Poradna duly
Jana Čurdová
Bamberlok-přesně tak to bylo u mě..všichni mě taky odsuzovali,že jsem mladá,blbá a že jsem si nic neužila a já na to všechno odpovídala,já si začnu užívat až se mimi narodí
jojo, to já taky:) už si užívám teď, bříško roste, pořád se něco děje, je to fajn, když se člověk teší ![]()
jinak holky máte někde na emiminu nějaké fotoalba? nebo tak něco? ať vím jak aspoň vypadáte
kdo chodí na rodinku nebo na dámu ví co myslím
ne funguje to stejně ten metřík, máš ale blbou tu adresu, musí to být ta url nebo bbc nebo co to tam píše. musí končit tuším jpg
tak zkusím vložit to url kód
http://newtickers.bump-and-beyond.com/…5/310579.png
a pof to ten bbc:
"""http://newtickers.bump-and-beyond.com/31/3105/310579.png:http://newtickers.bump-and-beyond.com/…5/310579.png
třeba jeden vyjde
Simiki a bamberlok
,
to jsem tedy asi také byla naivní podle těch lidí,kteří vás dvě odsuzují.Já se vdávala ve 22 letech a Kačka se narodila když mě bylo 24 roků.Takže myslím,že to máte tak akorát.Znám spoustu ženských,které čekaly a čekaly…až se nedočkaly-už jim to nešlo
Dávaly přednost kariéře,své „svobodě“ a pak to byl průser.Někteří lidé jsou strašně hloupí a omezení ![]()
Užívejte si to
a nenechte si do toho kecat.
Kitty tak díky za tvoje zkušenosti a nestalo se ti někdy, že jsi byla zklamaná, že to zboží vypadalo nafocené lépe než ve skutečnosti.
A co reklamace, poštovné tam a zpět, to se pak člověku asi prodraží. Zrovna koketuji s myšlenkou nějaké věcičky koupit, tak že říkáš, že se nemám bát? ![]()
te.ss jojo, já si říkám, že kariéra, a práce mi neuteče, ale možnost plnohodnotně se postarat o své dítě až dokud budu moct, to mi propluje mezi prsty ani nebudu vědět jak. taky si neumím představit mít třeba v 60 letech dvacetiletou dceru. mě měla máma ve 22 a rozumíme si, protože je to jakš takš ,,naše" generace, nebo spíše chále mladé lidi více, než starší generace. navíc si myslím, že lidé by měli mít děti tehdy, kdy jsou na to vnitřně připravené a když to tak cítí. já jsem to cítila už snad od jakživa, že chci mít děti brzo, vždycky jsem všude možně hlídala a starala se o děti a těšila se na vlastní. a když do toho ještě příjde partner, který děti taky chce, tak není co řešit ![]()
tichule- jestli taky mohu přidat svou trošku do mlýna- já mám s MMB taky výborné zkušenosti, mám tam snad nakoupenou půlku výbavy, a nikdy jsem neměla sebemenší problém, a musím říct, že věci mnohdy vypadaly líp, než jak vypadaly na fotkách. když mi přišlo něco malého, nebo velkého, dalo se v pohodě domluvit na vrácení, nebo jsem to prostě jen prodala dále, takže žádná ztráta
Bamberlok ,díky tak vyzkouším.
Jo a z těch lidí si vážně nic nedělej, já měla první dceru v necelých 21, tak asi vedu.....
![]()
Jo a ještě k upřesnění, nebyl to žádný úraz, ale chtěli jsme… ![]()
Hlásím, že jsem taky začala nakupovat
Vymetla jsem s kolegyňkou sekáč a koupila dvoje dupačky a asi patero bodyček, super manšestráčky a pidičepičku, ta byla za pět ká
A to všechno za 240 korun. Včera jsem byla v Globusu a to jsem si při studování cen říkala, že moje miminko bude asi chodit s holým zadkem
Dneska po návštěvě sekáče jsem to přehodnotila ![]()
tichule píše:
Kitty tak díky za tvoje zkušenosti a nestalo se ti někdy, že jsi byla zklamaná, že to zboží vypadalo nafocené lépe než ve skutečnosti.A co reklamace, poštovné tam a zpět, to se pak člověku asi prodraží. Zrovna koketuji s myšlenkou nějaké věcičky koupit, tak že říkáš, že se nemám bát?
stalo, ale asi jen v jednom případě. dycky dost vybírám a nebo se ještě zeptám. hodně jsem ale kupovala i nové věci, protože aby to zbylo i pro druhé mimi, ale tepláky třeba už obnošené a dycky suprová kvalita. ale už vybírám třeba jen next, wolf, george, hm a takové ty osvědčené, zbytek se často nevyplácí
tak když budeš potřebovat poradit, hoď sem odkaz, a my ti poradíme
chuanitko, ne všechno je drahé, to víš. ale je fakt, že některé věci potom na větší děti se už vyplatí nové, třeba tepláky, se mi moc z mmb ani sekáče nevyplatí. jsou drahé i tak, takže skoro lepší koupit nové. normální cena za tepláky na Robika cca 150,–. No a v sekáči často 80,–, a když koupím na mmb na akci, tak mám třeba za 100 nové.
a navíc na mimouše se opravdu věci neobnosí, takže se v sekáči nakupovat dá, i na mmb. sama jsem často věci prodávala a za babku, protože za větší cenu to nikdo nechtěl.
pak se taky vyplatí třeba jednou za půl roku udělat větší nákup z toho anglického nextu, jak už jsme se bavily. To třeba utratím za věci 2000, mají super overaly jako nikdo, svetry, kalhoty. no prostě dobré.
zase v ca jsou super body za 65,– výstřih se nerozlézá, když mají, hned nakupujte. My jsme nejvíc využili velikost 80 a 86, ostatních stačí pár, ale hlavně berte dlouhý rukáv, to je sezoní zboží a za tu cenu je to paráda. Krátký rukáv se dá koupit laciněji v tescu a tam to mají pořád.