Říjen 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16118
4.5.09 13:28
tichule píše:
Asi to je velký, mám na žádance superkonziliární u mého gynekologa se nedělá, posílá mě na fakultku, tak asi myslíme ten stejný. :lol: :D

to už dělají rozhodně přes břicho, vaginální se už nedělá, jen na začátku těhu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
4.5.09 13:30

mě už nedělala ani ve 12 vaginální

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3039
4.5.09 14:31

Díky holky, tak to snad tak bude, taky myslím, že už je mimino velké. :lol: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
4.5.09 15:01

Jméno/věk/bydliště/děti/vdaná/svobodná/TP/KO

Simiki - Simona / 21 let / Most / děti zatím nemá / / svobodná / TP 1.10. / KO 20.5. tichule - Gábina /36 let/Ostrava/Deniska 15/Terezka 10/vdaná/TP 1.10./KO 7.4 Megi17 - Lenka / 22let / Nejdek / děti zatím nemá / / / TP 5.10. / KO 23.4., 6.5. Helusa80 - Helena / 28let / Prostějov / děti zatím nemá / / / TP 5.10. / KO chuanitka - Marcela / 31let / Brno / děti zatím nemá / /dlouholetý vztah / TP 8.10. / KO 14.5. / holčička jaška - Jana / 29 / Brno / syn / 3roky /vdaná / TP 11.10. / KO 6.5., 26.5./ holčička Handah - Hanka / 29 let / Olomoucko / Honzík 12.12.2006 / vdaná / TP 13.10. / KO 16.4. jenny.fields - / 32 let / Kladno / děti zatímnemá / / vdaná / TP 14.10. / KO 15.4. Alla - Alena / / Praha / Terezka / 19.12.07 / / TP 17.10. / KO Judita74 - Jitka / 34 let / / / / / TP 18.10. / KO 28.5., UTZ 21.5. zari - Martina / 30 let / Uherský Brod / Nelinka /2roky / vdaná / TP 18.10. / KO 4.5. Alinka - / 35 let / Třinec / 2děti / / vdaná / TP 19.10. / KO 7.5. Luumu - / 31 let / Praha / Barunka 15.11.2007 / svobodná / TP 22.10. / KO 14.4. a 15.4. cmelda - Šárka / let / Brno / Gabriel / 01/08 / vdaná / TP 23.10. / KO 11.5. Jeje - Erika /28 let/ Třebíč / Terezka /2 roky / vdaná / TP 24.10. / KO 12.5. kitty25 - Petra / 31 let / Praha 8 / Robin / 9.12.2007/ vdaná / TP 25.10. / KO 13.5. KalinkaIvča - Ivana / 27 let / Jihlava / Honzík / vdaná / TP 25.10. / KO Barulátko - Bára / 26 let / Olomouc / Hanička / 28.6.2007 / / TP 28.10. / KO 14.5., 9.6., 17.6. cacorka - / 25 let / / Patrik / 8.3.2007 / svobodná / TP / KO te.ss - / 34let / / 2dcery / 10+8let / TP / KO Ivisek 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
4.5.09 16:03

Ahoj holky, tak som to poctivo docitala. My mame vikendy pracove a to este na dlho, kupili sme si baracek a rekonstulujeme. Takze nemam cas toto tehotenstvo sledovat a uzivat si. Co mi je luto, ale ta vidina, ze by sme to mohli stihnut tento rok… vsak viete.
Inak o Ivanciciach ja nic neviem, kamoska tam sice rodila, vravela ze dobre, ale v:,–(e moze byt nieco…
Gratulujem ku vsetkym bruskam a kopancekom. Mne uz brusko tiez trosku vykuklo, s Lukom som mala celu dobu hrozne male, ale teraz bude asi vacsie. Ale radsej male nez velke, ak by som si mohla vybrat :wink: Pohyby uz citim tiez, skoro 14 dni. AJ pri Lukovi som citila skoro, takze sa to dalo cakat :D
Inak strie nemam, ani som nemala, poctivo sa mazem, aby bola koza eslasticka.
Kolko ste uz pribrali? Ja mam necele 2,5 kg hore :cry: A pritom krotim chute, aj ked obcas uletim :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
4.5.09 17:06

ježiš 2,5kg je snad super ne? co blázníš… :?:

jo a trošku bych si rýpla ohledně mazání, neb mě s tím ty, které tvrdí, že se stačí mazat dost dráždí… včetně všech celebrit.

já se mazala s Robikem denně, někdy i 2× a břicho mi popraskalo v porodnici, takže s mazáním to nevá ale pranic společného. záleží na elasticitě kůže a na rodinných dispozicích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2753
4.5.09 17:23

jojo, u popraskani zalezi HLAVNE na rodovych dispozicich…

vahovy prirustek - jasko, 2,5kg je v pohode. vim, ze se mi to keca, ptz ja z vychozi vahy 74 mam zatim stale 72, ale u me to zas vyskoci v tech poslednich 2 mesicich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
4.5.09 17:35

Na poslední kontrole jsem měla nahoře 4 kg, teď odhadem 5 kg.
A na www.tehotenskakalkulacka píšou, že v 18 týdnu je průměrný přírůstek 4-6 kg, tak je to snad v pořádku :)

Jaška: Co na baráčku předěláváte? My loni přistavěli dílnu a koupelnu, o Vánocích jsme ji dodělali a dokončili ústřední topení. No a v lednu překvapení - mimouš :lol: Líp si miminko nemohlo vybrat :)
Letos jsme chtěli otáčet střechu a tak udělat z jednoho horního pokoje dva, ale stejně by to muselo počkat, i kdyby nebylo dítko na cestě. Trošku nám chybí těch 250 tisíc 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4688
4.5.09 17:39

ahoj holky,
po strááášně dlouhé době, ale přece…nějak nestíhám sledovat ani diskuzi ani moje těhotenství :D
tak jdu alespoň něco napsat, ať vím v kolikátém jsem :D

ad hlava : taky bolí, často…pomáhá hodně pít
ad porodnice : já jsem registrovaná v Podolí, ale jen proto, že tam mám známého porodníka, ke kterému už nyní chodím a který mě i odrodí
ad břuch : mám už dost velký, ale nedivím se, žeru…
ad strie : u terky žádné nevznikly, teď uvidíme, fakt to břicho roste rychleji a já ani moc nemažu, i když je to teda asi na prd

a teď to nejdůležitější…podle UTZ v 16 tt to vypadá na chlapečka..ještě si to nechám za tři týdny potvrdit a pak začnu likvidovat resp. prodávat věcičky po Terce a pořizovat nové

zatím jsem zaregistrovala v říjnu dvě holčičky, GRATULACE…

tak zatím se mějte a zase se někdy ozvu (jsem lajdák, já vím)…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
4.5.09 18:11

Tak to ste ma potesili, ze 2,5 kg je v pohode :D
S tym mazanim, tiez neverim na svetky kremy atd, ale toto mam odskusane z prveho teh. a bola som spokojna ze mi brucho nepopraskalo, aj ked to nemuselo byt kremom. Stoji par korun, takze o nic nejde.
Na baraku robime vsetko… zatial burame vrchne patro, potom pride na radu strecha, potom vsetko zase dostavat a zacne to na novo so spodkom :cry: Ale potom to bude kraasne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
4.5.09 18:15
chuanitka píše:
Na poslední kontrole jsem měla nahoře 4 kg, teď odhadem 5 kg.
A na www.tehotenskakalkulacka píšou, že v 18 týdnu je průměrný přírůstek 4-6 kg, tak je to snad v pořádku :)Jaška: Co na baráčku předěláváte? My loni přistavěli dílnu a koupelnu, o Vánocích jsme ji dodělali a dokončili ústřední topení. No a v lednu překvapení - mimouš :lol: Líp si miminko nemohlo vybrat :)
Letos jsme chtěli otáčet střechu a tak udělat z jednoho horního pokoje dva, ale stejně by to muselo počkat, i kdyby nebylo dítko na cestě. Trošku nám chybí těch 250 tisíc 8)

sympatická zpráva ohledně kilíček :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
4.5.09 18:17
alla píše:
ahoj holky,
po strááášně dlouhé době, ale přece…nějak nestíhám sledovat ani diskuzi ani moje těhotenství :D
tak jdu alespoň něco napsat, ať vím v kolikátém jsem :D

ad hlava : taky bolí, často…pomáhá hodně pít
ad porodnice : já jsem registrovaná v Podolí, ale jen proto, že tam mám známého porodníka, ke kterému už nyní chodím a který mě i odrodí
ad břuch : mám už dost velký, ale nedivím se, žeru…
ad strie : u terky žádné nevznikly, teď uvidíme, fakt to břicho roste rychleji a já ani moc nemažu, i když je to teda asi na prd

a teď to nejdůležitější…podle UTZ v 16 tt to vypadá na chlapečka..ještě si to nechám za tři týdny potvrdit a pak začnu likvidovat resp. prodávat věcičky po Terce a pořizovat nové

zatím jsem zaregistrovala v říjnu dvě holčičky, GRATULACE…

tak zatím se mějte a zase se někdy ozvu (jsem lajdák, já vím)…

jééé já jsem taky zvědavá, ale asi si to necháme říct až na tom velkém UTZ, manža chce být u toho. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
4.5.09 18:18
Jaška píše:
Tak to ste ma potesili, ze 2,5 kg je v pohode :D
S tym mazanim, tiez neverim na svetky kremy atd, ale toto mam odskusane z prveho teh. a bola som spokojna ze mi brucho nepopraskalo, aj ked to nemuselo byt kremom. Stoji par korun, takze o nic nejde.
Na baraku robime vsetko… zatial burame vrchne patro, potom pride na radu strecha, potom vsetko zase dostavat a zacne to na novo so spodkom :cry: Ale potom to bude kraasne :lol:

a čím mažeš? já měla reklamní srágory a už do nich nechci investovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
4.5.09 18:20

holky, nemáte někdo kontakt na těhu masáže na Praze 8, případně třeba i Prosek? Někam bych chtěla zajít, ale nemůžu nic najít. Chodila jsem předtím na Staroměstskou, ale to se mi zdá daleko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7095
4.5.09 18:24

kitty , já mám olej na strie z DMka, tu jejich značku. Stál kolem 60 Kč a je fajn, taky se mi nechce moc investovat…

Nahoře mám asi 5 kg, snad to nepojede moc rychlým tempem. A jak tu někdo psal, bříško bych taky radši menší než větší, kdoví, co v tom velkém pak bude, žejo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí