra / 31 let / Praha 8 / Robin / 9.12.2007/ vdaná / TP 24.10. / KO 15.4. Barulátko - Bára / 26 let / Olomouc / Hanička / 28.6.2007 / / TP 28.10. / KO 10. a 15.4. KalinkaIvča - Ivana / 27 let / Jihlava / Honzík / vdaná / TP 30.10. / KO 23.4. cacorka - / 25 let / / Patrik / 8.3.2007 / svobodná / TP / KO te.ss - / 34let / / 2dcery / 10+8let / TP / KO Ivisek 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
10.4.09 17:50
Alinka píše:
Ahoj holky, jdu Vás pozdravit.

Vítám Chuanitku :wink:

Byla jsem na screeningu, který mne zklamal, protože to nebyl celý screening, jen část např. bez měření nosní kůstky, ale NT mi měřili a krev taky nabrali. Výsledky mám mít příští týden.
Takže jsem v očekávání na výsledky. Doufám, že bude všechno ok.

Taky máme sluníčko, už jsme byli venku, ale teď Mateo spí, takže vyřizuji maily a objednávky.

Ad nevolnosti - jsou pořád, je to sice lepší, než bylo, ale bývá mi špatně každý den. :roll:

Holky, nemáte někdo umělé nehty? Můžete mi něco o tom napsat - které jsou dobré,které nedoporučujete apod…??? Dík.

já měla. byla jsem super spokojená, ale bohužel pak jsem je sama začala dělat, udělala jsem kurz, nakoupila všechno a do půl roku jsem z toho prachu měla alergii jako p..... Pokud si troufáš na mimíse s nehtama, tak do toho jdi, pokud ne, tak počkej. Já si je znovu zkusím dát, ale až bude mimi tak aspoň půl roku

doporučuju nějakou střední kvalitu /LCN, Lion, atd./, zkus si najít někoho u koho si je chceš udělat, prohlédnout si nějakou zákaznici, zda se ti budou líbit. To je moc důležité. Neměly by být příliš tlusté, vypadá to pak šíleně. Nové nehty v Praze stojí cca 800-900. Doplnění kolem 500. To je tak cena akorát. Víc už je dost. Ale záleží na tvé fin. situaci.
Teď si některé chválí ty číňany, ale zase jsou i negativní reakce, tak tam bych nešla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
10.4.09 17:52

doplnění nehtů - závisí jak rychle ti rostou. Já zpočátku chodila co 14 dní, potom jednou za tři týdny. Jinak o nehty se sama musíš starat, aby vypadaly dobře. Pro mě to bylo takové vyžití… Já jsem na klasiku, takže spíš francie a bílé lakování, ale záleží na každém.
Stačí i velmi levné laky, protože na nehtech skvěle drží a stačí pak nějaký lepší kvalitnější vrchní a máš vystaráno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5074
10.4.09 19:27

Ahoj,tak jsem byla u našich - podávám hlášení!!! Napřed máma o mimi nic..pak se ptala jako proč ted,a že je to brzy atd. A pak se začala ptát jak to mám s prací a že moje vedoucí je tedy blbá a závidí mi a že jestli to bude holka,tak že jí koupí naušničky,že si na věci netroufá,že nebude vědět jakou velikost atd..jenže pak stejně dodala,že to bude kluk…a víte kdo jí zpracoval - TÁTA..já jsem si říkala že to není samo od sebe

Gratuluji k výborným výsledkům u doktorů

Koukám,že tu řešíte nehtíky..já je kdysi taky chtěla. Já mám sice nehty pěkné a většinou i dlouhé,ale stane se že mi někde prasne kousek a jde to do háje,takže se docela bojím jít na umělé nehty. I když jsem slyšela,že nejlepší jsou gelové a nebo pryskyřicové,ale jak říkám,já ty zkušenosti s nimi nemám,takže neporadím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
10.4.09 19:41

pryskyřicové nedoporučuju.
a s prasklými nehty to nemá co dělat, právě naopak, svoje ti potom rostou dobře, jsou podrostlé. Jak jsem ale psala, kdo nemá zkušenost s dlouhými nehty, k malému mimi bych moc nedoporučovala.

ad rodiče - to je fajn, že jí táta zpracoval ne? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5074
10.4.09 19:47

KITTY, jsem ráda,že jí táta zpracoval…aspon mám klid

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5074
10.4.09 19:52

jdu papat - mám pizzu s rukolou a druhou s mozarelou

a kdybych se tu už neobjevila, takpřeji pěkný večer a příjemný víkend..papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
11.4.09 20:44

Ahojky holčiny…tak dnes jsme byli na Svatošských skalách na výletě …šli jsme 8km takže jsem docela unavená :roll: …jinak jsme opékali špekáčky nam ještě teď se olizuju :lol: :lol:
Simi:…no vidíš mamča se sklidní a začne se těšit chtělo to jen čas :wink: …a to že jí zpracoval taťka tak to přeci není na škodu ne? :lol:
A co se týče nehtíků tak já jsem chodila na doplnění cca. jednou za měsíc…úplně to stačilo doma jsem si je zbrousila jak jsem potřebovala a nechávala jsem si je dělat kratší tak mi tolik zase nevyrosli :wink: …taky jsem nebyla zvyklá na dlouhý nehty a tyhle jsem zvládala úplně v pohodě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7095
12.4.09 13:09

Ahojky,

gratuluju všem k úspěšným kontrolám a screeningům :D

Venku je nádherně, až se H. vyspí, jedeme k našim a zítra se chystáme do zoo :wink:

Mějte krásné Velikonoce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
12.4.09 21:10

ad doplnění nehtů - bohužel závisí individuálně jak komu rostou, mě fakt rostly rychle a na déle než tři týdny to zezačátku nebylo, pak stačil měsíc. ale spokojená jsem byla moc :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
13.4.09 20:00

Téda holky kde jste všechny? 8O …to jste měli tak krušné velikonoce? :D :D …nebo se teprve vracíte z návštěv? :D ..
Já jsem se teď přestěhovala ze zahrádky do baráku…už bylo chladno…jinak by jsem venku snad i spala :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
13.4.09 21:00

...

Zdravím všechny na konci Velikonoc. My jsme je strávili v Aténách. Jinak screening taky ok, nosní kůstku jsme nemohli změřit, fazula byla otočená zády. Taky se to chystám říct tenhle týden v práci. Jo a taky jsme to z Řecka poslali jako zprávu všem prarodidičům, kteří jsou z toho samozřejmě celý hotový.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
13.4.09 21:49

jenny.fields :…téda tak to jste měli krásné Velikonoce…taky by jsem si nechala líbit…tak doufám že jsi si to užila :wink: …a to že jste to oznámili takhel netradyčně ja taky fajn.....a je moc dobře že jsou rádi :wink: …to u nás už to vědí docela dlouho a taky se všichni moc těší :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
14.4.09 11:11

Ahoj všem po svátcích :-) Já si tak užívala a dnes zpět do reality - do práce 8)
Gratuluji všem k úspěšným screeningům.
Simiki: To jsem ráda, že se tvoje máma srovnala… bude nadšená babička, uvidíš :wink:

Taky máte takový divný pocit ze svého těla? Vypadám jako tlusťoch a ne jako těhotná 8) Akorát mám břišní špek a pupík zatím žádnej :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
14.4.09 14:05

no jo, pupík vyleze později, špek hnedle. :lol: :lol: :lol:

mám dotaz, jak se teda pozná, že ten screening je úspěšný, když nemůžou změřit tu nosní kůstku? je to teda potom k něčemu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí