Říjen 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16118
27.4.09 14:56

tabulka upravena, Barulátko to je kontrol sakra co?

Jaško gratuluju - až bude chvilinka, tak tuto info doplním do tabulky.

ještě Chuanitka tuším chlapečka že jo? nebo holčičku?

já to chci taky vědět :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7095
27.4.09 15:29

Ahojky,

Jaško , gratuluju k holčičce a hlavně výsledkům amnia :srdce:
Bude Elinka nebo Ellinka? Taky se mi to jméno líbí :)
A když uvažuješ nad ambulantním porodem - kam přemýšlíš jít rodit, do Bohunic? Nedělají tam s tím problémy?
A vůbec, Bohunice jsou teď nějaké rekonstruované, snad se tam měl stěhovat i Obilňák? Prý to šestinedělí není v brněnských porodnicích nic moc a na porodních pokojích společné sprchy? Nebo to už po rekonstrukci neplatí, nevíte někdo, jak to tam aktuálně vypadá?

Tady u nás strašně fouká, měli jsme teď nějaké blbé dny s nachlazením a tak..dnes mi došel šátek na mimčo a těhutunika, mám ohromnou radost :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2753
27.4.09 15:32

Jasko, gratuluju k holcicce :) (ad porodnice, ono si nepomuzes, bohuzel to je a bude o stesti na lidi, coz ti nezaruci dopredu nikdo )

Kitty, chuanita ceka taky holcicku :)

judit, obilnak ja zavrhla spis z toho duvodu, ze prednostne berou predcasny porody a to sestinedelni odd.pry nic moc, zato na milosrdny mam spoustu negativnich ohlasu,ale jak jsem psala, je to o stesti na lidi hlavne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2753
27.4.09 15:34

handah, v lednu tam rodila segra - a jsou tam vzdy dva pokoje po 3 spojeny sprchou a wc, coz se docela da. prostredi po te rekonstrukci je pekny.
obilnak se tam mel stehovat zacatkem roku, neco tam presunuli, ale asi zjistili, ze by jen se 2 porodnicema na cely brno jaksi nezvladali…tak asi tu planovanou rekostrukci obilnaku posouvaji,tipuju…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
27.4.09 15:42

Jaška: Gratuluju ke zdravé holčičce! Na triple testech jsem na tebe myslela, že to není jednoduché, když ti vyjdou blbě… a odběr plodovky v pohodě?
Kitty: Jj, prý to bude holčička, jestli se to ještě nezmění :wink:
Cmelda: jé, ty už máš potvrzeného kluka? Máš jiný metřík nebo co :)
Judit: Teda Ivančice mám taky na dosah, asi stejně daleko jak Bohunice… ale asi vyhrají Bohunice, dělá tam porodníka jedna známá, jako holky jsme spolu chodily do oddílu, něco jako pionýr :) Na Bohunice jsem slyšela pozitivní reference od sestry 5 a 7 let nazpátek, ale jak už někdo psal, asi hodně záleží na štěstí na lidi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
27.4.09 15:48

Holky diky moc, mam radost z tej holky, aj ked vysledky budu az o 14 dni, citima ze vsetko bude ok :wink: Meno sa mi cim dalej tym viac paci Ela s jednym L, ale to este musime doma rozobrat zo vsetkych stan :D Mame dost skomolene a dlhe priezvysko, tak uvidime.
Kitty dakujem za ten metrik, to ma nenapadlo, ze to tam maju oni tak nastavene.
No ten ambulantny porod, tak nad tym som zacala teraz rozmyslat, lebo mam pocit, ze sme v tej porodnici lezali zbytocne, ze na mna sa tam pozreli len z dialky, a na maleho, to kontrolovali zltacku a raz ultrazvuk a ockovanie a este pupik to je vsetko. Pred tym som nevedela co a ako, tak som tam bola, ale teraz ma bude domov tahat srdiecko - za malym, tak to zvazujem. Ale samozrejme je to mozne, len ked vsetko prebehne bez komplikacii. Asi by som sla na obilnak, lebo tam maju naviac skusenosti a mozno nebudu mat blbe reci, ked budu mat plno. Do bohunic sa mi moc nechce, je to z ruky a nic take super tam nebolo, ze by som sa tam chcela vratit, skor mi vadilo, ze nemali wc na boxoch, ale cez chodbu a vtedy mi to prisla celkom dialka :D to iste aj sprcha. Ma obilnaku maju vsetko v boxe. No a milostrdnych… tych som najskor tiez rozmyslala, ale s tam na mna moc … nie zastarali, ale nechaju tam pekne zenu vytrapit, hlavne aby to bol prirodzene a bez medikamentov. Ale to je len moj nazor. Cas ukaze :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2753
27.4.09 15:51

chuanito, potvrzeny neni nic, jen proste to vedomi, ze od manzela se v rodine holka nenarodila od roku 1926 nebo co nas taknejak utvrzuje v dalsim klukovi :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
27.4.09 16:54

Jaško,

gratuluji k holčičce :potlesk: …také jsem na tebe dopoledne myslela,aby to všechno dobře dopadlo.
Ten vítr mě pěkně štve…celou noc jsem nemohla spát.Lomcovaly okenice a příťa měl chrápavou :cry: - hrůza :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1000
27.4.09 17:01

Kitty - kontroly vychází jednou za měsíc. Moje Gyndr mi to vždycky vypisuje 3 měsíce dopředu - už mám termín KO i na červenec, ale ten potřebuji změnit. A toho 17.6. jdu na genetický UTZ do nemocnice kvůli ledvinám miminka - manžel. když byl malý, měl s ledvinami potíže a byl i na operaci, tak jestli to mimi náhodou nezdědilo (naštěstí je tam riziko 5%, ale jistota je jistota)

Cmeldo - však jednou se to bude muset prolomit. Ze strany manžela se zase rodili samé holky a teď to vypadá na kluka. Z naší strany nevím, páč jsem první ze 4 dětí, která má rodinu - sourozenci si ještě počkají. I když brácha (v létě 15) říkal mamce, že by taky chtěl už mít dítě (s tím, že je Hanička k sežrání a je s ní sranda).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5074
27.4.09 17:31

Ahojky…
ta už mám zabařku a jsem objednaná sice až na 25.5.,ale aspon něco a tamta doktorka bude mít průšvih,vytrhla mi v září zub a nezanesla to do karty :evil:

Kešulka má nové jméno BAHNILKA HLINĚNÁ - včera měla cele rypák od hlíny a dneska skočila do bahnáku :lol: :lol: Tak doma musela do vany,sice s odporem,ale nic jiného jí nezbylo :lol: :lol:

Postýlku mám asi už na poště,dnes jsme byli přes poledne pryč,takže pro ní zítra odpoledne sjedem.
Taky jsme dnes koupili jeden balík plen Pampers - 70 ks za 189kč

KITTY, další KO mám 20.5…děkuji :wink:

Dnes jsme byli shánět švagrové na zahrádku nočník pro malou a když jsem ho vybírala a platila,tak Tom šmejdil po kočárcích. Ten kočárek co se líbí mě za těch 12500 tam měly v jiné barvě a za 18990,z toho mi bylo skoro špatně,tak si to někteří soukromníci natáhnou. Tak jsem se rozhodla,že se po jiném dívat nebudu a až to půjde tak objednám ten přes internet

všechny ostatní zdravím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1000
27.4.09 17:39

simi - taky mám takovou zkušenost - v obchodě kočárek o 2000Kč dražší než na netu, ale u tebe ten rozdíl cen - nedává v tom obchodě k tomu kočárku ještě něco navíc, co by si jinak musela dokupovat?. Je to celkem síla. Za ty ušetřené jsme aspoň pořídili i autosedačku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
27.4.09 17:44

Simi doporučuji i mrknout, za vybraný obchod na netu nemá třeba kamennou prodejnu, dá se to objednat na netu a vyzvednout pak v obchodě. Rozhodně doporučuji si nechat kočárek ukázat a jak se složí atd. je to důležité. jo a za 18000 to už máš skoro Jané.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5074
27.4.09 18:08

Barulátko,ale v ceně toho kočárku už je i autosedačka,ale ta cena mě překvapila, i když ted jsem ho našla i na té stránce přesně v té barvě a je tam napsáno,že v obchodech je vážně taková cena 8O

Kitty, já mám vybranou značku Peg Pérego..ještě ted jsme našli ten samý kočárek ale s pevnou rukojetí a ne ten co má rukojet jako golfka a je o tisícovku dražší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1673
27.4.09 18:22

Kitty já si taky myslím,že by nějaký registrace neměly vůbec existovat,některý maminy se tím zbytečně stresují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7095
27.4.09 19:07

Holky brněnský, díky za info. Takže v Bohunicích na porodních pokojích nejsou sprchy, jen společné? Nebo to tak bylo jen před tou rekonstrukcí? To by bylo fakt naprd :?

Kitty , tak co známý, vytelefonoval to Podolí, nebo zkusíš jinde?

Simi , ukaž kočárek :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital