Poradna duly
Jana Čurdová
Judit,
odpočívej a neboj se.Když říkají,že je malé v pořádku…tak se není čeho bát.
Chuanitko,
už teď mám problémy sejít z postele dolů.Někdy mám „čůrací“ noci a to si raději ustelu na gauči,protože to bych se fakt ulítala
To bydlení je super v tom,že máme celý dům oplocený,takže si tady děti můžou poletovat po zahradě a vím,že nemají kam utéci.Za domem je zahrádka,kde si pěstuju kytky a zeleninu.Přes den si tam chodím sedat na lavičku pod třešeň a se sousedkou klábosíme…
Prostě relax.
zatím se stěhovat k příteli nechceme,je potřeba to u něj trochu opravit a navíc tady mám takové to zázemíčko a nemá cenu se teď někam hnát.Navíc se to do konce roku bude prodávat…tak proto.
Já taky koukala,že nám tam přibyly hlasíky a děkujeme
já nepůjdu ke své zubařce,ona má a volno za dní,ted má plno,takže půjdu k Tomovo zubařovi,bud zítra a nebo v pondělí…jen doufám,že přežiji cestu na Rotavu,zvlášt v tomto počasí. Mě se totiž dělá v autě špatně když je venku tak krásně.
Ohledně únavy,já si klidně i ted schrupnu klidně odpoledne a nebo na večer… Tom spí takhle pravidelně…to jsemzvědavá jak to bude dělat na tom Kypru ![]()
Klíštata- všechna jsou zdárně venku…já byh je vyndat neuměla…Kesinka jako odměnu dostala celej párek,jindy jí aspon kousek ukousnu,ale slíbila jsem jí celej,tak jsem to taky splnila.
Holky já mám trošku problém s bradavkama..nějak je mám pořád zapadlé…přemýšlím zda si mám koupit AVENT NIPLETTE, protože nevím jak a čím budu kojit..tímhle to nepůjdu.
Judit: To je fajn, že jste v pořádku. Oni by tě nepustili, kdyby byl větší problém
Ale to krvácení by mě taky rozčilovalo
Já jsem unavená pořád. Každý den po příjezdu z práce se najím, svalím na gauč a nejmíň hodinu spím. A když to nezvládnu, jsem protivná a bolí mě hlava ![]()
tichule: Tvůj oběd bych si dala, mňam
Ale taky jsem se neměla špatně, měla jsem ptáčky z hovězího, vyráběl je tchán. Všechny kolegy a kolegyně pravidelně v poledne rozčiluju tím, jak si ohřívám něco dobrého a voní to na celou firmu ![]()
te.ss: Úplně si představuju ten relax
Sestra bydlela taky v cihláku a uvnitř měli dvorek s pískovištěm a záhonky a bylo to hrozně fajn právě kvůli dětem. Přesně kvůli té pohodě jsem se přestěhovala z paneláku do domku, vylepím se pod třešeň na deku a nahřívám se nebo usnu. Nemá to chybu.
Judit , tak sláva, že jste z nemocnice doma a mimís v pořádku
Hematom Ti nenašli? Určitě bude dobře, vyplácni se někde na deku ![]()
tess , když se tam vejdete 4, tak 5 určitě taky
To slízání z postele teda, to Tě lituju, když si představím interval kojení co dvě hodiny
Třeba budeš mít chápavé mimčo ![]()
Simiki , na Kypru chodí po obídku spát všichni, nejen těhule, ne?
Zkušenosti teda nemám, jen jsme byli v Řecku na dovolené, tak je mi jasné, na co ty poobědové pauzy mají ![]()
Já si chodím po o taky lehnout s malým, ale snažím se neusnout, nedělá mi to nějak dobře, když spím hodinu, hodinu a půl odpoledne, mám pak žaludek jak na vodě ![]()
A přijde mi, že jsem dnes poprvé cítila pohyby…je to teda setsakramentsky brzo, ale na střeva to šimrání nevypadalo ![]()
teda vy jste toho nakecaly ![]()
judit, to je super, zes zpatky. hlavne nepodlehej svodum domacnosti
a odpocivej co nejvic.
unava - uz ani tak ne,pokud cely den nehonim dite po hristich
to jsem pak mrtva nehorazne
holky, my sice mame 4+1, ale bude nas 6, takze budeme mit taky veselo
ale zas mame to docasny, tak 2-3 roky, nez manzeluv nejstarsi se vyda do sveta nekam
pak zridime opravdovej detskej pokojik.takhle mame pokoji,kde na noc rozdelavame matrace na spani. takze pak jeste pribude jedna detska postylka - 4 lidi v jedne loznici
asi vystehuju chlapa do obyvaku ![]()
tess, chuanito, to bydleni vam zavidim. ja teda jsem rada presidlila do panelaku, ale s tema malyma detma je fakt, ze vlastni barak je mnohem lepsi. tady se muzu vyplacnout leda na balkon… a na hristich vybiram strepy a vajgly z pisku ![]()
simi,o zubari mi ani nemluv. ja mam kaz, ale nemuzou najit RTG snimek, aby doktorka vedela,kde. takze asi budu muset pockat az po porodu..
chuanito, drzim palce na TT
ja mam zitra poradnu a navic mi maji dovezt novou lednici,tak snad to nejak zorganizuju. potvora stara vyplivla zrovna v dobe ,kdy se to financne vuuuubec nehodi ![]()
Simi s bradavkama se netrap, buď to půjde s kloboučkem a nebo časem vylezou. Já je mám taky ploché a ze začátku jsem kojila s kloboučkem a pak se krásně vytáhly. Nejhorší je začátek, jak se ty prsa nalijou a pak už to většinou jde.
Cmeldo , tak aspoň máte veselo, když jste taková velká rodina.
Handah , taky už čekám každý den na pohyby.
Chuanit , pěkně jsem se přecpala, měla jsem dvě kola.
Ptáčky mám taky ráda. ![]()
HANDAH, no jo naKypru,jenže Tom tak jštěnení a od té doby co nechodí do práce (od prosince),tak po obědě chodí spát jak malé dítě
A s těmi „pohyby“, jsem ráda,že v tom nejsem sama ![]()
CMELDO, chudinko,tak to tě lituji,že budeš muset čekat tak dlouho…no jsem zvědavá co poví mě
TICHULE,no já si to stejně neumím představit ani s tím kloboučkem…ale zeptám se v úterý doktora až půjdu na KO
Ahojky!
Doufám, že na nikoho nezapomenu, když tak se předem omlouvám - asi si budu brát k PC papír a dělat si poznámky ![]()
Judit - vítám tě z5 doma a hlavně mezi námi. Určitě bude všechno v pořádku - a když říkají, že je mimi v pořádku, tak jim věř.
Simi - já teda problém s bradavkami nemám, ale určitě se na to zeptej Mudr až půjdeš na KO. Minulé těhu jsem chodila do kurzu pro těhulky a tam se nám PA dívala i na prsa právě kvůli bradavkám. Jedna mamina je měla vpáčené, tak jí doporučila formovač bradavek.
Kitty - děkuji za pochválení fotečky. Mám pocit, že když ty fotky z UTZ přefotím na digitál, tak jsou daleko pěknější a srozumitelnější - vše je líp vidět.
Ahojky holčiny…
koukám že tu ešíte bydlení…tak to my takový problém nemáme…máme veliký barák…cca asi 12 místností + tělocvična
…je to bývalá škola v přírodě
…takže vás klidně ubytujeme
![]()
Judit:…no vítám tě zpět a optruj se a hodně odpočívej ![]()
Tak já se ještě večír kouknu zatím papa
Simiki píše:
Já taky koukala,že nám tam přibyly hlasíky a děkujemejá nepůjdu ke své zubařce,ona má a volno za dní,ted má plno,takže půjdu k Tomovo zubařovi,bud zítra a nebo v pondělí…jen doufám,že přežiji cestu na Rotavu,zvlášt v tomto počasí. Mě se totiž dělá v autě špatně když je venku tak krásně.
Ohledně únavy,já si klidně i ted schrupnu klidně odpoledne a nebo na večer… Tom spí takhle pravidelně…to jsemzvědavá jak to bude dělat na tom Kypru
Klíštata- všechna jsou zdárně venku…já byh je vyndat neuměla…Kesinka jako odměnu dostala celej párek,jindy jí aspon kousek ukousnu,ale slíbila jsem jí celej,tak jsem to taky splnila.
Holky já mám trošku problém s bradavkama..nějak je mám pořád zapadlé…přemýšlím zda si mám koupit AVENT NIPLETTE, protože nevím jak a čím budu kojit..tímhle to nepůjdu.
já si koupila takový ty bazmeky od medely na vytahování bradavek, dají se nosit od šestého měsíce těhu. jen jsem to zkoušela, protože jsem nevěděla, že bradavky mám krátké. takže jsme nakonec kojili přes klobouček. ovšem je to trošku otrava. Ale teď to hodlám zkusit a uvidíme, snad se zadaří, abychom to zvládli bez.
tichule píše:
Simi s bradavkama se netrap, buď to půjde s kloboučkem a nebo časem vylezou. Já je mám taky ploché a ze začátku jsem kojila s kloboučkem a pak se krásně vytáhly. Nejhorší je začátek, jak se ty prsa nalijou a pak už to většinou jde.![]()
Cmeldo , tak aspoň máte veselo, když jste taková velká rodina.
![]()
Handah , taky už čekám každý den na pohyby.
![]()
Chuanit , pěkně jsem se přecpala, měla jsem dvě kola.
![]()
Ptáčky mám taky ráda.
ad bradavky, nemůžu potvrdit. mě to bez kloboučku vůbec nešlo
Tak máme po kontrole. Jsme 9 cm velcí a vše v pořádku. Doktor mi udělal i 3D video. Jinak jsem zprávu oznámila už i na mých stránkách včetně videa:)
www.cestovatelka.estranky.cz
jenny
mimino je fakt neposeda, to si tam ke konci hrálo se šňůrou nebo s pindíkem? ![]()
Máš pěkné stránky, jsi cestovatelka
Jezdíš po světě pracovně?
Já dnes byla taky na gyndě, vše je v pořádku, tak zase za měsíc ![]()
Jsem ko, pádím do postele.
Jenny, krásný 3D UTZ.moc gratuluji
Megi,tak se hlásím jako první o ubytovní
protože mě je tento byt malý…se šude potkávám
No až sem budu rvát postýlku,tak tu budu muset přestavět nábytek,jinak by se mi sem nic nevešlo…ale jak narvu do bytu kočárek tak to nevím,asi ho budu dávat do kapsy ![]()
Kitty, ted jsem taky koukala na ty kloboučky a nevypadá to špatně..no jsem zvědavá co mi poradí doktor…ale tahle varianta by měvyšla mnohem levněji než ten Avent
no nic,tak já jdu spát…zatím ahoj a dobrou noc