Poradna duly
Jana Čurdová
Handah: ono je to asi logicke to navyseni oproti tomu kurzu..
ale 37-38 je jeste dobre, nedavno jsem zahlidla jeste 43 …
Jeje: Jestli nebude lepší do Anglie pro zboží osobně zaletět ![]()
Nebo by třeba kamarádka mohla zboží vyzvednout a kdybys sehnala nějakého kamioňáka, co tam jezdí, tak by to vzal do ČR… nebo až kamarádka pojede sem, mohla by to vzít… jenže v letadle je limit na zavazadla co?
No prostě elegantní řešení to nemá
Jak to dělají ty holky, co to sem vozí na MMB?
Jeje: Koukala jsem, že české obchody mají v Praze a v Brně, ale bez newborn, to nechápu, když je o to takový zájem…
Asi až na matendě budu chtít podnikat, udělám si newborn e-shop ![]()
Chuanitko: NO ona kamoska se bude vracet z anglie v cervenci takze nektere veci, ktere bych chtela ted uz bychom treba neunosili … ale urco az se bude vracet, tak mi dve tri veci asi poveze ![]()
Uvidim jestli budou mit i podzimni sezonu uz v nabidce.
NO jeste maj v Jihlave,a le premyslim ze tam take nemaj novorozenecke.
Ale ono v obchode to vychazi 2× 3× tolik.
Jinak jak to delaji ti co to prodavaj? Bud to tam jezdi treba manzel jako kamionak nebo tam jezdi primo ony, fakt netusim.
Kity tiez gratulujem k tej porodnici!!! Aj ked mi to pride trochu na hlavu… predsa nemoze nikto vediet kedy porodis. Ale asi to maju odskusane a vyhovuje im to…
Inak k tomu Nextu. Zrovna vcera som robila s kamoskami objednavku, cez jednu pani z mmb. Mam s nou dobre skusenosti. Libru mi dala za 35, co je super, lacnejsie by som to urcite nikde nezohnala. Mam v anglicku kamosku, tiez sme to nieako riesili, ale prvy problem bol, ze je tazke poslat peniaze na ucet do UK, banky to maju dost drahe, percenta z ciastyk, myslim ze az 10% a potom ta posta. Letiet po to sa tiez neoplati, je to o nervy chodit s papierom po obchode a zhanat kto co chcel. No spekulovala som ako sa dalo, ale nic som nevymyslela
Ale vecicky su objednane, dnes to idem zaplatit a uz sa budem len tesit az to dorazi. Jo a este je pani z Brna, takze osobny odber - posta 0 kč. No neber to
![]()
Jaška píše:
Kity tiez gratulujem k tej porodnici!!! Aj ked mi to pride trochu na hlavu… predsa nemoze nikto vediet kedy porodis. Ale asi to maju odskusane a vyhovuje im to…Inak k tomu Nextu. Zrovna vcera som robila s kamoskami objednavku, cez jednu pani z mmb. Mam s nou dobre skusenosti. Libru mi dala za 35, co je super, lacnejsie by som to urcite nikde nezohnala. Mam v anglicku kamosku, tiez sme to nieako riesili, ale prvy problem bol, ze je tazke poslat peniaze na ucet do UK, banky to maju dost drahe, percenta z ciastyk, myslim ze az 10% a potom ta posta. Letiet po to sa tiez neoplati, je to o nervy chodit s papierom po obchode a zhanat kto co chcel. No spekulovala som ako sa dalo, ale nic som nevymyslelaAle vecicky su objednane, dnes to idem zaplatit a uz sa budem len tesit az to dorazi. Jo a este je pani z Brna, takze osobny odber - posta 0 kč. No neber to
![]()
![]()
pošli kontakt prosím. objednáváme taky přes jednu paní, ale tentokrát to vyšlo nějak draho. díky
http://www.mimibazar.cz/bazar.php?… Ale pre ten kurz musite splnovat jej podmienky, co u nas nebol problem ![]()
A holky co vaše nevolnosti, chutě, hlad?
Já pořád jen žeru, ale z hladu
Do práce si nosím velkou tašku nacpanou jídlem ![]()
Dneska jsem si přečetla, že mimouš v 18.týdnu začíná slyšet, takže už na něj můžu vysílat
Teda vlastně NA NI ![]()
Ahoj holky,
koukám že dneska se žádné nechce moc psát…no jo to jsou ty čarodějnice a pálení ohňů ![]()
Chuanitko,
já nevolnosti už nemám a chutě také ne.Snažím se už hlídat,ale pokaždé to nejde,protože dostanu tak strašnej hlad,že se to nedá vydržet a musím se najíst-hrůza.Ale pravda je,že chutě trochu mám…někdy na sladké nebo na nanuky… ![]()
Nevolnosti jsem mela take jen na zacatku a nizky tlak mne trapi sem tam stejne jako bolesti hlavy.
Jen porad strasna unava.
Hlad prilis nemam, u Terky jsem zrala daleko vic
![]()
Ahojky.. holky mě se včera večer stala hrozná věc,šla jsem do vany,sundala si podprsenku a na bradavce byl malinký jako by zaschlý flíček mléka nebo něčeho podobného,tak jsem ho sloupla a najednou mi z bradavky začala na chvíli téci krev…holky mě se udělalo špatně
nevěděla jsem co se děje,ale jak to začalo tak to zmizelo.
Pak jsem si vlezla do vany a schoulilase do své oblíbené polohy,položila ruku na břicho a maličké začalo kopat,volala jsem Toma,položil si roku na bříško a divil se,že ty kopance jsoutak silné ![]()
Tak jsem dneska dostala další dvě tašky oblečení, já vůbecnevím zda to unosíme až se narodíme. Šla jsem s kamarádkou nakupovat,udělala jsem si radost,koupila jsem si šortky, top, kalhotky a botičky a mimísku jsem koupila 3 bodýčka s dlouhým rukávem a jednu košilku ve stejné barvě jako jedno bodýčko. Koupila jsem neutrální barvy - oranžová s bílou a zelená s bílou.
Tomík mi koupil časopis Betynku,tak si jí jdu prohlídnotu než si jí přečtu..zatím papa a přeji krásný májový den
![]()
Simiki: uz to neloupej!!
A kopanecky, pamatuji si ze u Terezky jsem take kolem 18-19tt zapsala takove silne kopiky ze je citil tehda i manzel.. To byli vubec prvni ktere citil i muz..
pak uz je to jak proplouvani vetrelcu ![]()
Ale je to krasne..
Take preji krasny prodlouzeny vikend!!!
a ja jdu chrnet ![]()
Jeje,dobře…já to teda loupat nebudu,jenžeto mažu krémem s máslovými oleji a moc to nepomáhá, někdy teda jo
pěkný první májový den
Simiki,
to kopání je krásné,viď? Nepopsatelný pocit
Já už šimrání cítím od začátku týdne,cca od úterý.Zítra začínám 16.týden a jak čekám už třetí mimi,je to i dříve cítit.
Holky,
užívejte krásné počasí,jen kdyby ten vítr tak nefoukal… ![]()