Říjen 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3496
21.4.09 13:08

Kitty: díky za objasnění. O odběru plodovky jsem už samozřejmě slyšela. Ale že je tam tak velké riziko potratu, teda ne.

ad kočárek: vím že je to stará kolekce, ale zatím se líbí nejvíc, já si na novém kočárku nezakládám, u nelči jsem měla taky už použitý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
21.4.09 13:23

jojo, mě v podstatě přijde, že se dají sehnat dobré kočárky starší za super ceny. jen ty barvičky jsou trošku už vyšislé, ale jinak i my máme vše ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
21.4.09 13:34

Ali: Právě proti vám mám úplné pidibřicho. Mně to nikdo nevěří, že jsem těhotná :lol: Řekli mi holčičku, tak mám na metříku růžovou plínu :wink: Já jsem byla od začátku přesvědčená, že je to holka a doktor mi to potvrdil. Ale víš jak - ono je to opravdu jedno :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5074
21.4.09 13:59

Ahojky..tak jsem přibrala 2 kg a bříško narostlo o 14 cm,vzala mi sestra 3 ampule krve,vrátla mi půkajdu a poslala mě domů,takže mě neviděl ani doktor 8O :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
21.4.09 14:02

Simi: Co? 8O Teda musíš být hodně zklamaná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1000
21.4.09 14:13

Simi - co to máš za doktora? 8O To je teda přístup … Já si pokaždé musím vylézt i na kozu a věř, že ke konci těhu už to nebyla žádná prča. a co se objednat do nemocnice na UTZ než přítel odjede? U nás ve FN se na vlastní žádost můžeš objednat jen na UTZ (stojí to 300 Kč) a kdybych byla v tvé situaci, tak bych ani těch peněz nelitovala a přítel bude určitě nadšený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
21.4.09 14:28

jojo Simi máš to nějaké divné, já vždycky jdu na kontrolu i k dr. nejdřív třeba odběry a potom kontrola.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
21.4.09 15:26

simi:…no mě taky neprohlíží doktorka když jdu jen na odběry…tak já nevím :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7095
21.4.09 16:54

Simi , vím, že Ti na tom asi hodně záleží, zkus ještě obvolat gyn. doktory, vysvětlit situaci, s tím, že si utz zaplatíš.
Nechápu, proč by to nešlo…

Jinak postup je to standartní, 3 utz v těhu jsou proplácené pojišťovnou, protože prostě dostačují, ale někteří gyndři dělají častější. A že Ti neprohlíží čípek, to bych byla já osobně i ráda :wink:

Spíš myslím, že jsi narazila na protivnou sestru, s gyndrem by ses snad domluvila líp, jinak je to fakt na zváženou 8O

Kitty , kočár moc pěkný :D , my se uskrovníme s tím starým.

Kdo má alergie, to Vás lituju :? , já se potkávám jen s atopákem, tak ať je brzo po odkvětech :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
21.4.09 18:22

mě by taky nevadil, ale Robikovi ještě nebudou dva a kdyby si někde chtěl dáchnout nebo spíš v mhd nechtěl chodit,bylo by to složité přemísťování

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
21.4.09 19:02

Kitty:…kočárek vážně zajímavej…a určitě když máš dvě mimča po sobě tak se ti bude hodit rodinnej :D …chjo taky by se mi líbili takový kočárky ale já musím mít tereňáka :lol: :lol: …jinak by jsem mohla mít od sestry x-lander jen by jsem si dokoupila korbičku…leč u nás to bohužel nejde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5074
21.4.09 20:31

Jsem trošku zklamaná,ael Tom řekl,že mu to nevadí a že si počká..Jinak můj gyndař taky navypíná UTZ a předtím mi ho dělal ještě před těhu každou návštěvu..ale jak sjem dneska viděla tak sestra tho mána starosti taky hodně,takže jí chápu

KITTY, no teda..kočárek je parádní…fakt skvělej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8569
21.4.09 22:30

Kitty, ten kočár prodáš bez problémů, je hodně oblíbený.

Megi, my jsme kupovali X-lander XT trojkolku - sporťák, nový a korbičku jsme kupovali používanou přes net - vyšla levně a byla jako nová. To se mi jeví jako dobré řešení. Proč do toho nechcete jít?

Chuanitko, tak gratuluji k holčičce :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
22.4.09 07:59

Kitty,
kočárek je krásný,určitě ho prodáš :lol: A temten je také úžasnej…kdybych měla děti takhle po sobě…je to výborné řešení :lol: Hmmmm,musím se smát když si vzpomenu jak jsem to dělala já.Holčičky byly od sebe dva roky a já měla na kočárek prkénko a když Katynak nemohla na nožky,tak s ní hupky na kočárek.Když pak byl sporťák…tak seděla před Terezkou…fakt hlubokej pravěk :oops: :wink: Dneska jsou jezdící plošiny a je to :D
Holky,těm které jdou na kontroly…hodně štěstí :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
22.4.09 08:15
megi17 píše:
Kitty:…kočárek vážně zajímavej…a určitě když máš dvě mimča po sobě tak se ti bude hodit rodinnej :D …chjo taky by se mi líbili takový kočárky ale já musím mít tereňáka :lol: :lol: …jinak by jsem mohla mít od sestry x-lander jen by jsem si dokoupila korbičku…leč u nás to bohužel nejde…

dyť x-lander je terénní, má super kola, tenhle phil and teds taky a slalom taky. měli jsme ho i na horách a paráda, nemůžu si stěžovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí