Říjen 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16118
8.5.09 09:00
Alinka píše:
Tess, Jaško, gratuluji k holčičce! Barulátko a Tobě k chlapečkovi :wink: Pokud je to na 95%, tak by tam ten chlapec měl být.

Ad DM - ano, jsou tam fajn věci, ale já jsem tam moc nechodila, jsem jako chlap - když něco potřebuju, zajdu do obchodu a koupím, nekupuju do zásoby. Ale vím, že se to dost vyplácí - sbírání těch bodů v DM apod…Musím se na to „kouknout zblízka“ :lol:

Tichule, ano, už jsem to psala, máme eshop s věcmi pro mimi www.mujeobchod.cz (mám odkaz, když klikneš na www), jinak taky na MMB http://www.mimibazar.cz/bazar.php?…
Pokud byste pak něco potřebovaly, určitě se domluvíme na lepších cenách :wink:

Simiki, děkuji za popis žehličky, včera jsem seděla do noci a vybírala, četla diskuze, testy apod…a vybrala :D
 http://www.vltava2000.cz/…dsdetail.asp?…

Tak snad dobře. V pondělí má dorazit.

tak já zas nakupuju do zásoby a docela se mi to vyplácí, když nestíhám je super mít něco v zásobě. nebo když je Robik nemocný a hned nemůžeme do krámu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
8.5.09 09:01

Jméno/věk/bydliště/děti/vdaná/svobodná/TP/KO

Simiki - Simona / 21 let / Most / děti zatím nemá / / svobodná / TP 1.10. / KO 20.5. tichule - Gábina /36 let/Ostrava/Deniska 15/Terezka 10/vdaná/TP 1.10./KO 14.5 / asi holčička Megi17 - Lenka / 22let / Nejdek / děti zatím nemá / / / TP 5.10. / KO 23.4., 6.5. Helusa80 - Helena / 28let / Prostějov / děti zatím nemá / / / TP 5.10. / KO chuanitka - Marcela / 31let / Brno / děti zatím nemá / /dlouholetý vztah / TP 8.10. / KO 14.5. / holčička jaška - Jana / 29 / Brno / syn / 3roky /vdaná / TP 11.10. / KO 6.5., 26.5./ holčička Handah - Hanka / 29 let / Olomoucko / Honzík 12.12.2006 / vdaná / TP 13.10. / KO 16.4. jenny.fields - / 32 let / Kladno / děti zatímnemá / / vdaná / TP 14.10. / KO 15.4. Alla - Alena / / Praha / Terezka / 19.12.07 / / TP 17.10. / KO /chlapeček Judita74 - Jitka / 34 let / / / / / TP 18.10. / KO 28.5., UTZ 21.5. zari - Martina / 30 let / Uherský Brod / Nelinka /2roky / vdaná / TP 18.10. / KO 4.5. Alinka - / 35 let / Třinec / 2děti / / vdaná / TP 19.10. / KO 10.6. Luumu - / 31 let / Praha / Barunka 15.11.2007 / svobodná / TP 22.10. / KO 14.4. a 15.4. cmelda - Šárka / let / Brno / Gabriel / 01/08 / vdaná / TP 23.10. / KO 11.5. Jeje - Erika /28 let/ Třebíč / Terezka /2 roky / vdaná / TP 24.10. / KO 12.5. kitty25 - Petra / 31 let / Praha 8 / Robin / 9.12.2007/ vdaná / TP 25.10. / KO 13.5. KalinkaIvča - Ivana / 27 let / Jihlava / Honzík / vdaná / TP 25.10. / KO Barulátko - Bára / 26 let / Olomouc / Hanička / 28.6.2007 / / TP 28.10. / KO 14.5. ,9.6., 17.6. / chlapeček cacorka - / 25 let / / Patrik / 8.3.2007 / svobodná / TP / KO te.ss - Tereza / 34let / / 2dcery / 10+8let / TP 17.10./ KO / holčička Ivisek 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7095
8.5.09 13:16

kitty , na tu papírovou DM kartu se dá nakupovat i navíckrát, když jsem hned po prvním nákupu zažádala o plastovou? A pak, když přijde plastová, tak jak tam ty body překopírují? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
8.5.09 14:59

Holky diky moooc za gratulacie, no uz som sa pustila do nakupov, ked mam teraz istotu, ze je vsetko ok :D :D :D

Inak plienky ja som pampersova, obcas huggies, ale nic viac som neskusala. Chodim ich kupovat za dobre peniaze, takze ani niesom nutena. Vlchcene obrusky, tiez mi vyhovuju najviac z DM, ale malemu ked bol mimi, tak som vzdy ked sa pokakal zadocek umyla pod vodou, to mi prislo najlepsie, najlacnejsie a nikdy nemal vyrazky :lol: Samo ked sme boli mimo domov, tak sme pouzili kapesniky. DM mne osobne nepride aaaz tak super, aj ked viem ze tam chodia vsetci, na bodiky ja niesom a poblizku mam jednu tetu drogeriu, ktora ma fakt super ceny, takze som jej vo vacsine verna :wink:

Ale plienky ani ziadnu inu drogeriu pre malu sa nechystam kupovat skor nez na konci srpna… mozno zari, vsak mi to nevypredaju :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2753
8.5.09 16:18

handah, jojo, zatim nakupuj na tu papirovou, ta plastova by mela dorazit snad do 6 tydnu po registraci - a prijde pravdepodobne se stejnym kodem nebo nejakym takovym znakem, aby se pak body dal nacitaly na tvuj ucet. na ten se navic muzes podivat na netu.

ad ta knizka slevova z DM pro mimca - ja z toho pouzivam jen kupony na vlhceny ubrousky a na prikrmy, drogerku jsem na mimco zadnou nemela (mazala jsem excipialem a bepanthenem, koupala jen ve vode, az ted tam obcas kapnu trochu detskyho tekutyho mydla od babylove). a zasoby - no tak dva baliky plinek do foroty a ty ubrousky taky, ale jinak bych to nemela kam dat vsecko v nasem byte :))

jasko, ja zas parkrat byla v Teta drogerce a tak me to tam znechutilo, ze tam me dostanou jen v pripade krajni nouze, pac tady na sidlisti jina neni.

plinky - pampers protikaly ty zluty, ty sleep&play, ty Active baby byly ok, nejcasteji jsem stridala tyhle s tema fialovyma Tesco, ty sedly nejlip. a jeste jedny z lidlu mi mamka koupila, jsou podobny huggieskam trochu, ty jsou fajn. a do plavani plinky z DM.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5074
8.5.09 20:22

Holky..tady začal pěknej slejvák…no teda..to je počasí a já do toho budu muset vzít za hodinu Kes,tak ta bude mít radost :cry: a já taky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7095
8.5.09 20:35

Cmeldo , dííky :wink:

Tady taky prší, a to máme na zítra v plánu grilování, přijede i Alinka, snad to nebude s počasím tak horké :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2753
8.5.09 21:07

tak u nas teda neprsi a ani to na zadny dest nevypada :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
8.5.09 21:25
Handah píše:
kitty , na tu papírovou DM kartu se dá nakupovat i navíckrát, když jsem hned po prvním nákupu zažádala o plastovou? A pak, když přijde plastová, tak jak tam ty body překopírují? :oops:

ano, nakupuješ na ní, dokud nepřijde plastová a body kontroluješ na tom jejich pc. body se přičítají až druhý den po nákupu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
8.5.09 21:31

fialové tesco byly pro nás super když byly s modrýma obrázkama, teď jsou nové se zelenýma a Robik mývá pod nima vyrážku, takže jsme je přestali kupovat, navíc jsou takové tvrdé.

ad umývání prdelky, my ať jsme používali cokoli, pokud mu rostli zuby, vždy šílené opruzeniny, no děs běs. vystřídali jsme všecky mastičky účinné i neúčinné a výsledek většinou stejný, nejvíc se osvědčil bepanthen a nivea - natřu bepanthenem a na to druhou vrstvu nivey pro ochranu a to docela zabralo

dm věci jsou náhodou super, kupuju nějaké z jídla, skleničky na kuponky jedině tam, některé příkrmy jsou i o 10kč levnější než třeba v lékárně, pak ta jejich kosmetika je super a udělali i sensitive řadu, paráda a cena cca 50Kč, pro mimouše jsem měla sebamed, ale teď už mi to přijde zbytečné. pleny taky dobré, my tu máme super velkou, takže se nakupuje dobře i bez bodíků, rozhodně schlecker ani teta nedosahují této úrovně. jo a mají i super sortiment kaší a mlík. lacinější většinou než lékárna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
9.5.09 08:22

Ja som teda ziadne sklenicky nekupovala, maly mi poriadne nechcel nic jest do 13 mesiacov, kym som ho kojila a potom sme presli na poriadnu stravu, tak isto ani sunar som nekupovala. Ale viem, ze kamosky ho kupovali v lekarni, ze tam bol lacnejsi… tak neviem, ci maju rovnake ceny v:,–(e. Myslim DM…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
9.5.09 08:23

Ja som teda ziadne sklenicky nekupovala, maly mi poriadne nechcel nic jest do 13 mesiacov, kym som ho kojila a potom sme presli na poriadnu stravu, tak isto ani sunar som nekupovala. Ale viem, ze kamosky ho kupovali v lekarni, ze tam bol lacnejsi… tak neviem, ci maju rovnake ceny v:,–(e. Myslim DM…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
9.5.09 08:48

jaško - a co malý jedl do toho 13 měsíce? já nejsem odpůrce vaření to teda ne, ale zrovna na začátku, když skoro prakticky nejí, tak rozhodě žádnou mrkev ani jiné sračičky vařit nehodlám, skleničky jsou pohodlnější a myslím, že i obsah je lepší a vyjde to asi možná i levněji. stejně část potom vyhazuješ. Já kojila a Robik normálně jedl oběd, kaši, ovoce.

sunar ano, ten někde vyjde lépe, ale ostatní mléka mají zas v dm lacinější, nehledě na tu jejich značku. např. kaše za 35 a nejsou špatné, mají i super skleničky bio. Teď Robikovi už vařím, ale střídám to se skleničkama, když někam jedeme, tak beru skleničku. Navíc on nesní víc než cca 200ml, takže je to zbytečné se namáhat s vyvařováním, protože to potom vyhodím.

jo a Robik se sám odstavil v 11 měsících, takže i mléka z dm jsem využila hodně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
9.5.09 11:05

Kitty: maly mi odmietal jest vsetko, aj ked som navarila kasu, alebo kupovane sklenicky - tie mu nesli ale vobec. Jedine co pri kojeni jedol boli tie kukricne chrumky, obcas potom kusok rohliku. On nechcel ani pit nic ine len moje mlieko - taky zavislak :D Vsak ku konci som ho kojila uz kazdych 45 min, bolo to uz neunosne, tak som ho odstavila ja. Aj ked bola obcas pohoda nestarat sa o jedlo, nic neohrievat a tak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1673
9.5.09 13:00

holky,chtěla bych vědt názor jaký jsou kočárky značky RACING-LINE .Vy mě určitě poradíte:

http://www.maximshop.cz/…ne/3303.html

je tam osm barevných kombinací,ale mě jde spíš o ovlatelnost,výdrž atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí