Říjen 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1446
9.5.09 13:05

Ahoj Judit,

kočárky vypadají pěkně.Mají pěkný výběr barev… :lol: Máš tedy z čeho vybírat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
9.5.09 13:24
Jaška píše:
Kitty: maly mi odmietal jest vsetko, aj ked som navarila kasu, alebo kupovane sklenicky - tie mu nesli ale vobec. Jedine co pri kojeni jedol boli tie kukricne chrumky, obcas potom kusok rohliku. On nechcel ani pit nic ine len moje mlieko - taky zavislak :D Vsak ku konci som ho kojila uz kazdych 45 min, bolo to uz neunosne, tak som ho odstavila ja. Aj ked bola obcas pohoda nestarat sa o jedlo, nic neohrievat a tak :)

no to bylo rozumné to odstavení. kamarádka kojila jeden čas co hodinu a po týdnu byla na odpadnutí, tak to musela na naše rady omezit a sice malý řval, ale zabralo to. No jsou pro někdy prostě nervy.

Robik co se týče jídla taky není ukázkový, některé ženské na mě na hřišti koukají jak na krávu, když ho honím s jogurtem. Lepší ale honit, než aby nejedl vůbec. ne? má cca 10,3kg s plínou, takže žádný zázrak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
9.5.09 13:26

Judit nevím -neznám, ale dívala jsem se. Tak nejdřív napiš kde s kočárkem budeš jezdit, kolik váží. Hmotnost neuvádějí, tak aby nebyl moc těžký

Kola má asi nafukovací, i když některé nevypadají, ale ta u toho červeného se mi zdají dobrá. Nechceš aretovací? Ná dobrý košík, taška se mi zdá ale malá, mrkla bych se na ní osobně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
9.5.09 13:33

Simiki: Co já bych dala za déšť… tady pořádně nepršelo už hodně dlouho, tak každý večer stojím na zahradě půl hodiny s hadicí. A to nemám žádné maxizáhony, jen symbolicky zeleninu, jahody a nějaké kytky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
9.5.09 13:35

Hlásím, že moje mrnění a hemžení v bříšku rozhodně není peristaltika střev, takže konečně taky kopanečky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5074
9.5.09 13:59

CHuanitko..gratuluji ke kopanečkům.

Judit, nevím,tuhle značku neznám,nic mi neříká,ael zkus zapátrat v nějaké diskuzi

Tak jsem byla na poště pro balík,neměla jsem samozřejmě zase oznámení,poslední dobou mi ho nevhazují do schránky,nebýt internetu tak na nevím že mám balík na poště..a ona mi dávala jiný,sice taky pro mě,ale o tom jsem nevěděla vůbec a chtěla za něj zapaltit a já ten druhej platím na fakturu a ne na dobírku jako ten první..tak se do mě ta baba zapřepážkou pustila,že je to těžký,když nenosím oznámení,tak jsem jí řekla,že až mi ho pošta začne házet do schránky,že ho mileráda přinesu,tak sklapla a šla hledat i ten první

jo a už jsem dostala slevovou knížku od DM..akorát jsme s kamarádkou očeávaly,že třeba dostanu i nějakou kartičku,ale asi to tak má být

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
9.5.09 14:08

Simi kartičku si bohužel musíš udělat v obchodě. ale je to pár minutek

jo a na poštu si klidně stěžuj, já to taky tak dělám. on jednou zazvoní a já než stihnu dojít ke zvonku /v paneláku/ tak je fuč. a balík na poště a já to pak neunesu nebo s kočárem to ani nejde vézt. jo a ještě musím stát frontu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5074
9.5.09 14:16

KITTY,takže nastávajícím maminkám nedávají žádnou kartičku..mají kartičku jen pro Active registraci,že jo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
9.5.09 14:21

Chuanitko, gratulujem k kopancekom!!! :lol:

Ten kocarek, vyzera dobre, akurat ja by som volila koracek kde sa daju kolecka odaretovat. A myslim, ze asi bude tazsi, ale zas bude dobre houpat :lol: Moc dobre nechapem ze je tam hlboka verzia a este taska na mimi. My sme mali tiez tasku na mimi, a maly v tom vydrzal do 4 mesiacov, potom bola mala. Ale on priberal ako mimi kazdy mesiac kilo, takze uz mal 7,5 kg :D :D :D Skus este tie diskusie, ako ti tu uz niekto radil…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
9.5.09 17:45
Simiki píše:
KITTY,takže nastávajícím maminkám nedávají žádnou kartičku..mají kartičku jen pro Active registraci,že jo…

ano

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
9.5.09 17:47

oni v těhle verzích kočárků tu tašku mají, aby mimi bylo víc chráněné, protože je korba velká, pak se dá taška vyndat, když je mimi větší a pořád je to korba. Kamarádka má patrona a tam se potom odmontuje konec kočárku nebo jak to mám popsat a je z toho sporťák, ale už si stěžovala, že je těžký a navíc se jí nevejde do auta, takže koupila golfky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
9.5.09 17:49

CHuanitko,

velká gratulace ke kopanečkům :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1673
9.5.09 18:44

Kitty nechci vypadat blbě,ale nevím,co je „aretovací“ :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
9.5.09 20:25

Judit,
snad nebude vadit Kitty,že do toho fušuju…ale aretovací znamená,že kolečka nejsou nasměrovaná napevno a jdou ti každé jiným směrem.A nebo když nechceš aby ti šly každé jinam,tak je napevno pojistkou zajistíš a budou zase napevno.Myslím že mít aretovací kolečka je výhoda hlavně ve městech,lépe se ti zatáčí :lol:

Jinak,já jsem se dokopala a vzala jsem holky do kryťáku-bylo to super :pankac: Na chvíli jsem vlezla i do výřivky,ale hlavně jsem plavala.O holkách jsem skoro nevěděla,pořád jezdily na tobogáně :lol: Narvala jsem se ještě do dvoudílných plavek :oops: ,ale moje kozenky už jaksi překypovaly :-( :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
9.5.09 20:35

Simiki,
koukala jsem teď na vaše fotky-jsou super :lol: Kesinka je jezevčík…ty jo já myslela že je to labrador (nejmíň) :wink: Vůbec nechápu proč jsem si myslela,že je to něco většího…Výbavička??? Nemám slov…tolik toho teda nemám-klobouk dolů :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí