Říjen 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3039
22.4.09 09:38

Ahoj holčiny, hlásím se po pár dnech. Měla jsem na pilno, dcera v po a út dělala příjimačky na školy, tak jsem dělala taxikáře a doprovod. Poctivě jsem dočetla. :lol: :D Kitty , kočárek je vážně moc pěkný, ten i ten. :lol: :D Díky za fotečku formovačů bradavek, jsou to dneska ale vymoženosti. :lol: :D Jinak doplňuji termín kontroly 14.5.2009. Květen bude náročný, 5.5 mám superkonziliární UTZ, 11.5 srdíčko, 18.5 3D UTZ, tak doufám, že to mimin přežije. :roll: :lol: Te.ss , no já rodila hodně dávno, tak mi některé věci, připadají naprosto úžasné a to jsem oproti některým maminám co dlouho nerodily, celkem v obraze, protože spoustu věcí omrknu v práci u maminek. :lol: :D Prkénko, tak to je hezké. :lol: :lol: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3039
22.4.09 09:58

Tak jsem se konečně prokousala fotečkama a posílám vám svoje břicho, díky za návod. :lol: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1673
22.4.09 10:57

Tichule pěkný bříško,já jsem na tom asi tak stejně jako ty,ale fotky vkládat neumím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3039
22.4.09 11:05

Díky Judit , já to taky neuměla, ale pokud by jsi chtěla, holky mi psaly podrobný návod minulý týden, tak mrkni do historie. :lol: :D Když na to přijdeš, je to opravdu jednoduché, ale než já na to přišla.....Nejsem zrovna PC typ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5074
22.4.09 13:33

Ahojky…jsem pěkně vytočená..volala jsem zubařce a chtěla se objednat,bylo mi řečeno,že mě vyřadila,protože jsem tam nebylapůl roku a tudíž místo mě vzala někoho jiného kdo jí tam bude chodit a za koho bude mít peníze a to mě přitom bolí ten zub a potřebuji razítko do průkajdy a i to mi odmítla udělat,řekla mi,že si mám přijít pro kartu,takže mám 14 dní na to si někho najít.

Pak jsem šla do práce a nedostalajsem marodní,prý žádné nedostnu má mi to vyplatit sociálka,ale co není pravda,když mám marodní od 23.února,tak mi má zaplatit ještě první týden zaměstnavatel a aby toho nebylo málo,tak účetní mi spletla daně a nic nedostanu,takže jsem přišla asi o 10 tis. :evil: :evil: :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3039
22.4.09 14:03

Simi , tak to je bordel, pokud vím, tak na preventivky se chodí dvakrát ročně, někdo chodí jen 1×, někdo vůbec a ještě jsem neslyšela, že by někoho vyřadili bez souhlasu. Myslím, že by si to neměla dovolit. :twisted: Navíc sehnat zubaře není sranda. Prvních 14.dní nemocenské vyplácí zaměstnavatel, potom sociálka. Daně se dají dodatečně opravit, tak není nic ztraceno, některé dny jsou prostě strašné. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1673
22.4.09 14:32

Teda Simi,ty jsi teda měla den.S tou zubařkou je to nějakej podfuk.To jsem neslyšela,že by takhle někoho vyřadily?S tou nemocenskou máš pravdu,já jsem na neschopence od 18.února a dostala jsem od zaměstnavatele nějaký dny zaplacený.A od sociálky si budem muset na ty peníze počkat,taky by mě zajímalo jak dlouho :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3039
22.4.09 15:03

Holky vím z práce, jelikož vystavuji paragrafy, že na sociálce absolutně nestíhají. Na peníze se čeká asi 2.měsíce. Je to hrozný bordel, protože když člověk něco nezaplatí v termínu, hned mu dají penále, no a oni nestíhají, což mi je líto, ale penále vám samozřejmě žádné nezaplatí. Kdo je na těch penězích opravdu závislý, tak má prostě smůlu, zkrátka binec. :twisted: :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
22.4.09 15:30

Holky, moc diky za podporu. Radsej sem moc ani nepisem, lebo moja nalada nestoji za vela. Este v:,–(e okolo sa deju divne veci skor spatne, nez dobre, a kazdy si vylieva srdce a to fakt na nalade neprida. Ked citam a porovnavam hodnoty na nete, tak rozum vravi, ze tie moje hodnoty su na hranici, tak to bude ok, ale nervy robia svoje. Nechcem tu sirit zlu naladu, tak si to len citam. Aspon pridem na ine myslienky, aj ked kocarek mam tiez uz vyrieseny, uz len kupit korbu a autosedacku. To bude raz dva. Inak pre doplnenie tabulky tak som Jana, syn Lukas a kontrola 6.5 - poradna, 26.5. - ultrazvuk a to mi povedia pohlavie, dufam ze to bude holka :wink: kluka uz neee :D jeden staci. No a tu genetiku mam v pondelok, takze 27.4. Uz mate vybrane mena? U nas bol problem s chlapcenskym, a myslim ze dalsie chlapcenske by sme uz nevymysleli :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
22.4.09 15:48

tichule: jé, konečně někdo s malým bříchem jako já :lol:

Judit: Vkládání obrázku popsala Kitty v této diskuzi https://www.emimino.cz/modules.php?…

Simi: Jak spletla daně??? A to je účetní v práci? Můžeš si postěžovat u nějakého nadřízeného a účetní to musí dát dohromady ne? Přece se dá podat opravné daňové přiznání… Já přijít o deset tisíc, tak to tak rozhodně nenechám :roll:

Jaška: Chápu tě, já jsem byla na triple testech dneska a výsledky se dozvím v pátek. Jsem lehce neklidná a doufám, že to bude OK. Vůbec si nedokážu představit, že by vyšly špatně, byla bych hotová… Snad jen ti můžu ocitovat z jednoho článku z netu
Čím dál víc odborníků se shoduje na tom, že Triple test je docela zastaralou a nespolehlivou metodou. Dokonce bylo zjištěno, že až 1/3 ze zhruba sta tisíc žen, jenž jsou ročně celoplošně testovány, se dozví špatný a alarmující výsledek. Jde o planý poplach, který samozřejmě budoucí maminky stresuje. Takže to, že Triple test vyjde pozitivně, nemusí ještě znamenat, že vaše děťátko bude opravdu postižené. V některých případech naopak genetickou vadu neodhalí.
My jména zatím nevybíráme, i když pohlaví mi už řekli. Ještě jsme se ani s přítelem nebavili, po kom bude mít dítko příjmení, nejsme svoji a brát se nebudeme. Sice mám něco vybráno, ale je to zatím tajné :wink: aby se mi do konce těhotenství neomrzelo a nemusela pak narychlo vybírat jiné :lol: A co se líbilo tobě a co manželovi jako jméno pro kluka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5074
22.4.09 16:07

Ohedně daní - všechny smlouvy má ofocené a za lonský rok jsem pracovala od února do května jako brigádnice v té hračkárně a tam odsud žádné daně nepožaduji zpátky a jinak jsem byla vedená od ledna do 4. května na pracáku a od 5.května jsem zaměstnaná u A3 SPORTu. Tak nechápu co chce pořád doložit. Volala jsem jí,ale ona tam nebyla,prý dorazí až k večeru a ozve se mi,tak jsem zvědavá kdy se ozve a pošle mi papíry at si můžu zažádat sama. Jinak od května mámeuž třetí a nebo čtvrtou účetní.

Ohledně marodního - už se to vysvětlilo. Posílají mi to na účet a já přitom měla zažádáno o složenku. Tak v tom byl ten omyl.

Ohledně zubaře -fakt mi to takhle řekla a to je přitom kamarádka mojí bývalé švagrové…tak se budu muset přihlásit k Tomovo zubaři a dojíždět na Rotavu se zubama,tady nikdo nebere

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
22.4.09 16:11

Chuanitka: mne sa pacia mena cudzokrajne ako Matteo, Sam, Ben aj s tymi skratkami. Jednu dobu u nas viedol Dan, teda ja som povedala ze Dan a nie Daniel, tak zase manza ohrnoval nos :D Jemu sa paci klasika Honzik, Pepik atd to zas ja nemusim :D Ale pre dievcatko mam meno vybrane uz asi 10 rokov a to som dupla, ze tak a nijak inak :D bola by to Ela, len este neviem ci Ela, alebo Ella

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
22.4.09 16:45

Jaško,
jméno Ela je krásné.Hlavně zpracovat chlapa,viď?Budu ti držet palce aby to byla opravdu holčička :lol:
My máme pro kluka vybrané jméno Jakub nebo Jan (spíš Jakub) a pro holčičku Anička.Ale já pořád v duchu tajně doufám,že je to Kubík,protože už dvě holčičky mám :wink: :wink: :wink:
Tichule,
ty jsi teda proutek…to já jsem proti tobě „mamut“ :wink: Ale bříšínko se tam už formuje a to je hlavní.Budu mít co schazovat.Ach jooo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3039
22.4.09 17:21

Te.ss, no já taky doufám v toho chlapečka, jsme na tom stejně, i když člověk by měl být rád za zdravé děťátko. U nás kluk bude Daniel, holčička asi Danielka, pokud to s tím klukem nevyjde. :lol: :D Jaši , Ela se mi taky líbí a je jedno jestli s jedním l nebo dvěma ll. Šimi , no tak aspoň něco se vyjasnilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3039
22.4.09 17:23

Chuanit , však ono nám vyroste. :lol: :D :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie