Říjen 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5074
18.5.09 12:19

CMELDO…jé tak to si mi udělal radost..ten mám vybraný já..ale v černo-zlaté barvě..

v sobotu jsem mluvila s jedním kamardem,má už dě větší děti aříkal,že když rodila jeho manželka,že musel zaplatit 500 kč a za ty 2 minuty nádávek to prý stálo :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
18.5.09 12:24

jojo, platí se přítomnost otce u porodu. v podolí dokonce 1tis. u apolináře 500,. jo roman tam se mnou byl od 7 do cca 17. co si mě nechali na sále.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
18.5.09 12:56

Tak masáže těhotných se v Brně pochopitelně dělají, ale dát za ni pětikilo, to si bohužel nemůžu dovolit. Hlavně od té doby, co je krize a mám čtyřdenní pracovní týden, chodím bez prémií a tudíž mám téměř poloviční plat :cry:
Dnes mi dorazil spací pytel http://photos04.allegroimg.pl/…/638617576_2 holčina je šije a chtěla za něj jen dvě stovky :?: Vypadá fajn a ušitý je pěkně, je 100 cm dlouhý. Chci koupit ještě i menší.

Simiki: Kočárek sice neposoudím z užitného hlediska, ale ta černo-zlatá by mi šla k pleti :) Jen bych ještě váhala, jestli nepůjdu do červené :D Jinak porodu se samo taky bojím, ale žádná panická hrůza. Prostě si říkám, že příroda ženské tělo na porod uzpůsobila. Jasně, že to není procházka růžovým :,-(em a prý to zatraceně bolí, ale zas je to až na výjimky pár hodin. Ale video si pouštět nebudu :D
Koneckonců teď už s tím nic nenaděláme :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2753
18.5.09 13:06

simiki, my mame ten 3TEC taky v cernozlate barve :)
 http://www.michaelhynek.cz/…img00004.jpg

chuanito, odkaz mi nejde otevrit,ale dle meho je kratsi pytel zbytecny, teda ja zacla gabika davat do pytle az tak ve 4 mesicich a stejne po pul roce v nem uz byt nechtel…ale mozna budou mit holky jiny zkusenosti :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
18.5.09 13:20

já taky Robika cca ve 4 měsících do pytle. máme od cherokee ten malý, pak jsem koupila tchibo ten na zimu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
18.5.09 13:46

cmelda: Nádherná fotka :srdce:
Kitty: Takže i malý užiješ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
18.5.09 14:23

miska19

ahoj ja se taky pripojuju soce puvodne sem mela termin 12,11, ted mi ho posunuly na 28,10,… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
18.5.09 15:25

někdy tě hodím do tabulky, pošli údaje přes sz, tabulka je na str. 126 tuším viz. pod mým metříkem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
18.5.09 18:19

Ahoj holky, tak zase narocny vikend za nami, dalsi zase oslava- to je obcas najrocnejsie nez makat :? je to totiz u tchyne :?
26. idem na ultrazvuk tak uz sa tesiiiim :D
Dosli mi vecicky pre mimi co som objednavala, su super, uz aby ich mala na sebe :) aj ked casu ma este az az.
Kamoska mi ponukla hl. korbu, ze mi pozicia, a autosedacku som zohnala za 900 kc, co je super cena, takze kocarek uz je komplet :D dokonca napol novy a za pusu :lol:
Spaci pytel je super vec, aj ked si nepamat od kedy som ho tam zacala davat, Luko je letne dieta, takze asi az na podzim. A tiez mam 2 velkosti. Ja som vyuzila obe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5074
18.5.09 18:39

Kitty, já vím,že ve většině nemocnic se platí za tatínka u porodu,ale já někde slyšela,že s Kadani,kde chci rodit se neplatí,tak nevím,ale těch peněz za to když Tom bue u porodu tak litovat nebudu

Ještě jsem přemýšlela,že když v Kadani nabízejí i porod do vody,že bych možná zkusila ten, když tomu nic nebude bránit,protože rodit na zádech se mi vážně moc nechce,ale když to jinak nepůjde,tak to holt budu muset udělat :lol:

CMELDO,krásná fotečka..já tenhle taky napřed chtěla,jenže pak jsem si to nějak rozmysleli a už zůstaneme u ABC Rodea 2009 :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
18.5.09 19:47

Ahoj holky,

rychle jsem pročetla co jste za včera a dnešek napsaly-byla jsem v práci :wink:

Jaško,
pokud to jde,pošli fotečku kočárku i s autosedačkou :lol:

Misko,

vítej mezi námi :potlesk:

Cmeldo,

krásná fotka :lol: ,krásný kočárek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7095
18.5.09 20:56

Ahoj,

misko , vítej :D

cmeldo , pěkná fotka :wink:

Simiki , nad porodem do vody uvažuju taky, ale co jsem zjišťovala, když se podaří, je to spíš o štěstí. Za prvé sehnat porodku, kde to opravdu dělají, nejen o tom píšou, za druhé mít štěstí na onen porodní sál s vanou, za třetí nesmí být žádné komplikace ani vyvolávaný porod, epidural, dokonce tuším, že nesmí být odteklá plodovka, mimino ve správné poloze, no a nakonec se do té vany doporučuje vlézt až při otevření na asi 5 cm, protože kdo tam vleze dřív, tak to většinou ke konci stejně neudýchá. No a k tomu všemu ještě můžeme zjistit, že se nám ve vaně vlastně být nechce, takže tak :lol: :wink:
Ale přemýšlím nad tím taky, to jo..
Co se týče partnerů u porodu, tak ten poplatek klidně dám, ikdyž moc nechápu, za co vlastně platím - vždyť jim ten tatínek práci nepřidělává, ale ubírá. Ještě bych to brala v porodnici, kde mu uvaří kafe nebo donesou svačinu, ale to nevím, zda je někde zavedeno.

Spací pytel jsem na Honzíka neměla, teď pořídit chci, byl imrvére odkopaný, ale zas si říkám, že první tři měsíce spával v zavince, tak koupím možná až větší velikost :wink:

My se dnes byli projít v lese, syna nesl manžel, já nesla jen motorku a nějak mě bolí nohy. To je „kondička“, co budu dělat před porodem :oops: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1673
18.5.09 21:16

ahojky,vy jste toho tady teda napovídaly,zítra to dočtu.Jenom vám chci slavnostně oznámit,že čekáme holčičku.Bude se jmenovat Denisa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7095
18.5.09 21:19

Judit, to je hezký, gratulace! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
18.5.09 21:39

miska: Vítej :)
Handah: taky bez kondičky? :) Já včera trošku mákla na zahradě a z neustálého dřepování mě dnes hrozně bolí stehna :lol:
Judi: Gratuluju :srdce: Zase holčičí posila :wink:
Jaška: Zrovna dnes jsem přemýšlela, jestli se na UTZ nepotkám s tebou nebo se čmeldou… jdu 28.5, mineme se o dva dny.
Návštěvy u příbuzenstva moc nemusím, přijde mi to jako „zabitý čas“, mohla bych doma něco dělat nebo aspoň surfovat, takhle tchýni pomáhám umývat nádobí po oslavě :roll: Záleží teda na délce návštěvy a jak u koho samozřejmě. V neděli jdeme „zkolaudovat“ dvouměsíční sestřenici, tak tam se zrovna těším :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí