Říjen 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1446
23.4.09 22:46

Simi,
3000,– za proceduru u kadeřnice…prý :roll: :roll: :roll:

Holky,dobrou noc…jo ty pohyby…proč ne?Během toho 4.měsíce to nějak je…vůbec si to nepamatuju…ale taky na to čekám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5074
24.4.09 08:30

Tess,tak to jsem nikdy neslyšela,já si to rovnám sama a se svojí délkou to stihnu za 20 max 30 minut

Chuanitko,je to foceno v lednu,ted už mám vlasy skoro ještě jednou tak dlouho,naštěstí,takže to už vypadá líp,ale když jsem vyšla z toho prvního kadeřnictví tak jsem si na:,–(ila čepici a první den jsem v ní chodila i doma :lol: nechtěla jsem jí sundat. Kes žárlit nebude o to se nebojím,má děti ráda,dokoncejsou s mojíneteří skoro stejně staré,jsou od sebe jen týden :lol: a blbou spolu pořád kde se dá. Jen budu muset dávat pozor na hračky a dudlíky,Kes je ráda krade :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3039
24.4.09 08:58

Simi , já už mám pohyby týden a tím, že máme stejný termín porodu, tak tomu věř, je to tu. :lol: :D Říká se, že maminy vícerodičky, pohyby cítí dříve, teda asi je spíš dříve poznají. :lol: :D Jinak teda hára máte pěkný, já mám vlasy úplně rovné, já zase :lol: :D chtěla vlnité, ale to je tak vždy, že člověk chce to, co nemá. Te.ss , holky už se těší moc, ale taky jsem zvědavá, jak dlouho je to bude bavit, třeba budeme překvapené. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5074
24.4.09 09:06

TICHUL,jenže já jsem právě prvorodička, tak proto mi je to divné ahlava mi to nebere :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
24.4.09 09:17

Simi,
mě to řekla kolegyně v práce,její sestra má u nás značkové kadeřnictví.Já byla u kadeřnice jednou a byla do hrůza :cry: Pak jsem myslela,že budu chodit kanálama.Vůbec si tak baba nenechala poradit,protože mě prostě nejde stříhat namokro,protože vlasy se zkroutí a je po ptákách :cry: Takže na té hlavě vznikl paskvil.Stříhá mě mamka,jsem spokojená,vždycky ji řeknu jak to chci a je to.Jinak k těm tvým vlasům-máš taky krásnou hřívu :lol: Koukám,že budeme mít samé malé kudrnáčky i když geny můžou zapůsobit jinak,můj chlap má rovné vlasy.
Ty pohyby…to vůbec nevadí že jsi prvorodička…já také občas něco cítím,ale není to nic intenzivního…tak jsou to asi povětrnostní vlivy :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3039
24.4.09 09:29

Simi , no já vím, že jsi prvorodička, proto mi přijde normální, že já je cítila poprvé před týdnem a ty teď, je to tak akorád, jak má být. :lol: :D Je to hezké, jak mimi ´tuká, já je vždy cítím ráno a večer, když jsem v klidu. :wink: Te.ss , no s vlasama tě chápu, taky vsázím na jistotu, roky mám svoji kadeřnici a hned tak někde jinde mě neuvidí, když si vezmu, kolik to člověka stojí a aby pak chodil ještě kanálama a byl naštvaný, tak je mamka určo dobrý řešení. :wink: 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
24.4.09 09:35

te.ss: A zkoušela jsi někdy žehlit, třeba žehličkou půjčenou od kamarádky?
Simiki: Tak docela tě chápu, že jsi byla nešťastná :wink: Určitě sis říkala, jak bude změna a budeš pěkně šik a ona to tak zvrtá :roll:
Ptám se na tu Kes proto, že já mám doma kocoura a ten je hrozný mazel, pořád se mi cpe na klín a až bude klín obsazený miminem, tak bude asi naštvaný. Ale uvidíme no :) Ono se to nějak vyvrbí, on je stejně napůl kocour venkovní, tak asi ani kvůli hygieně nebude tak moc chodit dovnitř.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3039
24.4.09 09:55

Chuanit, no s kocourem uvidíš, třeba bude v pohodě. :lol: :D Kocour venkovní, to je hezké…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5074
24.4.09 10:04

Chuanitko, ona je docela zvykláže na ní někdyám čas,pracovala jsem na směny-12 hodin, takže si myslím,že to bude v pořádku a ted už jí z klína trošku taky vyhazuji,ona si mi sedá vždycky na břicho a to už není příjemné,ale když se mi stočí na nohy a hlavu si dá na břicho jako když poslouchá,tak to může :lol:

Tichul,jo je to krásný pocit,škoda jen že Tom vždycky není doma když mimi začne tancovat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
24.4.09 10:23

Chuanit,
zkoušela sjem žehličku a bylo to šílený.Vypadala jsem jak idiot :cry: Pak už jsem to nikdy nezkoušela.
Děvčata,
užívejte krásný den,já jdu vytvářet nějaké hodnoty.na zahrádku hodit brambory,atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3039
24.4.09 10:34

Holčiny, já taky utíkám, máme v práci seminář a ještě před ním, chci dát kafčo s kolegyńkama. Pak jdu na anglinu, chjo a okolo čtyřech se vám budu zase věnovat. Tak zaím papa :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
24.4.09 11:36
Jaška píše:
Ked uz sme pri tych technickych veciach, mohli by ste mi poradit ako si tam mam dat ten meter? :oops: Dakujem

nevím, jestli někdo odpověděl, ale v diskusi je samostatná diskuse na metřík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
24.4.09 11:36
te.ss píše:
https://www.emimino.cz/…580668~0.jpg

máš na konci dvě závorky, proto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
24.4.09 11:39
tichule píše:
Simi , já už mám pohyby týden a tím, že máme stejný termín porodu, tak tomu věř, je to tu. :lol: :D Říká se, že maminy vícerodičky, pohyby cítí dříve, teda asi je spíš dříve poznají. :lol: :D Jinak teda hára máte pěkný, já mám vlasy úplně rovné, já zase :lol: :D chtěla vlnité, ale to je tak vždy, že člověk chce to, co nemá. Te.ss , holky už se těší moc, ale taky jsem zvědavá, jak dlouho je to bude bavit, třeba budeme překvapené. :wink:

mě řekla sestřička, cca v 18tt ať pohyby čekám, poprvé to bylo asi 21tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
24.4.09 11:42

holky, super foto, jen jsem to prolítla. nějak nestíhám, dneska jsem si byla pro razítko u obvoďáka, tak ještě zubař a egk. ať už to mám za sebou, je to nuda. :(

Simi nechceš si předělat metřík, abys tam měla ty týdny? já mám stejný jako ty a jsem si klikla na počítání týdnů a je to lepší, to odpočítávání.

ad nakupování - nevím kdo to psal, ale já taky nenakupuju a možná budu až mi řeknou co to je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí