Říjen 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16118
10.5.09 07:53

te.ss já měla věcí hodně, dostala jsem od kamarádek, především těch malých a vůbec jsme to neužili. Robik neblinkal a tak byl čisté mimi, takže nám stačilo pár věcí

jojo bez aretovacího kola si ježdění neumím představit, je to strašně pohodlné a rychlé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5074
10.5.09 15:31

Ahojky..venku je krásně..před chvílí jsme se vrtáily z procházky…

TESS,no tak to nevím jak bych něco většího nacpala sem do bytu 1+1 natož do postele..Kes je naprosto ideální velikost :lol:

jsem nějaká utahaná,takže půjdeme na chvíli spinkat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5074
10.5.09 19:33

tak ted jsem byla s Kes venku a nasral mě soused..vychází z výtahu,vidí mě se psem a poté se lekne…tak jsem mu řekla,no jo nemáte čisté svědomí a on na mě spustil:„jak čistý svědomí,kdybyste neměla nebezpečného psa,tak se neleknu“ já na něj čuměl a pak mu řekla:" Vždyt mám jezevčíka,co je na tom nebezpečního..co byste dělala kdybych měla pittbula?" na to už neodpověděl…ten mi pěkně hnul žlučí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
10.5.09 22:20

no Simi to je teda story, nebezpečný jezevčík, to je paráda. :lol: Je fakt, že jsem ale na druhou stranu zažila takového ořecha, bez vodítka, chlap kecal u stánku a pes šíleně hnusně štěkal a běhal kolem kočárku, no nebylo mi teda do smíchu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5074
10.5.09 22:39

KITTY,tak Kes jako taky štěká,ale že by někoho napadla,tak to se ještě nestalo..a přitom nás viděl a Kes ani neštěkla,začala štěkat až po jeho leknutí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
11.5.09 08:17

Simiki,

ten soused je trochu ujetej,viď? :lol: :lol: :lol:

Venku se to kaboní,asi bude pršet.Včera jsem byli konečně opékat špekáčky…mňam…to byla žranice.
Včera jsem přes MMB objednala fusak v barvě kočáru-fleecový.Není to žádná extra tlouštka,protože malá bude ještě v novorozenecké tašce…na zimu bude stačit.Také k tomu pár fleecových overalků na holčičku,vel 68,jsou dva a jeden pošle paní zdarma.A to bude stop stav,protože to stačí (jen k lékaři a na návštěvy),prdelka z toho určitě rychle vyroste.Dop jedu ke kamarádce vyměnit věci které od ní mám.Ona mě prodala věci spíš klučičí :wink: a tak mě je vymění za věcičky spíš na holčičku.Ona obchoduje s věcičkami na MMB,teď ji přišlo nové zboží…tak to bude jednodušší vybírání.Akorát kdyby se ty penízky tak neztrácely pod rukama :cry: :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5074
11.5.09 09:38

TESS,asi je vážně ujetej..před chvílí jsemšla sKespo ránu ven aon znova vystupoval z výtahu aopatrně a velkým obloukem okolo násaKes si ho přitom ani nevšimla

Tak cojsem se vzbudila taktady prší a já musím doměsta do banky a pak nakoupit a nemůžu si vzít auto :cry: nemám řidičák…takže to vypadá,že sibudu msuet vzít deštník a jít to všechno oběhat :cry: :evil: :x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
11.5.09 15:08

ahoj maminky a miminka, můžu k vám? možná jsem tady už psala, ale pak nám vypadl net a já už nevím, kde jsme psala. jmenuju se Ingrid, je mi 21, jsme ze zlína, 11.10 se nám má narodit chlapeček

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7095
11.5.09 15:23

Ahoj,

taky je u Vás tak hnusně?

O víkendu jsme si užívali, byla tu na návštěvě Alinka s rodinou a ještě jedna kamarádka těhule, bylo to moc fajn :wink:

bamberlok , no jasně, vítej :-) , tehdy jsi, tuším, hledala naši diskuzi? :wink:

chuanit , gratuluju ke kopanečkům, taky jsem si tuhle dala ruku na břicho a až se lekla :lol:

Objednala jsem se i s Honzíkem k nové zubařce, jsem zvědavá, jaká bude a mám trochu strach 8O Přijde mi, že pořád lítám po doktorech, jen tento týden mám dva ultrazvuky a v pátek morfologii srdíčka…

tess , taky bych potřebovala keřík s rostoucíma bankovkama, zvlášť v těhu mizí jaksi rychle :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
11.5.09 15:39
bamberlok píše:
ahoj maminky a miminka, můžu k vám? možná jsem tady už psala, ale pak nám vypadl net a já už nevím, kde jsme psala. jmenuju se Ingrid, je mi 21, jsme ze zlína, 11.10 se nám má narodit chlapeček

Ahoj. Vitam ta tu. A mame rovnaky termin porodu, to je super!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
11.5.09 17:10

bamberlok - vítej a pokud chceš, pošli mi raději info na sz a já tě dám do seznámku.

Simi, to je škoda, že ho Kes nekousla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
11.5.09 17:44

Bamberlok…vítej mezi námi :dance:

Holky, nějak se nám nechce psát… :wink: Jsem dnes unavená jak pes.Ráno jsem byla u té kamarádky,těšila jsem se jak se projedu autem(je to asi 45 min cesty)…a nějak mě to unavilo.V autě mě poslední dobou bolej strašně záda :-( ,už nevím jak si sednout.Přivezla jsem si pár věciček,sukýnek a šatiček na 3-6m a 6-12m.Ale jestli se dr. spletla a bude to kluk,tak si v tom chudák bude chodit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
11.5.09 18:02

jojo te.ss já už jsem objednaná na rehábku, záda mě též bolí. jdu snad ve čtvrtek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5074
11.5.09 18:18

KITTY,jo abudu mít běhání po úřadech..já Kes nemám přihlášenou…ale nikomu to neříkej :wink:

mě taky poslední dobou bolí záda a když se válím u TV,tak je musím mít podložené polštáři

vítám novou budoucí maminku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1000
11.5.09 18:44

Ahoj holky!

Vítám mezi námi další těhulinku :potlesk:

Simi - teď jsem se dívala na tvůj metřík a ty už budeš mít půlku těhu za sebou. 8O Nějak to letí. Jinak výbavička je teda super - to se prcek bude mít. A určitě toho ještě spousty dostanete.

Chuanit - gratuluji ke kopanečkům. Už se taky těším a hlavně na reakce malé až se se mnou bude tulit a najednou jí mimi přes bříško kopne.

Vrátil se manžel s malou - už se po mně plazí, tak víc zkusím napsat večer - pokud teda neodpadnu zároven se skřítkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí