Říjen 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1673
19.5.09 20:08

a kdy ti simi dělaly naposledy UTZ?Prozradíš nám co to bude?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5074
19.5.09 20:25

naposledy mi dělal UTZ ve 12. týdnu,tak by mělsnad ted

Holky,víte co udělala Kes..dostala venku petlahev…chvíli jí nosila a pak jsme šly okolo popelnic a já jí zvedla k popelnici na plasty a ona jí tam hodila a sama…i psy třídí odpad :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3039
19.5.09 20:44

Simi no UTZ ti bude dělat určitě, teda měl by. :wink: Jsem zvědavá na to tvoje Gábě, snad ti to vyjde, stejně potřebujeme dorovnat skóre chlapečků. :lol: :D Kes je moc šikovná. Holčeny, moje porody byly v pohodě, šup na stůl a už to bylo, my co máme široké pánve, nám se to rodí, ale obávám se, že po tolika letech na tom budu stejně jako prvorodička. :lol: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
19.5.09 20:45
Jaška píše:A uz neviem kto tu pisal, ze by sme sa mohli stretnut na ultrazvuku, tak ja chodim k mojej gyn. doktorke ma ultrazvuk na ambulancii. Ale mozno sa stretneme v porodnici :lol:

To jsem psala já :wink: Aha, můj dr má taky ultrazvuk v ordinaci, ale nějaký obyčejný, na „velký“ ultrazvuk ve 2. trimestru mě posílá na Veveří.
V porodnici bychom se potkat mohly, vzhledem k našim termínům, jestli to prckové budou respektovat :lol: A jestli si vybereme stejnou porodku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
19.5.09 20:49
cmelda píše:
chuanito, ja mam UTZ na veveri az 9.5., ale jestli mi to toho 28. vyjde, mohla bych si udelat vylet do mesta, na kolikatou tam jdes?

Čmeli, to tentokrát nepůjde :( V práci mám frmol a poslední dobou jsem v práci trošku hlídaná, ale to je jiná kapitola.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
19.5.09 20:52

tichule: Takový porod budu mít doufám taky :lol: Jestli mám velkou pánev, to nevím, ale zadek určitě :lol: Na druhé straně… jednou jsem omdlela i u zubařky, tak se chci vidět u porodu. Ale jak tu někdo psal, ven to stejně musí, tak to neřeším :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2753
19.5.09 21:09

holky, pro pobaveni, jak taky muze vypadat porod :D
 http://www.baby-cafe.cz/modules.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5074
19.5.09 21:18

Cmeldo,tak to mě vážně pobavilo.

Jo a jak jsem byla s tím bývalým na zmrzlině,tak jsme se stavili ještě předtím na číně,on tam telefonoval a na jednou do toho telefonu zařval..no teda,tobě ty prsa takhle narostly,jo..já se začala řehtat .. chudák ten člověk na druhém drátě,ten musel bejt hotovej :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
19.5.09 21:28

cmelda: Skvělý odkaz :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3039
20.5.09 08:52

Čmeldo , odkaz mě dovedl k slzám. :lol: :D Vážně moc dobré, až na to blití, bych si ten porod taky tak představovala. :wink: Chuanit , jestli zadek nebo pánev....... :lol: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
20.5.09 08:54

Cmeldo,

to je nádhera,takový porod mít… :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
20.5.09 10:08

Holky mozno vas bude zaujimat, ak si chcete objednat next libra bud 36, alebo pri zlozeni celej zalohy 35 kc, ziadne ine podmienky. Pani je spolahliva, prijemna a berie aj reklamacie.
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
Dovoz asi 14 dni, a potom posta po cr.

tak zatial paa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3039
20.5.09 13:40

Tak jsem se pěkně nacpala oběda a vůbec se mi nechce nic dělat. :roll: Mám dojem, že když jsem chodila do práce, tak jsem byla mnohem výkonější. Co děláte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
20.5.09 13:58

já se opět učím

studuju ekonomku v Brně, už mě to nebaví, je to pořád těžší a těžší, ale chtěla bych to dodělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
20.5.09 14:13

Tichule,

já dopoledne proležela.Už pár dní mě tvrdne břicho.Dnes jsem volala dr.a řekla mi ať počítám tvrdnutí.Když jich je okolo 10-ti za den je to v normě.Když je to nad 10 je to blbé.V pátek si skočím k ní.Minulá KO byla o.k,tak si myslím že to nic nebude :oops: Zatím lupu 3-krát denně magnesium.Malou ale cítím,tak si myslím že jsem zbytečně vyjančená.

Kitty,

to tě obdivuju.Chystám se,že si na mateřské udělám dálkově 2 roky speciální pedagogiku na peďáku,abych nezahálela.Tak uvidím :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí