Poradna duly
Jana Čurdová
chuanitka píše:
kitty25, tichule: Zrovna nad těmi hadříky jsem přemýšlela, že hodně věcí je bez rukávu
kitty25: Na C&A jsem taky slyšela samé pozitivní reference. I když brňačka, tak mám oba obchody trošku z ruky, ale asi si tam zajdu na průzkumMmch. včera jsem viděla v sekáči krááásnou khaki bundičku C&A, ale velikost 56
To snad do toho nedám ani novorozeně, když ho obleču ne?
velikost 56 nekupovat, jen pár kousíčků, využili jsme cca 2×, pak už 62. s plenou se do toho ani Robin nezapnul
cmelda píše:ad bodycka z tesca - cely rok na to nadavam, ze dlouhy rukav je nesehnatelny. takze jsem to resila Tchibem, bazarem a nebo jsme to dostali jako darek (beneton tusim). ale ted to budu muset resit zas, ptz mimco bude o 3 mesice driv.
my nakupujem jak draci, když je mají v ca, teď už teda ne, začneme nosit trička, ale fakt je to sezoní zboží nebo v hm stojí jedno 160, to je příšerný. mmb dobrý, ale pozor na značky, některé jsou menší. teď mám super od kaktus clone, ovšem jsou malé vůbec ne 86 a už přes měsíc se je znovu snažím bezvýsledně prodat. a to mám jedno za 90,– Kč. no je to síla, teď obchůdky váznou. jo a dle zkušenosti nedoporučuji značky V&K nebo Kay, bohužel se mi stalo, že body jen za 50,– se hned opralo nebo barvy šíleně smrděly.
zari píše:
Ahoj holky, nějak vás zanedbávám, ale počasí nějak nedovoluje sedět u PC. Tak jen abyste věděly, že žijem. Cítím se super, řekla bych netěhotně, jen břicho mi už začíná vadit, pohyby zatím necítím, ani nevím co budemem mít. Na velký UTZ jdu první týden v červnu, tak už se to snad dozvím. Zatím ani nic nenakupuji, občas projedu na netu kočárky, ale stále nemám vybráno, potřebuji, lehký, skladný, lehce ovladatelný s velkým nákupním košem. Víte o takovém??A s oblečením čekám na to, až budu vědět, co to bude.Tak tolikl ve skratce ode mne. Mějte se tu pěkně, užívejte si bříška a klid, který zatím relativně máme. Pokud nezlobí první dítko.
to asi bude problém, protože dost velký košík má peg perego ta trojkolka tuším gt3, ale zase je prý dost velká na složení. dobrý košík má jané nomad a na složení snad dobrý. jinak taková kombinace moc není velký košík a skladný kočárek
Ahoj holky,
co sa tyka tych velkosti, tak ja teda 56 nakupujem, jednak next ma aj 56 vacsie a na satach to nevadi, potom sa da nosit ako tunika. A Lukas bol prcek, teda stale je, takze 56 sme nosili dlho. A ked sa narodil, tak i 50 mu bola velka
a to bol normalne v termine. Mal 49 cm a 3400 kg. Takze ja kupujem 56 nieco 62 - to hlavne veci na zimu, bundu kombinezu a tak
Ja uz sa tesim az budem mala na svete!!!! ![]()
Rozmyslam, ze si nakoniec kupim bud satku na mimi, alebo nositko. Ale neviem co je lepsie. Satky poznate a nositko vyzera takto
http://www.nosenideti.cz/zbozi.php?…
Osobne na satky moc niesom, ale ked pojdem s malym rano do skolky, alebo po neho, tak je to lepsie nez pokazde strojit kocarek atd…
Co myslite?
jasko, ja mam satek a potom pro starsi mimco nositko od chicca, to jsme uzili docela dlouho, hlavne od 5. mesice dal, az do podzimu(to uz nosil prevazne manzel). satek pouzivam hlavne ja - doma nebo kdyz potrebuju skocit tady pod barak do vecerky par metru.
Ahojky..tak jsem právě opět naštvala souseda
jsem jela sKes výtahem domůajá jí odpoutávám už ve výtahu a my vystupujem a on chtěl nastoupita všiml si,že nemám psa na vodítku,tak spustil,že takový nebezpečný pes má být na vodítku a co jako kdyžho pokouše, atd…Kes si ho přitom zase ani nevšimla a šla rovnou domů…ta mu to nandala
![]()
Já ani nevím kolik blečků mám ve velikostech okolo 50…to co jsem kupovala já tak jsou velikosti od 62, já si říkala,že menších není potřeba mít víc a to co mám pod velikost 60 mi bude stačit…kdyžtak ohrnu rukávky u těch větších velikostech ![]()
Jaška: Toť otázka s nosítkem… já mám jasno, budu kupovat šátek, ale chci mimi nosit i doma a u šátku se mi líbí jeho variabilita. Pokud ho budeš mít jen na nošení venku, přijde mi praktičtější to Bondolino, je to jednodušší, než se pokaždé sukovat do šátku. A cenově je to stejně.
PS: ale s nošením mimin nemám žádné zkušenosti, to si jen tak myslím ![]()
Tak jsem do ted poslouchala CD s punk rockovou hudbou a když sjem to vypla,tak malé začalo šíleně kopat..že by to alé bylo rockerem po mamince
![]()
Jaško , já myslím, že ať šátek, nebo nosítko - určitě využiješ. Spíš bych u těch nosítek ještě rozmýšlela, jestli vzít Bondolino nebo třeba Manducu (Ergo), ty si mamči hodně chválí, o tom Bondolinu jsem moc neslyšela, ale je fakt, že jsem se až tak moc nezajímala.
U šátku bude líp rozložená váha než u nosítka (lepší pro těžší dítě) a nevím, jestli jde v nosítku kojit, ale jinak si taky představuju, že jedno dítě půjde za ruku a druhé bude v šátku, než jedno v kočáru a druhé bych naháněla kdovíkde ![]()
(Ty úvazy není složité se naučit, stejně se používají tak 2-3 a trvá to minutku. Akorát lidi docela koukají, ikdyž mně to zas tak nevadilo. U nosítka možná budou koukat míň? )
Chuanitko,
díky za tip.To www.brumla.cz nemá chybu
Večer jsem tam vlezla a nevěděla co dříve vybírat…chjo
Objednala jsem prďáckej červenej svetřík na malou vel 68 a teplou zimní fleecovou kombinezu s kapuckou.Kousek stál cca 45,–Kč
Ta moje kamarádka nemá pokaždé něco v tom nejmenším.Chodí ji to namíchané…
Tu nejmenší velikost jako 52…atd nekupuji,je to zbytečně a dětičky moc rychle rostou.Budu mít jen jedny dvoje dupačky a světříky.Bodínek jen pár.Spíš se zásobuji tou 68…ještě uvidím.
Venku je tak kráásně…asi půjdu na malou vycházku… ![]()
Simiki píše:
Ahojky..tak jsem právě opět naštvala sousedajsem jela sKes výtahem domůajá jí odpoutávám už ve výtahu a my vystupujem a on chtěl nastoupita všiml si,že nemám psa na vodítku,tak spustil,že takový nebezpečný pes má být na vodítku a co jako kdyžho pokouše, atd…Kes si ho přitom zase ani nevšimla a šla rovnou domů…ta mu to nandala
![]()
Já ani nevím kolik blečků mám ve velikostech okolo 50…to co jsem kupovala já tak jsou velikosti od 62, já si říkala,že menších není potřeba mít víc a to co mám pod velikost 60 mi bude stačit…kdyžtak ohrnu rukávky u těch větších velikostech
50 nekupuj vůbec, dá se dokoupit až přijdeš z porodnice. opravdu to třeba nevyužiješ ženské z mmb jsou schopny ti to do dvou dnů poslat.
te.ss píše:
Chuanitko,díky za tip.To www.brumla.cz nemá chybu
Večer jsem tam vlezla a nevěděla co dříve vybírat…chjo
Objednala jsem prďáckej červenej svetřík na malou vel 68 a teplou zimní fleecovou kombinezu s kapuckou.Kousek stál cca 45,–Kč
Ta moje kamarádka nemá pokaždé něco v tom nejmenším.Chodí ji to namíchané…
Tu nejmenší velikost jako 52…atd nekupuji,je to zbytečně a dětičky moc rychle rostou.Budu mít jen jedny dvoje dupačky a světříky.Bodínek jen pár.Spíš se zásobuji tou 68…ještě uvidím.
Venku je tak kráásně…asi půjdu na malou vycházku…
jojo to si myslím, je správný postup, protože my toho měli dost a půlka nepřišla ani na řadu. Robik měl 51cm
jo a kombinezu jsme měli takovou chlupatou z tesca /ostatní klasické jště 3ks, nikdy jsme neměli na sobě/. nebyla totiž taková zima a máme super fusak od aesthetiku, takže jsme žádnou kombinézu nepotřebovali
jsem zapomněla napsat, včerejší ko v pohodě. slyšela jsem srdíčko a požádala o UTZ kvůli pohlaví, ale prcek si zkřížil nožičky a nic tam nebylo vidět. lump jeden. takže nevíme. ![]()
Kitty,
to je dobře,že kontrola je o.k.
,ale s tím pohlavím to je teda pech…nechtěl se prcek nechat…potvůrka.
K těm oblečkům…naše Terezka se narodila 54 cm!!! dlouhá,takže to opravdu nemá cenu.Fusak bude stačit,však malá bude ještě v tašce v kočárku,takže nějaké balení nemá cenu ![]()