Poradna duly
Jana Čurdová
Kitty: díky za objasnění. O odběru plodovky jsem už samozřejmě slyšela. Ale že je tam tak velké riziko potratu, teda ne.
ad kočárek: vím že je to stará kolekce, ale zatím se líbí nejvíc, já si na novém kočárku nezakládám, u nelči jsem měla taky už použitý.
jojo, mě v podstatě přijde, že se dají sehnat dobré kočárky starší za super ceny. jen ty barvičky jsou trošku už vyšislé, ale jinak i my máme vše ok.
Ali: Právě proti vám mám úplné pidibřicho. Mně to nikdo nevěří, že jsem těhotná
Řekli mi holčičku, tak mám na metříku růžovou plínu
Já jsem byla od začátku přesvědčená, že je to holka a doktor mi to potvrdil. Ale víš jak - ono je to opravdu jedno ![]()
Ahojky..tak jsem přibrala 2 kg a bříško narostlo o 14 cm,vzala mi sestra 3 ampule krve,vrátla mi půkajdu a poslala mě domů,takže mě neviděl ani doktor
![]()
Simi - co to máš za doktora?
To je teda přístup … Já si pokaždé musím vylézt i na kozu a věř, že ke konci těhu už to nebyla žádná prča. a co se objednat do nemocnice na UTZ než přítel odjede? U nás ve FN se na vlastní žádost můžeš objednat jen na UTZ (stojí to 300 Kč) a kdybych byla v tvé situaci, tak bych ani těch peněz nelitovala a přítel bude určitě nadšený.
jojo Simi máš to nějaké divné, já vždycky jdu na kontrolu i k dr. nejdřív třeba odběry a potom kontrola.
simi:…no mě taky neprohlíží doktorka když jdu jen na odběry…tak já nevím ![]()
Simi , vím, že Ti na tom asi hodně záleží, zkus ještě obvolat gyn. doktory, vysvětlit situaci, s tím, že si utz zaplatíš.
Nechápu, proč by to nešlo…
Jinak postup je to standartní, 3 utz v těhu jsou proplácené pojišťovnou, protože prostě dostačují, ale někteří gyndři dělají častější. A že Ti neprohlíží čípek, to bych byla já osobně i ráda ![]()
Spíš myslím, že jsi narazila na protivnou sestru, s gyndrem by ses snad domluvila líp, jinak je to fakt na zváženou ![]()
Kitty , kočár moc pěkný
, my se uskrovníme s tím starým.
Kdo má alergie, to Vás lituju
, já se potkávám jen s atopákem, tak ať je brzo po odkvětech ![]()
mě by taky nevadil, ale Robikovi ještě nebudou dva a kdyby si někde chtěl dáchnout nebo spíš v mhd nechtěl chodit,bylo by to složité přemísťování
Kitty:…kočárek vážně zajímavej…a určitě když máš dvě mimča po sobě tak se ti bude hodit rodinnej
…chjo taky by se mi líbili takový kočárky ale já musím mít tereňáka
…jinak by jsem mohla mít od sestry x-lander jen by jsem si dokoupila korbičku…leč u nás to bohužel nejde…
Jsem trošku zklamaná,ael Tom řekl,že mu to nevadí a že si počká..Jinak můj gyndař taky navypíná UTZ a předtím mi ho dělal ještě před těhu každou návštěvu..ale jak sjem dneska viděla tak sestra tho mána starosti taky hodně,takže jí chápu
KITTY, no teda..kočárek je parádní…fakt skvělej
Kitty, ten kočár prodáš bez problémů, je hodně oblíbený.
Megi, my jsme kupovali X-lander XT trojkolku - sporťák, nový a korbičku jsme kupovali používanou přes net - vyšla levně a byla jako nová. To se mi jeví jako dobré řešení. Proč do toho nechcete jít?
Chuanitko, tak gratuluji k holčičce ![]()
Kitty,
kočárek je krásný,určitě ho prodáš
A temten je také úžasnej…kdybych měla děti takhle po sobě…je to výborné řešení
Hmmmm,musím se smát když si vzpomenu jak jsem to dělala já.Holčičky byly od sebe dva roky a já měla na kočárek prkénko a když Katynak nemohla na nožky,tak s ní hupky na kočárek.Když pak byl sporťák…tak seděla před Terezkou…fakt hlubokej pravěk
Dneska jsou jezdící plošiny a je to ![]()
Holky,těm které jdou na kontroly…hodně štěstí ![]()
megi17 píše:
Kitty:…kočárek vážně zajímavej…a určitě když máš dvě mimča po sobě tak se ti bude hodit rodinnej…chjo taky by se mi líbili takový kočárky ale já musím mít tereňáka
![]()
…jinak by jsem mohla mít od sestry x-lander jen by jsem si dokoupila korbičku…leč u nás to bohužel nejde…
dyť x-lander je terénní, má super kola, tenhle phil and teds taky a slalom taky. měli jsme ho i na horách a paráda, nemůžu si stěžovat