Poradna duly
Jana Čurdová
jo s kojo polštářem se vyspat dá, strčíš si ho mezi nohy. Já ho pouužívala později, zatím mě to nevadí, po porodu už jsem ho téměř nepoužila. kojili jsme vleže a nebo potom už v sedě v náruči.uvidím jak ted a kdyžtak ho prodám.
Jaška píše:kitty25 píše:Jaška píše:no a to je právě ono, holky mi řikaly, že neschopenku ti právě nedá, pokud nenastoupíš na jeden den do práce. To jsem si totiž myslela taky, že to tak udělám, pokud nestihneme druhé mimi do prosince. Takže na to pozor. Zkus se v práci domluvit, nebo budeš doma zdarma.
Ahoj holky,
tak som docitala, co som zameskala. Ako ste tu rozoberali tu nemocnesku, tak ja vobec neviem ako si to mam vypocitat. Totiz mne skocni materska s Lukom a asi 3 tydne tam mam ist do prace, a potom mi zacne materska druhaakurat asi na tie 3 tyzdne nema cenu nastupovat, tak poviem ci by nedala neschopenku. No a to uz vobec neviem vypocitat, kolko dostanem a uz vobec netusim kolko budem brat toho pol roka. Snad nejako vyzijeme
Pekny zbytok vikendu, je krasne!!!No ale ci by som nemusela za ten den platit socialne a zdravotne… si myslim, ze ano a tie papiere sa mi fakt nechcu vyplnovat, este sa musim poradit s doktorkou, bude o tom vediet najviac, ale snad to klapne, a ked tak jeden den vydrzim, aspon pokecame, ale pracovat, to by som im
tam narobila len bored
za ten jeden den v práci dostaneš normálně mzdu a zaplatí i socku a zdrávku a pak už znovu neschopenka a platí stát. doufám že tak jsi to myslela. pokud by to bylo bez dohody s prací, tak to nevím, zeptej se ale dr. nebo holt na socce. nebo na pracáku?
chuanito, ja mela takovej ten plnenej polystyrenovyma kulickama, co se dal dosypavat. a tak jsem ho mela mezi kolenama, kdyz jsem spala na boku. po porodu jsem hopouzivala casto,nekdy jako barikadu, aby malejnespadl z postele a hlavne pri kojeni -nemame kresla, jen nizkou sedacku z ikei, takze jako opora pro moje zada a abych nemusela drzet pul hodiny 5kilo na ruce byl skvelej
ale segra ho nema a nechybi ji…
Chuanitko,
zkoukla jsem tu nabídku z Lidlu.Prodává tam moje máma.S něčím jsme spokojené,ale s něčím ne.Tak jako asi všude…Ta klokanka…také bych se asi bála.Navíc tomu moc nevěřím
Třeba bych měla strach jak úchyty budou vypadat a bála bych se,aby nepraskly časem.Podprsenky ale nevypadají špatně.Otázka je jak budou sedět.Mě štve,že se to pořádně nedá vyzkoušet… ![]()
te.ss: Jj, s Lídlem je to loterie. A s tou klokankou bych se obzvlášť bála, přesně jak píšeš, přece jen jde o páteř a bezpečnost mého mimča.
Ad podprsenky - vběhla jsem v pátek do Tezenis na Vaňkovce v Brně, chtěla jsem jen nějakou bavlněnou podprsenku nateď, když ještě nevím, kam až moje prsa porostou ![]()
Mrknu na tabulku velikostí a hurá - mají vlastní číslování, podle rozměrů by pětka (největší) měla sedět… po dotazu na mě slečna kouká jak vyoraná myš, v pětce mají jen jeden model, a to „nárazníky“, tj. takový ten vyztužený košíček ![]()
Hmm… nakonec jsem koupila jednu dle představ ve čtverce, s odepínacími ramínky, takže ideální pod letní šaty. Ale nesmí ty zatracený prsa vyrůst už ani o centimetr ![]()
Chuanitko,
jóóó s nákupem podprděnky to fakt není jednoduchý.Ještě se chystám koupit jednu kojící…tak jsem zvědavá ![]()
te.ss A v obchodě nebo to riskneš přes internet (myslím velikost)?
te.ss co jsi ještě nakoupila na brumlovi?Přiznám se,že si nevím rady kolik čeho nakoupit ![]()
Ahojky…venku je krásně..já se dneska chvíli opalovala venku a psy okolo nás blbly ve vodě
jsem si vzala i psa od našich aby se pořádně vyběhala..
Ad klokanka z Lidlu-tak já jí už mám od rána doma a nepřijde mi nijak hrozná..dokonce jsem si ráno skočila ke švagrové pro 4 měsíčního klučíka,takže jsme jí hned odzkoušeli
a mě to na to chození před barák se psem a mimi bude stačit na ty chvilky vždycky.
Ad podprsenka(kojící) - já si koupila jednu na netu - 80B,před těhu jsem měla 75B,tak jsem si říkala,že to risknu,ještě je mi o trošku větší,ale fakt jen malinko,takže to vypadá,že mi pak bude normálně, i když to číslování bdue asi vážně jiné,rpotože normální podprda mi je ve veliksoti 80B a ta kojící ne
ale ty prsa do toho dorostou ![]()
tess: Taky se přimlouvám za víc foteček hadříků ![]()
Judi: Sice vím zatím houby, ale docela dobrý mi přišel tento seznam s komentáři http://www.nunynek.cz/…ka-vybavicka
(Dneska jsem zrovna dělala na mimčo rozpočet, tak jsem to taky řešila).
no ja dostala takovou klokanku na gabika od pribuznych, po sestrence, ale odmitla jsem doni vubec gabcu dat, sprominutim kurvit mu pater nehodlam v tomhle ani 10 minut, to uz je lepsi strcit mimco do satku, uvazany je za par minut ![]()
chuanito, jated kupovala sprndu v tescu, taky jsem se do niceho uz nevesla. a kojici zatim mam,pripadne doobjednam z emanuela.cz
Chuanitko,
z BRUMLY je kombinézka vyfocená na straně 125.Podprdu bych koupila jen v obchodě,přes internet bych se bála.
Judit,
koupila jsem jen kombinézku str.125 a tento eůžový svetřík.Jinak co se týká oblečení.To nejmenší mám jen ve vel.56,jinak mám vše 64 a 68.Je to asi 6 spacích overálků (u holek se mě osvědčily a když se mimi počůrá nebo si ublinkne,je lepší jich mít víc).Tři fleecové overálky (také jsem posílala foto),cca 6 bodýnek vel 64 a 68 s dlouhým rukávkem a pár triček s dlouhým rukávem.Jedny manšestráčky a rifličky.Dvoje dupajdy sametové a pár kabátků.Zatím to asi stačí.
Holky až mě bude líp,zkusím to vyfotit.Dost mě bolí v krku a motám se jak blázen.Vím už důvod-mám zvýšenou teplotu
Jdu si lehnout.
Tess,tak si nech koupit v lékárně PARAGRIPPE…cucá se to a mě to zabralo hned..jsou to homeopatika,takže to smějí i těhulky ![]()