Poradna duly
Jana Čurdová
Simi,
3000,– za proceduru u kadeřnice…prý
![]()
Holky,dobrou noc…jo ty pohyby…proč ne?Během toho 4.měsíce to nějak je…vůbec si to nepamatuju…ale taky na to čekám.
Tess,tak to jsem nikdy neslyšela,já si to rovnám sama a se svojí délkou to stihnu za 20 max 30 minut
Chuanitko,je to foceno v lednu,ted už mám vlasy skoro ještě jednou tak dlouho,naštěstí,takže to už vypadá líp,ale když jsem vyšla z toho prvního kadeřnictví tak jsem si na:,–(ila čepici a první den jsem v ní chodila i doma
nechtěla jsem jí sundat. Kes žárlit nebude o to se nebojím,má děti ráda,dokoncejsou s mojíneteří skoro stejně staré,jsou od sebe jen týden
a blbou spolu pořád kde se dá. Jen budu muset dávat pozor na hračky a dudlíky,Kes je ráda krade ![]()
Simi , já už mám pohyby týden a tím, že máme stejný termín porodu, tak tomu věř, je to tu.
Říká se, že maminy vícerodičky, pohyby cítí dříve, teda asi je spíš dříve poznají.
Jinak teda hára máte pěkný, já mám vlasy úplně rovné, já zase
chtěla vlnité, ale to je tak vždy, že člověk chce to, co nemá. Te.ss , holky už se těší moc, ale taky jsem zvědavá, jak dlouho je to bude bavit, třeba budeme překvapené. ![]()
TICHUL,jenže já jsem právě prvorodička, tak proto mi je to divné ahlava mi to nebere ![]()
Simi,
mě to řekla kolegyně v práce,její sestra má u nás značkové kadeřnictví.Já byla u kadeřnice jednou a byla do hrůza
Pak jsem myslela,že budu chodit kanálama.Vůbec si tak baba nenechala poradit,protože mě prostě nejde stříhat namokro,protože vlasy se zkroutí a je po ptákách
Takže na té hlavě vznikl paskvil.Stříhá mě mamka,jsem spokojená,vždycky ji řeknu jak to chci a je to.Jinak k těm tvým vlasům-máš taky krásnou hřívu
Koukám,že budeme mít samé malé kudrnáčky i když geny můžou zapůsobit jinak,můj chlap má rovné vlasy.
Ty pohyby…to vůbec nevadí že jsi prvorodička…já také občas něco cítím,ale není to nic intenzivního…tak jsou to asi povětrnostní vlivy
![]()
Simi , no já vím, že jsi prvorodička, proto mi přijde normální, že já je cítila poprvé před týdnem a ty teď, je to tak akorád, jak má být.
Je to hezké, jak mimi ´tuká, já je vždy cítím ráno a večer, když jsem v klidu.
Te.ss , no s vlasama tě chápu, taky vsázím na jistotu, roky mám svoji kadeřnici a hned tak někde jinde mě neuvidí, když si vezmu, kolik to člověka stojí a aby pak chodil ještě kanálama a byl naštvaný, tak je mamka určo dobrý řešení.
![]()
te.ss: A zkoušela jsi někdy žehlit, třeba žehličkou půjčenou od kamarádky?
Simiki: Tak docela tě chápu, že jsi byla nešťastná
Určitě sis říkala, jak bude změna a budeš pěkně šik a ona to tak zvrtá ![]()
Ptám se na tu Kes proto, že já mám doma kocoura a ten je hrozný mazel, pořád se mi cpe na klín a až bude klín obsazený miminem, tak bude asi naštvaný. Ale uvidíme no
Ono se to nějak vyvrbí, on je stejně napůl kocour venkovní, tak asi ani kvůli hygieně nebude tak moc chodit dovnitř.
Chuanit, no s kocourem uvidíš, třeba bude v pohodě.
Kocour venkovní, to je hezké…
Chuanitko, ona je docela zvykláže na ní někdyám čas,pracovala jsem na směny-12 hodin, takže si myslím,že to bude v pořádku a ted už jí z klína trošku taky vyhazuji,ona si mi sedá vždycky na břicho a to už není příjemné,ale když se mi stočí na nohy a hlavu si dá na břicho jako když poslouchá,tak to může ![]()
Tichul,jo je to krásný pocit,škoda jen že Tom vždycky není doma když mimi začne tancovat ![]()
Chuanit,
zkoušela sjem žehličku a bylo to šílený.Vypadala jsem jak idiot
Pak už jsem to nikdy nezkoušela.
Děvčata,
užívejte krásný den,já jdu vytvářet nějaké hodnoty.na zahrádku hodit brambory,atd.
Holčiny, já taky utíkám, máme v práci seminář a ještě před ním, chci dát kafčo s kolegyńkama. Pak jdu na anglinu, chjo a okolo čtyřech se vám budu zase věnovat. Tak zaím papa ![]()
Jaška píše:
Ked uz sme pri tych technickych veciach, mohli by ste mi poradit ako si tam mam dat ten meter?Dakujem
nevím, jestli někdo odpověděl, ale v diskusi je samostatná diskuse na metřík.
te.ss píše:
https://www.emimino.cz/…580668~0.jpg
máš na konci dvě závorky, proto 
tichule píše:
Simi , já už mám pohyby týden a tím, že máme stejný termín porodu, tak tomu věř, je to tu.![]()
Říká se, že maminy vícerodičky, pohyby cítí dříve, teda asi je spíš dříve poznají.
![]()
Jinak teda hára máte pěkný, já mám vlasy úplně rovné, já zase
![]()
chtěla vlnité, ale to je tak vždy, že člověk chce to, co nemá. Te.ss , holky už se těší moc, ale taky jsem zvědavá, jak dlouho je to bude bavit, třeba budeme překvapené.
mě řekla sestřička, cca v 18tt ať pohyby čekám, poprvé to bylo asi 21tt
holky, super foto, jen jsem to prolítla. nějak nestíhám, dneska jsem si byla pro razítko u obvoďáka, tak ještě zubař a egk. ať už to mám za sebou, je to nuda. ![]()
Simi nechceš si předělat metřík, abys tam měla ty týdny? já mám stejný jako ty a jsem si klikla na počítání týdnů a je to lepší, to odpočítávání.
ad nakupování - nevím kdo to psal, ale já taky nenakupuju a možná budu až mi řeknou co to je.