Poradna duly
Jana Čurdová
a kdy ti simi dělaly naposledy UTZ?Prozradíš nám co to bude?
naposledy mi dělal UTZ ve 12. týdnu,tak by mělsnad ted
Holky,víte co udělala Kes..dostala venku petlahev…chvíli jí nosila a pak jsme šly okolo popelnic a já jí zvedla k popelnici na plasty a ona jí tam hodila a sama…i psy třídí odpad
![]()
Simi no UTZ ti bude dělat určitě, teda měl by.
Jsem zvědavá na to tvoje Gábě, snad ti to vyjde, stejně potřebujeme dorovnat skóre chlapečků.
Kes je moc šikovná. Holčeny, moje porody byly v pohodě, šup na stůl a už to bylo, my co máme široké pánve, nám se to rodí, ale obávám se, že po tolika letech na tom budu stejně jako prvorodička.
![]()
Jaška píše:A uz neviem kto tu pisal, ze by sme sa mohli stretnut na ultrazvuku, tak ja chodim k mojej gyn. doktorke ma ultrazvuk na ambulancii. Ale mozno sa stretneme v porodnici
To jsem psala já
Aha, můj dr má taky ultrazvuk v ordinaci, ale nějaký obyčejný, na „velký“ ultrazvuk ve 2. trimestru mě posílá na Veveří.
V porodnici bychom se potkat mohly, vzhledem k našim termínům, jestli to prckové budou respektovat
A jestli si vybereme stejnou porodku ![]()
cmelda píše:
chuanito, ja mam UTZ na veveri az 9.5., ale jestli mi to toho 28. vyjde, mohla bych si udelat vylet do mesta, na kolikatou tam jdes?
Čmeli, to tentokrát nepůjde
V práci mám frmol a poslední dobou jsem v práci trošku hlídaná, ale to je jiná kapitola.
tichule: Takový porod budu mít doufám taky
Jestli mám velkou pánev, to nevím, ale zadek určitě
Na druhé straně… jednou jsem omdlela i u zubařky, tak se chci vidět u porodu. Ale jak tu někdo psal, ven to stejně musí, tak to neřeším ![]()
holky, pro pobaveni, jak taky muze vypadat porod ![]()
http://www.baby-cafe.cz/modules.php?…
Cmeldo,tak to mě vážně pobavilo.
Jo a jak jsem byla s tím bývalým na zmrzlině,tak jsme se stavili ještě předtím na číně,on tam telefonoval a na jednou do toho telefonu zařval..no teda,tobě ty prsa takhle narostly,jo..já se začala řehtat .. chudák ten člověk na druhém drátě,ten musel bejt hotovej
![]()
Čmeldo , odkaz mě dovedl k slzám.
Vážně moc dobré, až na to blití, bych si ten porod taky tak představovala.
Chuanit , jestli zadek nebo pánev.......
![]()
Holky mozno vas bude zaujimat, ak si chcete objednat next libra bud 36, alebo pri zlozeni celej zalohy 35 kc, ziadne ine podmienky. Pani je spolahliva, prijemna a berie aj reklamacie.
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
Dovoz asi 14 dni, a potom posta po cr.
tak zatial paa
Tak jsem se pěkně nacpala oběda a vůbec se mi nechce nic dělat.
Mám dojem, že když jsem chodila do práce, tak jsem byla mnohem výkonější. Co děláte?
já se opět učím
studuju ekonomku v Brně, už mě to nebaví, je to pořád těžší a těžší, ale chtěla bych to dodělat.
Tichule,
já dopoledne proležela.Už pár dní mě tvrdne břicho.Dnes jsem volala dr.a řekla mi ať počítám tvrdnutí.Když jich je okolo 10-ti za den je to v normě.Když je to nad 10 je to blbé.V pátek si skočím k ní.Minulá KO byla o.k,tak si myslím že to nic nebude
Zatím lupu 3-krát denně magnesium.Malou ale cítím,tak si myslím že jsem zbytečně vyjančená.
Kitty,
to tě obdivuju.Chystám se,že si na mateřské udělám dálkově 2 roky speciální pedagogiku na peďáku,abych nezahálela.Tak uvidím ![]()