Poradna duly
Jana Čurdová
Bydlíme ve velkém cihlovém činžáku ve 2+1,ale místnosti jsou pěkně velké.Spaní mám v obýváku,je to spaní pod stropem.A spaní pro mimi chci udělat v prostoru pod naší postelí.Teď je tu pc,ten dáme jinam a vznikne tady pěkný velký prostor pro komodu a dětskou postýlku.Jinak to tady řešit nejde,protože holky mají pokojík a patrovou postel a tam bych to asi nenarvala a navíc by je mimi rušilo v noci ze spaní. ![]()
Tak to máš super te.ss , my musíme dát naší vodní želvu ke tchýni, ať se mi uvolní místo na komodě a tam budu mít přebalovák. Ze začátku budu mít mimčo asi v košíku, mám bezvadný po holkách a pak pořídím tu cestovní postýlku a pak už se snad přestěhujeme do domečku, tak bude místa dost.
![]()
tichule: Nebo vlož fotku do naší galerie, to je jednoduché, Kitty to pár stránek nazpět popisovala. Gratuluji k tripple testům, já jdu v pondělí.
To máme podobně s bydlením, máme sice domek, ale menší. Takže vystěhujeme jednu skříňku se zbytečnostmi z kuchyně a místo ní bude komoda s mimoušími věcmi. To je jediné možné místo v celém domku. Chtěli jsme přestavovat, ale něco nám do toho vlezlo no ![]()
te.ss V cihlácích bývají pěkné byty. Holky jednoznačně potřebují svůj pokojík, takže tvoje řešení je fajn. Ale jak to budeš řešit s patrovým spaním ke konci těhotenství? My máme domek a spáváme v horním patře, kam vedou příkré schody. Už teď mě nebaví běhat v noci nahoru a dolů na záchod
Natož pak s pupkem… to se budeme muset přestěhovat do obýváku.
Právě jsem mluvila se svým MUDr. o té hloupé hodnotě Papp-A, co mi vyšla, a prý se nemám zneklidňovat
Ale zas co mi má říct jiného , že ano
V pondělí jdu na tripple testy, tak se uvidí ![]()
Chuanit , tak budeme na testíky držet palečky.
Domeček je domeček a i když je menší, určitě se tam nějak poskládáte.
![]()
Ahoj..koukám,že řešíte vkládání foteček..však vyto zvládnete,jste holky šikovný ![]()
Jinak ohledně těch výsledků v té psí soutěži,tak ty jsou z 2 kola a tedběží 3..ještě včera jsme byly na 530 místě a dnes už na 107 místě
tak uvidíme jak to půjde dál.
Holky mě už druhej den píchá v levém boku a děsně a ještě mě ke všemu chytá zub a zrovna na té straně,co jsem zvyklá jíst,takže musím jíst na druhé straně a to mi dělá problémy,takže ěm čeká návštěva u zubaře ![]()
Gratuluji k výsledkům a skvělým zprávičkám z dnešních kontrol
Ahoj maminy,píšu po delší době,protože jsem ležela týden v nemocnici kvůli tomu krvácení.Mimčo je v pořádku,tak jsem klidná.Ted musím mít asi dva týdny klidovej režim.
JUDIT,jsem ráda,že jste v pořádku a už doma..jen hezky odpočívejte a dodržujte klidový režim
to krvácení teda ještě pokračuje,a pořád nevím proč???Už mě to otravuje ![]()
Judit, tak to je fajn, že jste v pořádku, hlavně odpočívej, člověka to doma láká pořád něco dělat, hlavně nás ženský…Simi, tak to jste bezvadně poskočili, však taky děláme co můžem.
Držím palečky u zubaře, snad to nic nebude, stejně potřebuješ razítko o průkazky.
![]()
Tichule to máš pravdu,že to láká něco dělat.Není to jako v nemocnici.
Někdy je to prý hormonální nestabilitou, jindy období MS, ale obávám se Judit , že ti to nikde přesně neřekne, proč krvácíš, oni taky neví, ale důležité je, že se miminku daří dobře, kdyby byl nějaký problém, určitě by tě nepustili domů a to je hlavní, že je vše v pořádku. ![]()
Já byla Judit , tak do 13-14 týdne, ale už to přešlo, jak skončily nevolnosti, tak jsem přestala být unavená, ale určitě je to individuální. Určitě ti tím tělíčko říká odpočívej, odpočívej.....
![]()
Kočky, jdu si dát obídek, udělala jsem si dušenou mkvičku s kuřecím masem a kaši, mňam, jako dítě jsem to nesnášela, tak doufám, že prcka moc nenaštvu.
![]()