Poradna duly
Jana Čurdová
Simi pěkný věci, ale jestli to bude kluk, tak půlku budeš muset vyřadit co?
Tichule, klokni na SIMIKI www a budes na jejim rajceti.
SIMIKI: no mas toho pozehnane ![]()
KITTY,já si to taky říkám…hlavně ty šatičky..ale jestli bude doma v růžovém pyžámku nebo modrém,tak to mi bude vážně jedno ![]()
JEJE, já jsem ráda,že jsem ráda,že mi to všechno dlaa švagrová jen tak…neumím si představit,že bych to musela všechno kupovat
SIMIKI: ja to chapu! Ja nemela po nikom absolutne nic, vsechno jsem musela kupovat a ve vysledne castce nas vybava vc.zakladniho obleceni, kocarku, autosedacky, postlyky,cest.postylky atd. vysla na 50tis. pak jsem uz prestala pocitat.. ![]()
A tedka jsem rada ze nic nemusim kupovat .. jen teda uvidim co to bude, tak si mozna pak zhresim treba na klucicim oblecku (ovsem neverim tomu) ![]()
a pokud se mi podari prodat kocarek tak si mozna koupim jiny (uchylka na kocarky), ale to je podmineno prodejem ![]()
Simiki , pěkný, máš toho opravdu spoustu, snad víc než já ![]()
Já napočítala za výbavičku útratu tak 30 tis., ale je fakt, že jsme šetřili, třeba oblečky jsem nakupovala dle rad v časopise Maminka - 4 kousky kabátků, bodyček, dupaček v jedné velikosti a to jsem pak rychle dokupovala
Takže teď si užiju, že koupím pár krásných kousků a zároveň nás to nezruinuje ![]()
Simiki, týýýý brďo
máš toho opravdu hodně
A krásné věcičky!
Já moc nemám co kupovat, neboť všechno mám. Ale - kočárek koupíme určitě nový, chtěli bychom Mutsy.
Ad plenky - pokud byste pak chtěly, mám v nabídce plenky s potiskem opravdu kvalitní a taky flanelové měkoučké pro mimíska…
Holky, máte některá žehličku na vlasy? Čím se mám řídit u její koupě?
Jo a dnes jsem byla na KO, dr. dělal UTZ, mimi je v pohodě a další KO je 10.6. - info pro Kitty ![]()
Alinko…hlavně při výběru koukej na to aby měly keramické či porcelánové kleště…je pak jedno jestli koupíš s úpravou teploty a nebo bez..já mám dokonce i že si můžu narovnávat mokré vlasy,mám tam dirky .. nemám sice s úpravou teploty,to se ještě neprodávaly,ale jsem s nimi spokojená. ![]()
Gratuluji ke kontrole
Holky je fakt,že ještě něco dokoupím,ael až později,..ted toho mám vážně až až
ted už chybí jen ten kočárek
a nějaké hračky
Simiki, na hracky mas casu dost.. ![]()
Spis jeste takove ty koupaci serepeticky atd.
Jméno/věk/bydliště/děti/vdaná/svobodná/TP/KO
Simiki - Simona / 21 let / Most / děti zatím nemá / / svobodná / TP 1.10. / KO 20.5. tichule - Gábina /36 let/Ostrava/Deniska 15/Terezka 10/vdaná/TP 1.10./KO 14.5 / asi holčička Megi17 - Lenka / 22let / Nejdek / děti zatím nemá / / / TP 5.10. / KO 23.4., 6.5. Helusa80 - Helena / 28let / Prostějov / děti zatím nemá / / / TP 5.10. / KO chuanitka - Marcela / 31let / Brno / děti zatím nemá / /dlouholetý vztah / TP 8.10. / KO 14.5. / holčička jaška - Jana / 29 / Brno / syn / 3roky /vdaná / TP 11.10. / KO 6.5., 26.5./ holčička Handah - Hanka / 29 let / Olomoucko / Honzík 12.12.2006 / vdaná / TP 13.10. / KO 16.4. jenny.fields - / 32 let / Kladno / děti zatímnemá / / vdaná / TP 14.10. / KO 15.4. Alla - Alena / / Praha / Terezka / 19.12.07 / / TP 17.10. / KO /chlapeček Judita74 - Jitka / 34 let / / / / / TP 18.10. / KO 28.5., UTZ 21.5. zari - Martina / 30 let / Uherský Brod / Nelinka /2roky / vdaná / TP 18.10. / KO 4.5. Alinka - / 35 let / Třinec / 2děti / / vdaná / TP 19.10. / KO 10.6. Luumu - / 31 let / Praha / Barunka 15.11.2007 / svobodná / TP 22.10. / KO 14.4. a 15.4. cmelda - Šárka / let / Brno / Gabriel / 01/08 / vdaná / TP 23.10. / KO 11.5. Jeje - Erika /28 let/ Třebíč / Terezka /2 roky / vdaná / TP 24.10. / KO 12.5. kitty25 - Petra / 31 let / Praha 8 / Robin / 9.12.2007/ vdaná / TP 25.10. / KO 13.5. KalinkaIvča - Ivana / 27 let / Jihlava / Honzík / vdaná / TP 25.10. / KO Barulátko - Bára / 26 let / Olomouc / Hanička / 28.6.2007 / / TP 28.10. / KO 14.5., 9.6., 17.6. cacorka - / 25 let / / Patrik / 8.3.2007 / svobodná / TP / KO te.ss - Tereza / 34let / / 2dcery / 10+8let / TP 17.10./ KO / holčička Ivisek
Simiki: Tý jo, to je věcí
Dobrá je fotka, jak si Kes prohlíží botečky
Už mě svrběly prsty, abych sestře napsala o ty dva pytle hadérek, ale ještě to vydržím, ony neutečou
Prvně musíme koupit aspoň komodu, aby bylo miminí věci kam dát…
Tak naše (rozuměj sousedovic
) kočka má svoje první tři koťátka ![]()
Neskutečně jí závidím, že už to má za sebou a že už má svoje mláďátka venku
Mně to těhotenství připadá hrozně dlouhé ![]()
Chuanit a ten poslední měsíc těhotenství, ten se teprve vleče…
No, ještě že máme oproti našim maminkám ty UTZ, že se aspoň na mimčo můžeme kouknout, že tam opravdu je. Ony musely jen čekat na porod.
Šimi , tak jdu omrknout tu tvoji supervýbavu.
Ali , máš nějaký obchůdek? Možná jsi to tu někde zmiňovala, ale mám výpaky v návštěvnosti.
![]()