Poradna duly
Jana Čurdová
tichule píše:
Asi to je velký, mám na žádance superkonziliární u mého gynekologa se nedělá, posílá mě na fakultku, tak asi myslíme ten stejný.![]()
to už dělají rozhodně přes břicho, vaginální se už nedělá, jen na začátku těhu
Díky holky, tak to snad tak bude, taky myslím, že už je mimino velké.
![]()
Jméno/věk/bydliště/děti/vdaná/svobodná/TP/KO
Simiki - Simona / 21 let / Most / děti zatím nemá / / svobodná / TP 1.10. / KO 20.5. tichule - Gábina /36 let/Ostrava/Deniska 15/Terezka 10/vdaná/TP 1.10./KO 7.4 Megi17 - Lenka / 22let / Nejdek / děti zatím nemá / / / TP 5.10. / KO 23.4., 6.5. Helusa80 - Helena / 28let / Prostějov / děti zatím nemá / / / TP 5.10. / KO chuanitka - Marcela / 31let / Brno / děti zatím nemá / /dlouholetý vztah / TP 8.10. / KO 14.5. / holčička jaška - Jana / 29 / Brno / syn / 3roky /vdaná / TP 11.10. / KO 6.5., 26.5./ holčička Handah - Hanka / 29 let / Olomoucko / Honzík 12.12.2006 / vdaná / TP 13.10. / KO 16.4. jenny.fields - / 32 let / Kladno / děti zatímnemá / / vdaná / TP 14.10. / KO 15.4. Alla - Alena / / Praha / Terezka / 19.12.07 / / TP 17.10. / KO Judita74 - Jitka / 34 let / / / / / TP 18.10. / KO 28.5., UTZ 21.5. zari - Martina / 30 let / Uherský Brod / Nelinka /2roky / vdaná / TP 18.10. / KO 4.5. Alinka - / 35 let / Třinec / 2děti / / vdaná / TP 19.10. / KO 7.5. Luumu - / 31 let / Praha / Barunka 15.11.2007 / svobodná / TP 22.10. / KO 14.4. a 15.4. cmelda - Šárka / let / Brno / Gabriel / 01/08 / vdaná / TP 23.10. / KO 11.5. Jeje - Erika /28 let/ Třebíč / Terezka /2 roky / vdaná / TP 24.10. / KO 12.5. kitty25 - Petra / 31 let / Praha 8 / Robin / 9.12.2007/ vdaná / TP 25.10. / KO 13.5. KalinkaIvča - Ivana / 27 let / Jihlava / Honzík / vdaná / TP 25.10. / KO Barulátko - Bára / 26 let / Olomouc / Hanička / 28.6.2007 / / TP 28.10. / KO 14.5., 9.6., 17.6. cacorka - / 25 let / / Patrik / 8.3.2007 / svobodná / TP / KO te.ss - / 34let / / 2dcery / 10+8let / TP / KO Ivisek
Ahoj holky, tak som to poctivo docitala. My mame vikendy pracove a to este na dlho, kupili sme si baracek a rekonstulujeme. Takze nemam cas toto tehotenstvo sledovat a uzivat si. Co mi je luto, ale ta vidina, ze by sme to mohli stihnut tento rok… vsak viete.
Inak o Ivanciciach ja nic neviem, kamoska tam sice rodila, vravela ze dobre, ale v:,–(e moze byt nieco…
Gratulujem ku vsetkym bruskam a kopancekom. Mne uz brusko tiez trosku vykuklo, s Lukom som mala celu dobu hrozne male, ale teraz bude asi vacsie. Ale radsej male nez velke, ak by som si mohla vybrat
Pohyby uz citim tiez, skoro 14 dni. AJ pri Lukovi som citila skoro, takze sa to dalo cakat ![]()
Inak strie nemam, ani som nemala, poctivo sa mazem, aby bola koza eslasticka.
Kolko ste uz pribrali? Ja mam necele 2,5 kg hore
A pritom krotim chute, aj ked obcas uletim ![]()
ježiš 2,5kg je snad super ne? co blázníš… ![]()
jo a trošku bych si rýpla ohledně mazání, neb mě s tím ty, které tvrdí, že se stačí mazat dost dráždí… včetně všech celebrit.
já se mazala s Robikem denně, někdy i 2× a břicho mi popraskalo v porodnici, takže s mazáním to nevá ale pranic společného. záleží na elasticitě kůže a na rodinných dispozicích.
jojo, u popraskani zalezi HLAVNE na rodovych dispozicich…
vahovy prirustek - jasko, 2,5kg je v pohode. vim, ze se mi to keca, ptz ja z vychozi vahy 74 mam zatim stale 72, ale u me to zas vyskoci v tech poslednich 2 mesicich.
Na poslední kontrole jsem měla nahoře 4 kg, teď odhadem 5 kg.
A na www.tehotenskakalkulacka píšou, že v 18 týdnu je průměrný přírůstek 4-6 kg, tak je to snad v pořádku ![]()
Jaška: Co na baráčku předěláváte? My loni přistavěli dílnu a koupelnu, o Vánocích jsme ji dodělali a dokončili ústřední topení. No a v lednu překvapení - mimouš
Líp si miminko nemohlo vybrat ![]()
Letos jsme chtěli otáčet střechu a tak udělat z jednoho horního pokoje dva, ale stejně by to muselo počkat, i kdyby nebylo dítko na cestě. Trošku nám chybí těch 250 tisíc ![]()
ahoj holky,
po strááášně dlouhé době, ale přece…nějak nestíhám sledovat ani diskuzi ani moje těhotenství ![]()
tak jdu alespoň něco napsat, ať vím v kolikátém jsem ![]()
ad hlava : taky bolí, často…pomáhá hodně pít
ad porodnice : já jsem registrovaná v Podolí, ale jen proto, že tam mám známého porodníka, ke kterému už nyní chodím a který mě i odrodí
ad břuch : mám už dost velký, ale nedivím se, žeru…
ad strie : u terky žádné nevznikly, teď uvidíme, fakt to břicho roste rychleji a já ani moc nemažu, i když je to teda asi na prd
a teď to nejdůležitější…podle UTZ v 16 tt to vypadá na chlapečka..ještě si to nechám za tři týdny potvrdit a pak začnu likvidovat resp. prodávat věcičky po Terce a pořizovat nové
zatím jsem zaregistrovala v říjnu dvě holčičky, GRATULACE…
tak zatím se mějte a zase se někdy ozvu (jsem lajdák, já vím)…
Tak to ste ma potesili, ze 2,5 kg je v pohode ![]()
S tym mazanim, tiez neverim na svetky kremy atd, ale toto mam odskusane z prveho teh. a bola som spokojna ze mi brucho nepopraskalo, aj ked to nemuselo byt kremom. Stoji par korun, takze o nic nejde.
Na baraku robime vsetko… zatial burame vrchne patro, potom pride na radu strecha, potom vsetko zase dostavat a zacne to na novo so spodkom
Ale potom to bude kraasne ![]()
chuanitka píše:
Na poslední kontrole jsem měla nahoře 4 kg, teď odhadem 5 kg.
A na www.tehotenskakalkulacka píšou, že v 18 týdnu je průměrný přírůstek 4-6 kg, tak je to snad v pořádkuJaška: Co na baráčku předěláváte? My loni přistavěli dílnu a koupelnu, o Vánocích jsme ji dodělali a dokončili ústřední topení. No a v lednu překvapení - mimouš
Líp si miminko nemohlo vybrat
Letos jsme chtěli otáčet střechu a tak udělat z jednoho horního pokoje dva, ale stejně by to muselo počkat, i kdyby nebylo dítko na cestě. Trošku nám chybí těch 250 tisíc
sympatická zpráva ohledně kilíček
![]()
alla píše:
ahoj holky,
po strááášně dlouhé době, ale přece…nějak nestíhám sledovat ani diskuzi ani moje těhotenství
tak jdu alespoň něco napsat, ať vím v kolikátém jsem![]()
ad hlava : taky bolí, často…pomáhá hodně pít
ad porodnice : já jsem registrovaná v Podolí, ale jen proto, že tam mám známého porodníka, ke kterému už nyní chodím a který mě i odrodí
ad břuch : mám už dost velký, ale nedivím se, žeru…
ad strie : u terky žádné nevznikly, teď uvidíme, fakt to břicho roste rychleji a já ani moc nemažu, i když je to teda asi na prda teď to nejdůležitější…podle UTZ v 16 tt to vypadá na chlapečka..ještě si to nechám za tři týdny potvrdit a pak začnu likvidovat resp. prodávat věcičky po Terce a pořizovat nové
zatím jsem zaregistrovala v říjnu dvě holčičky, GRATULACE…
tak zatím se mějte a zase se někdy ozvu (jsem lajdák, já vím)…
jééé já jsem taky zvědavá, ale asi si to necháme říct až na tom velkém UTZ, manža chce být u toho. ![]()
Jaška píše:
Tak to ste ma potesili, ze 2,5 kg je v pohode
S tym mazanim, tiez neverim na svetky kremy atd, ale toto mam odskusane z prveho teh. a bola som spokojna ze mi brucho nepopraskalo, aj ked to nemuselo byt kremom. Stoji par korun, takze o nic nejde.
Na baraku robime vsetko… zatial burame vrchne patro, potom pride na radu strecha, potom vsetko zase dostavat a zacne to na novo so spodkomAle potom to bude kraasne
a čím mažeš? já měla reklamní srágory a už do nich nechci investovat.
holky, nemáte někdo kontakt na těhu masáže na Praze 8, případně třeba i Prosek? Někam bych chtěla zajít, ale nemůžu nic najít. Chodila jsem předtím na Staroměstskou, ale to se mi zdá daleko
kitty , já mám olej na strie z DMka, tu jejich značku. Stál kolem 60 Kč a je fajn, taky se mi nechce moc investovat…
Nahoře mám asi 5 kg, snad to nepojede moc rychlým tempem. A jak tu někdo psal, bříško bych taky radši menší než větší, kdoví, co v tom velkém pak bude, žejo ![]()