Říjen 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5074
29.4.09 11:59

KITTY,díky na tom www.detskyraj.cz ho maji v :,-(ě i s autosedaškou a ještě k tomu dávají dárek,takže ho vezmu asi určtě osud :wink:

Tom se naštval,prý že budu mít kočárek a všechno na mimi zadarmo,přišly mi totiž daně a za měsíc mi přijde za vodu :lol: tak ho pak objednám a shovám do kumbálu :lol: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
29.4.09 12:21

Chuanitko: pred dvema lety se jedne pani miminko v satku zadusilo. Nevim co delala ale proste se mne to dotklo dost, pac to miminko bylo narozene ve stejny den jako moje mala.
Ze z toho muze vypadnout - to nevim, mne osobne proste satek u prvniho ditete nechybel a nemyslim si ze ho budu potrebovat u druheho. Kazdopadne pokud ho nekdo chce a nosi, tak jen houst, ja mu to neberu a rozmlouvat tez nebudu. Jen proste ja ho nechci :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
29.4.09 13:45

Jeje: Aha :( Tak to chápu. Já taky beru, že někomu to vyhovuje a někomu prostě ne :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7095
29.4.09 15:10

Ahojky,

Simiki , tak přeju, ať jste s kočárkem spokojení! :D Pak nám ho vyfoť :wink:

chuanitko , co se týče šátku a nosítka, třeba Manducy, tak v ní se, tuším, dítě nedá nosit hned od narození. Měli jsme Manducu půjčenou od Alinky na dovču, nebylo to špatné, ale Honzíkovi se tam nelíbilo tak, jako v šátku. Nosil většinou manžel, protože jak jsi psala, ta váha je lépe v šátku rozložená, ani když měl H. 10 kilo mi nedělalo delší šátkování problémy. A ještě jednu výhodu šátek má - naše dítě fakt zklidňoval ten kontakt tělo na tělo, pěkně z něj viděl ven, je skladný, vejde se všude a používali jsme ho na přikrytí místo deky. Takže my se nakonec rozhodli, že pořídíme šátek, a potom až krosničku na sedící dítě, přece jen batole z ní vidí mnohem líp ven než z Manducy, a dá se použít až do x let :wink:
Co se týče udušení, to je strašné :( , ale osobně si myslím, že to dítě muselo být špatně uvázané, pokud se to stalo při nošení. Jinak při přikrytí se to samozřejmě může stát vždycky, ať už peřina, deka, šátek…ale rozhodně to nikomu nenutím, to vůbec ne, já k tomu taky dospěla až časem..
A taky je možné, že budu mít druhé dítě nenosící, a budu prodávat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
29.4.09 17:21

Ahoj holky,

zdravím po náročném dni.S příťou jsme jezdili po všech čertech :wink: Nééé,zařizovali jsme opravu jeho vozítka a já řídila.A zrovna všude plno kolon…ufff.Dneska jsem si byla kupovat podprdu.Když mě je paní vyndala na pult,řekla jsem ji s mírným zarděním ve tváři,že já takové stany nemůžu mít :oops: :oops: :oops: A ono jo…to mě podělejte,fakt.Jsem jak mamut.Ale když mě ta stará tak dře na obvod… :? Prý se nemají v těhu nosit podprděnky s kosticema a mají se kupovat o trošek větší v košíčku :roll: Připadala jsem si tam jak prvnička :?: A kojenecká by se měla kupovat nejdřív v 8.měsíci 8O

Simiki,
kočárky jsou všechny hezké a vůbec ti nezávidím…nevěděla bych pro který se rozhodnout.Nejvíce se mi ale líbí Rodeo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
29.4.09 17:52

POZOR hlásím že jsem zapsaná u Apolináře, měli poslední místečko. hurá hurá… byly to nervy.

Robik neusnul, přestože měl… po cestě. byla jsem tam už ve 12 místo v jednu, Robin řval na celou porodnici, šla jsem jezdit ven, předběhla mě jedna paní… pak jsem se vrátila, Robin pořád řval. tak jsem poprosila paní, zda mi pohlídá věci, že musím jít jezdit ven. pohlídala. Robin usnul 12.30, to už v čekárně bylo sedm ženských.

takže jsem ráda, že na mě zbylo místo, nervy jsem teda měla nadranc, ale vyšlo to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
29.4.09 17:52
te.ss píše:
Ahoj holky,

zdravím po náročném dni.S příťou jsme jezdili po všech čertech :wink: Nééé,zařizovali jsme opravu jeho vozítka a já řídila.A zrovna všude plno kolon…ufff.Dneska jsem si byla kupovat podprdu.Když mě je paní vyndala na pult,řekla jsem ji s mírným zarděním ve tváři,že já takové stany nemůžu mít :oops: :oops: :oops: A ono jo…to mě podělejte,fakt.Jsem jak mamut.Ale když mě ta stará tak dře na obvod… :? Prý se nemají v těhu nosit podprděnky s kosticema a mají se kupovat o trošek větší v košíčku :roll: Připadala jsem si tam jak prvnička :?: A kojenecká by se měla kupovat nejdřív v 8.měsíci 8O

Simiki,
kočárky jsou všechny hezké a vůbec ti nezávidím…nevěděla bych pro který se rozhodnout.Nejvíce se mi ale líbí Rodeo.

existují speciální těhu kostice, mají v těhu krámech, mám jí. je od Aneta prádlo tuším a suprová, bez kostic nenosím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
29.4.09 19:25

....

Handah: Jak jsi psala o tom anglickém obchodě, jak si necháváš posílat ty věci? Nenašla jsem tam žádnou informaci, kolik to stojí do ČR.
KIty: Gratulace, tak dobře, že to tak dopadlo!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2753
29.4.09 19:27

Kitty, tak to je super, ze to vyslo :) jinak jsem dnes nazivo videla VIBE…a o to vic mi je lito, ze na nej penize nebudou :( je uuuuuzasnej, nadhernej, skvelej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
29.4.09 19:39

Kitty,

děkuju za podprdový tip :lol: Jsem také bez kostic nesvá,ale tuhle také unosím.A moc gratuluju k vyboxovanému místu :dance: Ale je to síla,že v Praze to je takto…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
29.4.09 19:58

te.ss: Hihi, dobré jak ses paní prodavačce bránila :lol: Mně se dnes kolegyně smály, prý už sice mám trošku břicho, ale stejně se každý zastaví na hrudníku a níž už se nepodívá :lol: Ze slabých dvojek jsou naducané trojky 8O Ale podprdu zatím nosím normální, jen jsem musela koupit větší… Doufám, že je to všechno a nebude ze mně Pamela :roll:
kitty: Moc gratuluju, muselo se ti hodně ulevit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
29.4.09 20:05

no holky ulevilo. díky. byly to opravdu nervy, dneska si dám dvojku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7095
29.4.09 20:16

kitty , gratuluju k registraci, ale nervy to fakt být musely :roll:

tess , mně zas v minulém těhu prodavačka radila, ať si vezmu kojící podprdu o číslo větší (byla jsem tak měsíc před porodem). Tak jsem ji vzala, a prsa už se mi skoro nezvětšila :twisted: :lol:

jenny , my už se na tom s Alinkou něco nalaborovaly, jak sem Next nejlevněji dostat :D Nejlíp to vychází buď nechat dovézt, pokud máš někoho v Anglii, což většina lidí nemá, takže potom objednat přes MMB - opíšeš si objednávkové kódy, velikost, kterou potřebuješ a napíšeš někomu na mmb, kdo Next vozí. On Ti jej pak doveze a pošle, ale počítá si za libru víc, než normální kurz, co jsem teď koukala, tak kolem těch 37-38 Kč za libru. Vyzkoušenou mám třeba tuhle paní:
 http://www.mimibazar.cz/bazar.php?…

Jinak poštou Ti Next přímo z Anglie nepošlou, jedině by sis to nechala někým v Anglii vyzvednout, zabalit a poslat sem, ale poštovné je dost drahé, asi by se to vyplatilo jen na hodně velké množství zboží :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5074
29.4.09 21:18

Tak jsem se prohrabávala oblečky od švagrové,poslala mi dvě velké krabice a ještě prý mám u ní 2 tašky. Jsou tam oblečky jak na kluka tak na holku a u pyžámek či věciček na doma mi bude jedno jakou bude mít barvu oblečení. Zatím jsem to nefotila,až bude čas a klid,tak vyfotím :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
29.4.09 23:37

Handah: covece ani na velke mnozstvi nextu se to nevyplati.
Zrovna nedavno sem resila s „UNOREM 07“ ze by si kazda neco objednala a ja to nechala koupit kamaradku co zije v UK.
Takze super, holky souhlasily, vybraly si a ja zacala resit s kamoskou v UK postovne. Do dvou kil to jeste slo a pak od dvou kil tam maji takove prepocty silene, ze, kdyz jsem pocitala ze balicek by byl treba 10 kg, ze by nas postovne vyslo na 6 tisic.
Kdyz jsem pocitala ze by se to poslalo po mensich balickach tak by to vyslo jeste vic. Takze fakt se to nevyplaci.
S holkama jsme to tedy zrusily a ja si rikala ze bych treba aspon balicek do tech dvou kil.. jenze kdybych si to objednala sama, popr jeste treba tri holky se mnou tak by porad posta vysla strasne moc.

Jinak kojo podprda - tak mne se prsa zvetsila o cislo v tehu a po porodu se nalila jeste mlikem (o dalsi jedno dve cisla) a ja se do svych kojo podprd spis nevesla nez vesla :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí