Poradna duly
Jana Čurdová
U nas to funguje, tak ze mi odebrali krev a ja si druhy den volala na vysledky.
Simiki: zalezla a zase vylezla …
JO o obleccich jsem si to rikala take, kdyz byla jeste miminko tak se to celkem dalo, za to tedka kdyz neco hezkeho vidim ![]()
tak u nas je to s vysledkama TT tak, ze pokud je problem, doktorka vola sama, jinak si tam volat nemusim.
judito, na MMB se da nakoupit spousta dobrejch veci pro deti
a pak jeste na www.brumla.cz
ja teda mam vybavicky z velke casti po synovci od svagra, mela jsem ji i na gabika, ted ji doplnuje i segra, takze ja spis budu zas mit problem se skrinema nez s vybavickou
kocar bych taky brala novej, ale jaksi nemam narok nebo co pry… tak je fakt,ze ten 3tec neprodam ani za polovinu a ted se mi bude hodit kazda kacka.
Cmeldo - u nás je to s kočárkem podobné. Teď jenom přemýšlím, jestli pořídit ke kočárku skate - přeci jen pro rychlejší přesun bude občas dobrý.
simi - taky mě pobavilo to, že prozvoní, ale né ve špatném. Naše Mudr dokonce píše i maily, pokud je uvedený (zvlášť když jsou výsledky v pořádku)
Judit - pozor na to, ty aukce jsou občas návykové ![]()
baru, ja se skatem uvidim az se mrne narodi, nemam totiz predstavu, jak moc bude gabca v te dobe chodici nebo ne…ted ho kocar nebavi, ale az bude mimco a prave pro nejaky presuny k mudram atd. budu pak vybirat mezi skatem a tandemem, precijen gabcovi budou sotva 2 roky…a navic to bude na zimu. kazdopadne to hodlam resit az PO porodu, driv je to zbytecne.
Simiki píše:
Ahoj…tak pro postýlku jedem dneska na poštu,včera jsme poštáka nestihli.Já měla nejdříve vybraný tento kočárek http://www.detskyruzek.cz/…on-track.asp ,jenže se bojím těch rukojetí když tak budu mít korbu
A tak se rozhoduji mezi těmito a Tom mi nedokáže poradit
http://www.detskyruzek.cz/…gn-4-tec.asp
http://www.detskyruzek.cz/…completo.asp
já rozhodně hlasuju pro trojkolku peg perego. pozor ale na složení do auta je prý velká, tak jen si to změř. aby se vešla. má super nákupní koš a kdybych vybírala znovu, asi bych šla do tohohle kočárku
Jeje píše:
Simiki: no je to v kompletu ale za prachy navic
- Hluboká korba Navetta Panorama: 5 290,–
- Taška na rukojeť v barvě: 1.290,–
- Autosedačka 0-13 kg PRIMO VIAGGIO TRI-FIX : 3.990,–Kč
ale za to ti daj zase ty daryMne se osobne libi opravdu tento nejvic, tedy take jsem necetla co vsechno ma.
Pro mne osobne by bylo dulezite jak je tezky (pak kombinace byvaji tezsi.. resp ted uz bych si kombinaci asi nekoupila - koupila bych si nejaky obyc hluboky kocik, nejak to prezila a pak si koupila vymakany sportacekktery clovek vyuzije daleko delsi dobu
A co se tyce barvy, radsi bych mozna ustoupila na barve nez na typu
Alkohol: sem tam si dvam dve deci vina.. jinak na to ani nemam moc chut.a hlavne mu rekni, ze s tim budes jezdit hlavne ty
teda ta autosedačka to je docela darda, bych zkusila koupit už použitou.
ad kočrek Simi tak jsem to znovu prostudovala a fakt je to drahé jak sviňa, dražší než janéčko. ale krásný, já bych brala moka nebo tu červenou nebo tu oranžovou..
![]()
jinak bych zkusila juknout na net a kdyžtak koupit i tu korbu už ježděnou, to je nezničené, použité obvykle pouze půl roku.
ještě si dovolím říct, že jsem to viděla naživo a jako jeden ze sporťáků jde to opěradlo dát skoro do roviny, což je super. to na janéčku třeba nejde a to mi trošku vadí.
JAŠKO,já si to neberu zle,neboj..mě to například takto vyhovuje…když řeším někde něco důležitého,tak nemusím zvedat tel,když mě jen prozvoní,ale mě se to ještě nestalo,že by mě prozvonil ![]()
tak doučování mám za sebou,ale než jsem vyšlápla ten kopec nahoru,tak nám to dalo pěkně zabrat,už abych měla řidičák ![]()
KITTY, já mám VW GOLF combi,a ten má dost velkej kufr,švagrová tam narve i tu svojí "velkou krávu - takto my s Tomem říkáme jejímu kočárku, a ještě je tam místo na pár tašek,takže se nebojím,že mě by se tam kočárek nevešel
já taky přemýšlela nad tím Moka a nebo tu oranžovou
ale nemůžu se rozdnout pro barvu,ale ještě mám pár týdnů čas,než ho objednám ![]()
Smejdim po nete a tie vecicky pre holky su taaaak krasne, hned by som nakupovala. Ale musim vydrzat aspon na vysledky
Vy uz nieco kupujete?
Jaško,já ještě nenakupuji,já si musím počkat do 20. května co to vlastně bude,ale říkala jsem si,že kdyby mi během příštího týdne přišly daně,že bych se šla s mamkou někam podívat a vysvětlit jí ty velikosti a kdybych něco koupila,tak v neutrálních barvách
To ja mam tiez plno veci po Lukovi, ale ked je to dievka..... no musim. A chcem si to poriadne uzit, tie saticky a ruzove vecicky ![]()
Ach jo, koukám, že kočárek je věda
Až ho půjdu kupovat, budu od vás muset zjistit, co všechno je důležité ![]()
Jaška, Kitty: Já už mám taky nakoupeno, po neteři a synovci dostanu dva pytle oblečení a nějaké další věci. Postýlku půjčím od kolegyně, pár dalších věcí od sousedky a nějak se to sejde ![]()
Jediné, co chci skutečně koupit nové, je šátek na nošení.
Jo mimibazar je fajn, tam jsem koukala, co všechno mimouš potřebuje a svrběly mě prsty
Naštěstí mám silnou vůli ![]()
Já už nakupuju
, sice mám vlastně téměř všechno po Honzíkovi, ale i tak si musím občas dělat radost, že
Škoda jen, že na holčičky je větší výběr, nebo je to oblečení nějak vymakanější, mi přijde.
MMA je moje milované, ale jak tu někdo psal, je to závislost ![]()
chuniatko , jaký budeš kupovat šátek? ![]()
No ked som vyberala mimi veci na Lukasa, tak mi prislo, ze boli vsetky veci na holky, no a teraz mi to pride naopak
Ale urcite si vyberiem ![]()