Poradna duly
Jana Čurdová
te.ss já měla věcí hodně, dostala jsem od kamarádek, především těch malých a vůbec jsme to neužili. Robik neblinkal a tak byl čisté mimi, takže nám stačilo pár věcí
jojo bez aretovacího kola si ježdění neumím představit, je to strašně pohodlné a rychlé
Ahojky..venku je krásně..před chvílí jsme se vrtáily z procházky…
TESS,no tak to nevím jak bych něco většího nacpala sem do bytu 1+1 natož do postele..Kes je naprosto ideální velikost ![]()
jsem nějaká utahaná,takže půjdeme na chvíli spinkat
tak ted jsem byla s Kes venku a nasral mě soused..vychází z výtahu,vidí mě se psem a poté se lekne…tak jsem mu řekla,no jo nemáte čisté svědomí a on na mě spustil:„jak čistý svědomí,kdybyste neměla nebezpečného psa,tak se neleknu“ já na něj čuměl a pak mu řekla:" Vždyt mám jezevčíka,co je na tom nebezpečního..co byste dělala kdybych měla pittbula?" na to už neodpověděl…ten mi pěkně hnul žlučí
no Simi to je teda story, nebezpečný jezevčík, to je paráda.
Je fakt, že jsem ale na druhou stranu zažila takového ořecha, bez vodítka, chlap kecal u stánku a pes šíleně hnusně štěkal a běhal kolem kočárku, no nebylo mi teda do smíchu
KITTY,tak Kes jako taky štěká,ale že by někoho napadla,tak to se ještě nestalo..a přitom nás viděl a Kes ani neštěkla,začala štěkat až po jeho leknutí ![]()
Simiki,
ten soused je trochu ujetej,viď?
![]()
Venku se to kaboní,asi bude pršet.Včera jsem byli konečně opékat špekáčky…mňam…to byla žranice.
Včera jsem přes MMB objednala fusak v barvě kočáru-fleecový.Není to žádná extra tlouštka,protože malá bude ještě v novorozenecké tašce…na zimu bude stačit.Také k tomu pár fleecových overalků na holčičku,vel 68,jsou dva a jeden pošle paní zdarma.A to bude stop stav,protože to stačí (jen k lékaři a na návštěvy),prdelka z toho určitě rychle vyroste.Dop jedu ke kamarádce vyměnit věci které od ní mám.Ona mě prodala věci spíš klučičí
a tak mě je vymění za věcičky spíš na holčičku.Ona obchoduje s věcičkami na MMB,teď ji přišlo nové zboží…tak to bude jednodušší vybírání.Akorát kdyby se ty penízky tak neztrácely pod rukama
![]()
TESS,asi je vážně ujetej..před chvílí jsemšla sKespo ránu ven aon znova vystupoval z výtahu aopatrně a velkým obloukem okolo násaKes si ho přitom ani nevšimla
Tak cojsem se vzbudila taktady prší a já musím doměsta do banky a pak nakoupit a nemůžu si vzít auto
nemám řidičák…takže to vypadá,že sibudu msuet vzít deštník a jít to všechno oběhat
![]()
ahoj maminky a miminka, můžu k vám? možná jsem tady už psala, ale pak nám vypadl net a já už nevím, kde jsme psala. jmenuju se Ingrid, je mi 21, jsme ze zlína, 11.10 se nám má narodit chlapeček
Ahoj,
taky je u Vás tak hnusně?
O víkendu jsme si užívali, byla tu na návštěvě Alinka s rodinou a ještě jedna kamarádka těhule, bylo to moc fajn ![]()
bamberlok , no jasně, vítej
, tehdy jsi, tuším, hledala naši diskuzi? ![]()
chuanit , gratuluju ke kopanečkům, taky jsem si tuhle dala ruku na břicho a až se lekla ![]()
Objednala jsem se i s Honzíkem k nové zubařce, jsem zvědavá, jaká bude a mám trochu strach
Přijde mi, že pořád lítám po doktorech, jen tento týden mám dva ultrazvuky a v pátek morfologii srdíčka…
tess , taky bych potřebovala keřík s rostoucíma bankovkama, zvlášť v těhu mizí jaksi rychle ![]()
bamberlok píše:
ahoj maminky a miminka, můžu k vám? možná jsem tady už psala, ale pak nám vypadl net a já už nevím, kde jsme psala. jmenuju se Ingrid, je mi 21, jsme ze zlína, 11.10 se nám má narodit chlapeček
Ahoj. Vitam ta tu. A mame rovnaky termin porodu, to je super!
bamberlok - vítej a pokud chceš, pošli mi raději info na sz a já tě dám do seznámku.
Simi, to je škoda, že ho Kes nekousla.
Bamberlok…vítej mezi námi ![]()
Holky, nějak se nám nechce psát…
Jsem dnes unavená jak pes.Ráno jsem byla u té kamarádky,těšila jsem se jak se projedu autem(je to asi 45 min cesty)…a nějak mě to unavilo.V autě mě poslední dobou bolej strašně záda
,už nevím jak si sednout.Přivezla jsem si pár věciček,sukýnek a šatiček na 3-6m a 6-12m.Ale jestli se dr. spletla a bude to kluk,tak si v tom chudák bude chodit ![]()
jojo te.ss já už jsem objednaná na rehábku, záda mě též bolí. jdu snad ve čtvrtek
KITTY,jo abudu mít běhání po úřadech..já Kes nemám přihlášenou…ale nikomu to neříkej ![]()
mě taky poslední dobou bolí záda a když se válím u TV,tak je musím mít podložené polštáři
vítám novou budoucí maminku
Ahoj holky!
Vítám mezi námi další těhulinku ![]()
Simi - teď jsem se dívala na tvůj metřík a ty už budeš mít půlku těhu za sebou.
Nějak to letí. Jinak výbavička je teda super - to se prcek bude mít. A určitě toho ještě spousty dostanete.
Chuanit - gratuluji ke kopanečkům. Už se taky těším a hlavně na reakce malé až se se mnou bude tulit a najednou jí mimi přes bříško kopne.
Vrátil se manžel s malou - už se po mně plazí, tak víc zkusím napsat večer - pokud teda neodpadnu zároven se skřítkem.