Poradna duly
Jana Čurdová
te.ss: na takové věci se moc těším
Je fakt, že teprve teď si začínám uvědomovat, že mi v bříšku roste nový kompletní človíček, samostatná osobnost, prostě nová bytost ![]()
Předtím to bylo spíš o chození na kontroly, na krev… prostě to začíná být jiné, řekla bych ![]()
holky,jak mám do té galerky uložit fotku,nějak na to nemůžu přijít.
![]()
Judi: Klikni na Fotogalerie, pak nahoře modrými písmenky Upload obrázku.
Pak vybereš galerii (na to nezapomeň) a v Procházet si najdeš obrázek u tebe v PC. Pak jen popíšeš a klikneš na Uploadnout obrázek.
Judit,
to máte ale krásnou holčičku ![]()
Holky,
tak sje to dneska zapíchla v práci
Zajela jsem si k doktorce kvůli tomu tvrdnutí.Je to vše v pořádku,koukla na malou a ta tam rejdila,jako kdyby se nechumelilo.Tak jsem si strašně oddychla.Tlak 90/60,to je tím vedrem-asi.Tripple testy dopadly výborně ![]()
V práci jsem si všechny ty krámy hodila do krabice a tradá domů.Jen tam v út povezu neschopenku.
Judi: Pěkná fotka
Tady je maličká, ale v albu se na ni kouká pěkně.
te.ss To je fajn, že jsi ty i mimčo v pořádku. Takže od zítřka už nadobro doma?
Ahoj holčeny, dneska jsem celý den trajdala. Všem gratuluji ke kontrolám a zdravým mimískům. Simi , pokud máš pravidelnou MS, tak bych termín porodu brala s rezervou, jak psala Kitty, a´t na tebe ještě s rozením nečekáme. Nejvíc směrodatný je termín, který ti určí na začátku, ale pokud je mimin větší, může to být jenom tím, že to bude prostě macík, ale stáří těhotenství to neovlivní. Mým kamarádkám s tím vždycky šíbovali dopředu a pak jim to zase posouvaly dozadu a většinou rodily ještě o pár dní déle, tak uvidíš. Jo a gratulace ke klučíkovi.
Tess , tak to je bezva, že už budeš doma, aspoň si trošku odpočineš. Hele, tu kámošku ti teda závidím, nemáš nějeký kontakt třeba na MMB, myslím, že jsi zmiňovala, že prodává i tam, něco bych naší Danče taky koupila.
Chuanit , jak psala Tess, na konci už je to vážně sranda a myslím, že jsi to popsala přesně, te´d už je to víc o miminku, než jen o chození na krev. Judit , malá je kočka.
![]()
te.ss: Jééé ![]()
S tou prací ti nahlas tiše závidím
mně ještě čeká zírání a zívání do monitoru a něco jako práce až do srpna včetně, tedy pokud vše půjde jak má (což doufám).
Je tu ještě nějaká pracující? Simi?
Tichule,
zjistím ti její ID
Já mám ale ještě dobré zkušenosti s www.brumla.cz,teď už nevím která z nás mi to doporučila.Objednala jsem si i pár věciček od nich ![]()