Říjen 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
157
14.4.09 16:08

no já to mám s jídlem divný mám na něco chuť a když to mám stačí mi kousíček a zbytek baští příťa :lol: :lol: .....no ale tomu to nevadí :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5074
14.4.09 16:12

Megi,no ještě aby mu to vadilo,že si uděláš jídlo a on ho pak dojí..aspon to má bez práce,ne :lol:

holky já jdu s psíkem ven..něco mi tu kňourá,tak se jdem projít a pak odpočívat k TV..tak zatím papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
14.4.09 16:16

jééé ty se máš Simii:…já jsem v práci :? .....tak si užij procházku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
14.4.09 18:17

S tou kůstkou - napadlo mě jestli třeba Ali neměla nepravidelnou MS nebo ovulaci a miminko by tak mohlo být menší a kůstka by ještě nebyla vidět.

Simiki: s přítelem u doktora určitě nebude problém, stejně ti už dělá UTZ přes břicho a ne vaginálně ne? Jinak bříško máme zhruba stejné, tedy já mám za tebou týden zpoždění, tak i břicho tomu odpovídá :D

Handah: taky neměřím :lol: Nechci sebe a mimčo stresovat :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7095
14.4.09 19:09

Tak už máme fotogalerii :D , můžete dávat fotky bříšek, mimin a všeho ostatního :wink: :
 https://www.emimino.cz/modules.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
14.4.09 19:45

díky za fotogalerii

Simi - já si teda těma pohybama jistá nejstem. Prvorodičky cítí pohyby až tak kolem dvacátého týdne, druhorodičky tak 17-18tt. Uvidíš až to přijde doopravdy, tak si budeš jistá.

ad UTZ - na každý UTZ má právo jít manžel, přítel nebo kdokoli koho si vezmeš s sebou. Dr. mi to nikdy neodmítla, dokonce kamarádka brala i dítě.

bříško neměřím a na jídlo si dávám pozor. V prvním těhu jsem přibrala 23kg a moc doufám, že tentokrát přiberu méně. Je to potom opravdu náročné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
14.4.09 20:03

Handah: Fotogalerie je super, zítra přidám svoje mimčo, nemám tu program na úpravu fotek, abych odmazala osobní údaje. Tvoje mimčo na fotce mává? :)

kitty25: Přibírání se taky bojím. Je jasné, že něco přibrat musím, ale normálně se musím hlídat a to teď s mimčem v bříšku zrovna nejde :( Kdy jsi přibírala nejvíc, až ke konci těhotenství? A jedla jsi hodně nebo to šlo samo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5074
14.4.09 20:10

Hlásím návrat z podvečerní procházky :lol:

Holky,lituji vás všechno co musíte být v práci když je venku tak hezky,ale nebojte,ve čtvrtek se to má pokazit a o víkendu pršet :cry:

HANDAH, mimísek má pěkný domeček :wink:

KITY,vy mi tu kazíte vždycky náladu..ne dělám si srandu,taky si říkám,že to je asi brzy…jenže co mě tak jakoby „koplo“,nic jiného mě nenapadá.

Jdu se válet napřed do vany a pak do postele k TV…zatím papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2753
14.4.09 20:18

tak ja trpim spis nechutenstvim, takze s pribiranim to vidim jak v minulem tehu - po ctvrtem mesici tak kilco max dve mesicne nahoru a posledni 2-3 mesice uz vic. celkem jsem pribrala 12kg.
a bricho jsem si zmerila az v tom 9 mesici jen pro info :) jinak jsem se tim nechtela stresovat :D

handah, fotogalerka super :)

jen jsem ted posledni dobou desne unavena, ale nevolnosti presly :) jak jste na tom vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5074
14.4.09 20:34

CMELDO,…mě trápily první 3 měsíce a ted už po nich ani stopy..jen občas,když sTomem blbnem s Kes a já u toho moc skáču,tak si jdu na chvíli povídat se záchodem.
Zkus jíst chlazené ovocné kompoty,jsou v tomto počasí osvěžující a mají vitamínk :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
14.4.09 20:38

Simíí:…možná že už cítíš pohyby je to prý možný…sestra je cítila taky celkem brzy…se musíš soustředit a neboj ono ti mimi dá vědět že je to ono aby už jsi nepochybovala :wink:
Jinak já už ani tak unavená nejsem spíš mě jen trápí pořád ty záda…už nevím co snima.....nemůžu skoro nic :cry: .....jsem jak důchodkyně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
14.4.09 20:45

cmelda: Provokatérko :D

Nevolnosti jsem měla jen týden, jsou dávno pryč. Ale trávení funguje naprosto jinak, mám pořád HLAD. Když se nenajím, je mi na omdlení :roll:
Unavená jsem taky pořád :( Dnes odpoledne jsem pocítila náhlý záchvat energie, tak jsem se neuváženě vydala do IKEA pro poličky do koupelny a než jsem to prošla, málem jsem usnula. A to mě ještě čekal nákup v Tescu a cesta domů autem přes ucpané centrum Brna, protože dálnice byla taky ucpaná. Teď se z té námahy budu týden léčit :lol:

Odhaduju, že jsem zatím přibrala tak 4 kila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
14.4.09 20:47

megi17: Záda tě začaly bolet až v těhotenství? Já jsem loni chodila na rehabilitaci s bederní páteří a hodně mi tam pomohlli, fakt to bylo super. Nechápala jsem, jak můžu být ve svých třiceti tak zničená…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2753
14.4.09 20:53

simiki, ulitavam na konzervovanych mandarinkach :D

ale musela jsem pridat rozpustnou vlakninu a vic jablek atd., trapi me silene zacpa :(( to jsem neznala.

megi, zada me taky bolela dost casto a mirne pomahalo cvicit, ale zadna slava to nebyla…

chuanitko, ja mam furt v kabelce cucavy bombony a kdyz mi hrozi omdleni z hladu, tak cucam :D teda hlavne prvni 2 mesice, ted uz je to jakz takz ok… ale furt musim myslet na to, abych jedla pravidelne aspon malinky sousta. mam sice jakoby furt hlad, ale jak vidim jidlo, tak vim, ze do neho kolikrat nemuzu ani kousnout, anzto by mi nemuselo byti nejlepe… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
14.4.09 20:55

jojo záda mě bolí až teď v těhotensví ale šíleně…nemůžu pak pomalu ani chodit sřílí mi to až do nohou…jsem z toho na palici…to neznám 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí