Říjen 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16118
20.4.09 11:36

Radka snad dobře, zatím o tom moc nepíše, tak doufám, že se jim zadaří brzy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
20.4.09 12:50

te.ss: Taky už se těším na fotku kočárku :)
Jeje: Tý jo, to je břicho 8O Já jsem na tom jak čmelda, jako dobře najezená :D Přitom mimčo může mít tak 16 cm, nechápu, jak se tam vejde :D
cmelda: Právě nechci moc provokovat s tím spaním, abyste mě tu nevypískaly :lol: Na tvém místě bych vypadala asi jako zombie…
Simiki: : Já jsem přibrala plusminus 4 kilča, ale z toho dvě kila budou prsa :lol:

Jinak hlásím, že z dnešního „vezmu si u doktora papír“ byla nakonec regulerní kontrola :) Malá ale spala, jen občas otevřela pusu nebo mávla rukou, jinak byla v klidu. A triple testy dneska nestihnu, musím jindy během tohoto týdne.

Ad kočárek: já teda plánuju kočárek ze sekáče, nejsou penízky :( Ale musím s sebou vzít nějakou zkušenou maminu, aby mi poradila, jaký výkon motoru, zda přední nebo zadní náhon a tak :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14083
20.4.09 12:52
kitty25 píše:
Radka snad dobře, zatím o tom moc nepíše, tak doufám, že se jim zadaří brzy.

ahoj holky,
koukám, že se máte dobře a vaše řady rozrostly. To je fajn. Hlavně na sebe dávejte pozor a užívejte se těhotenství.

Já v hlavě bojuju s tím, jestli máme začít už teď nebo dodržet ty
3 měsíce, navíc se už teď šíleně bojím, že to znovu nevyjde. Takže tak.

tak se mějte hezky, a díky za to, že jste si na mě vzpoměly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7095
20.4.09 14:31

Ahoj,

Radko , držím palce! :wink:

Judit , na neschopence nejsem, ale co vím, jsou teď s dodáním peněz dost problémy :? Stát má na vyplacení několik týdnů (bohužel nevím přesně), k tomu se počítá doba, než to zaměstnavatel odešle…kamarád čekal na nemocenskou 2,5 měsíce, tak přeju, ať Ti dorazí dřív :! Zkus si kdyžtak zavolat na příslušná místa, jak to vypadá…

Simiki , tak jsem zvědavá, jak se zítra na gyndě domluvíš :wink:

Tady je dnes vedro :roll: , nejradši bych se vyplácla někde na deku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5074
20.4.09 14:53

Tak jsem volala na gyndu zda Tom může jít zítra se mnou a bylo mi řečeno,že ne,že zítra mi budou dělat jen odběry a žádný UTZ,tak jsem se divila a já chtěla vědět,jak jsme vyrostli a zda už se dozvíme do to bude. Prý se další UTZ dělá ve 20 týdnu a ne v 16,jenže já jsem zítra přesně 17+0,takže se pohlaví mimi dozvím až ve 22 týdnu :cry: jak to mám vydržet,když se každý ptá co to bude :cry: :evil:
Jsem tedy pěkně naštvaná,že jako jediná ted neuvidím mimi…

Z toho vedra mi není moc dobře,takže jdu na chvíli spát…zatím papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
20.4.09 15:04

Judit já jsem penízky za marodění v únoru ještě nedostala. Jedná se o pár set, tak mě to netrápí. Ale často čtu, že jsou s tím od začátku roku hrozné problémy, hlavně ve větších městech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1673
20.4.09 15:13

Tys to nedostala za únor?Ted mají platit za březen.No to je pěkný a kdo za mě bude platit účty?Doktoři mi říkají „nestresujte se“ Ale copak to jde?
Nezlobte se,že sem tahám takový problémy,omlouvám se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
20.4.09 15:14

Simi Tak to pěkně naštve :| A nezkoušela jsi to ukecat, že ti manžel odjíždí a pak už mimčo neuvidí?
Můj doktor taky dneska nechtěl zapínat utz, prý když jsem mimčo viděla na screeningu nedávno, tak to není nutný. Hodila jsem smutný oči, zasmál se a zapnul to.
Záleží na doktorovi, že jo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
20.4.09 15:29
Judita74 píše:
Tys to nedostala za únor?Ted mají platit za březen.No to je pěkný a kdo za mě bude platit účty?Doktoři mi říkají „nestresujte se“ Ale copak to jde?
Nezlobte se,že sem tahám takový problémy,omlouvám se.

Ne, ještě ne. No holky na mojetehotenstvi taky narikaly, pry se sejdou na pastvě… Musí to být hrozné, když je někdo na tom příjmu závislý. A zkus nezaplatit plyn nebo hypotéku… Bohužel se ničeho nedovoláš. V Praze jánevímkolik prý vyvěsili telefony, aby je občané neotravovali s dotazy.

Já nechci strašit, třeba budeš mít štěstí a penízky dojdou v rozumném termínu. Ale připrav se, že si počkáš, podle toho, co jsem slyšela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
20.4.09 15:53

judit:…bohužel co se takhle bavím s holkama co jsou na rizikovém…tak sociálka na to má 40 dní než pošle penízky…takže si určitě počkáš…je to nepříjemný…já jsem zrovna řešila co budu dělat já protože m,ám vážně potíže ze zádama ale jít marodit a nedostat 2 měsíce ani korunu si nedovedu představit.....mám hypotéku atd… :evil:
Simi:…mě taky doktorka nedělá UTZ…dělala mi ho jen poprvé a pak mi ho dělali na genetice a teď až ve 21 týdnu…děs štve mě to…taky by jsem chtěla vědět jestli je mimi v pohodě a co vůbec čekáme…takže tě chápu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
20.4.09 18:24

Simiki,
jsme už takto domluvené s paní co ho prodává.Přiznám se,že když jsem byla poprvé těhotná,kupovali jsme kočár též z bazárku a to v mém 3.měsíci.Tenkrát jsem byla mladá a nezkušená a vůbec by mě nenapadlo,že by se něco mohlo stát.Ani jsem si to nepřipouštěla.A nyní?Čekala jsem hlavně na to jak dopadne screening.Já vím,možná je to ode mě blbost,ale já to v tom takový problém nevidím :roll: Pověrčivá nejsem.
To se vážně také takhle dlouho čeká na nemocenskou??? :( :( :( To jsem si vůbec neuvědomila.Je to vlastně to samé jako čekání na vyplácení alimentů exekučně.Můj bývalý manžel mi dlužil na výživném na děti 10.000,–,v září jsem dala žádost na exekuční a peníze jsem dostala vyplacené i s dluhem až v lednu.Zatraceně ty peníze v rozpočtu chyběly :evil: Nevím jak to ale dělají matky,které jsou samy a ještě nedostávají výživné… :o No nic,omlouvám se,že to sem tahám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
20.4.09 18:29

te.ss:…já by jsem v tom kupování kočárku taky neviděla problém já hned jak budu vědět co čekáme taky začnu pokukovat po nějakém v bazárcích.....nový mi přijde zbytečný .....jen chci vědět do jaké barvy ho mám kupovat :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
20.4.09 18:47

Megi,
já to také promýšlela a nakonec jsme se rozhodli pro tmavě oranžovou se smetanovou.Je to značka Dorjan,má ho i moje švagrová a je s ním moc spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
20.4.09 18:53

Fotku kočárku jsem vložila do fotogalerie.Já to sem vložit neumím,nejde mi to.
Handach a Alinko,
moc pěkná bříška :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
20.4.09 18:58

Ahoj holky, mohla by som sa k vam pridat? Sice o tejto stanke uz viem dlho, az teraz som zistila ako to funguje :D Som z Brna a TP: mam podla PM 11.10 a podla ULZ 1.10 - tak neviem ktore plati… Doma mam este jedno ditko - Lukas uz skoro 3 roky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí