Poradna duly
Jana Čurdová
Ali,
krásné fotečky,ta příroda…
Děkuju za radu,ale nevíš kde bych ty cviky mohla sehnat?Večer mrknu na net.
Simiki,
jestli chceš tak si ráda vitamíny odkoupím,stejně mě docházejí a tyto si kupuju od začátku.Napiš mi SZ a napíšu ti adresu.
Holky,
jak jsem psala o té mojí maxi podprdě…budu ji muset prodat neb je to hrůza
Mám zrasované okolí kolem prsou,protože mě rozdráždily švy u ramínek.Tak jsem dnes vzala holčičky a udělaly jsme si výlet do Žamberka.Autíčkem jsme tam byly za půl hoďky a moc jsme si to užily…cukrárna,zmrzlina.Koupila jsem si v těhotenském obchodě kojící podprdu zn.Anita.Nebyla drahá cca 400,– a velmi příjemný materiál.A nejsou to žádné „prchající stany“
Ještě mimískovi do kočárku závěsné sluníčko na klipsu do kočárku (vydává zvuky),vybraly ho holčičky ![]()
TESS,ty jsi zlatíčko..SZ jsem ti poslala ![]()
TĚHUPODPRDA- v týdnu jsem si objednala jednu obyčejnou, mají už jn vlikosti 80B,tak snad mi na pár dní bude
když jsem si před těhu kupovala 75B…stojíjen 84kč.je vážně sice obyčejná,ael zatím mi bude stačit ..a ted kouká,že už je mají vyprodané a to jsem vámsem chtěla dát aspon fotečku
Simiki,
už jsem SZ četla a v pohodě,nechám to na tvém rozhodnutí jak to pošleš
Aspoň budu mít vystaráno.
Alinko..ted mi to došlo..já taky brala Babyplan a ty mají velikost ještě pro mě spolikatelnou,jako panadol…ale tyhle jsou min 2×tak větší ![]()
tess , tak to jsi měla pěkný den
Podprsenky od Anity mám taky, jsou super!
Asi brzo vytáhnu ty kojící, taky poněkud kynu
Ještě, že vypadají tak k světu ![]()
Nechcete dávat do galerky i fotky, co kupujete pro mimča? Že bych se pokochala, strašně mě svrbí prsty, ale zatím se snažím moc neutrácet ![]()
Handah…já se už týden dostávám k tomu,že vyfotím všechno co mám připravené pro mimi..všechno mi dala švagrová,jsou tam věci jak pro kluka tak pro holku..asi se odhodlám k tomu zítra..měla bych mít čas ![]()
Handah,
souhlasím
Až budu mít čas,tak něco nafotím také.
Zítra mám celodenní šichtu
Mám bobky,protože přijede do ůstavu kontrola zvrchu
Celou dobu jsme se obávaly,že přejede postrach v podobě nějaké kontroly a myslela jsem si,že já už to nestihnu.A ejhle,už je to tady!!! Mám ale výhodu
Vemu si tuniku,která pěkně zvýrazňuje bříško a když si nebudu jistá odpovědí…zalezu na wc.Že jdu na malou,což v práci lítám furt,chachá.A bude to.Jsme tam ve dvou,ale kolegyně zítra koupe (máme koupací den-všechny klientky se koupou,atd.)Takže jestli dorazej,tak na ráně budu já…Držte mi palce
Zítra se ozvu ![]()
te.ss píše:
Ali,
krásné fotečky,ta příroda…Děkuju za radu,ale nevíš kde bych ty cviky mohla sehnat?Večer mrknu na net.
Simiki,
jestli chceš tak si ráda vitamíny odkoupím,stejně mě docházejí a tyto si kupuju od začátku.Napiš mi SZ a napíšu ti adresu.Holky,
jak jsem psala o té mojí maxi podprdě…budu ji muset prodat neb je to hrůzaMám zrasované okolí kolem prsou,protože mě rozdráždily švy u ramínek.Tak jsem dnes vzala holčičky a udělaly jsme si výlet do Žamberka.Autíčkem jsme tam byly za půl hoďky a moc jsme si to užily…cukrárna,zmrzlina.Koupila jsem si v těhotenském obchodě kojící podprdu zn.Anita.Nebyla drahá cca 400,– a velmi příjemný materiál.A nejsou to žádné „prchající stany“
![]()
![]()
Ještě mimískovi do kočárku závěsné sluníčko na klipsu do kočárku (vydává zvuky),vybraly ho holčičky
jo já koupila Anitu taky, ale nebyla jsem spokojená, měla strašně úzká ramínka a opravdu špatně mi držela, i když matroš super.
já udělala největší terno se značkou carriwell, momentálně inzerují i v mamince. tuším www.carriwell.cz, no něco úžasného, místo kostic super podpěra pod prsama, super matroš, hrozně příjemný i když elasticky, cena na netu cca 600. Určitě jdu do ní znovu, koupím si ještě jednu nebo dvě. Střídala jsem celkem tři, neb mléko vytékalo, stříkalo atd.
Handah: Když já pořád ještě držím slovo a na mimi nic nemám
Říkala jsem, že až zhruba koncem května ![]()
te.ss: Držíme palce zítra ![]()
Tak jsem si dnes koupila sekáčové těhotenské rifle. Původně jsem se chtěla obejít bez nich, ale až teď vidím, jak moc vlastně rifle nosím…
Simiki, já jsem sice myslela Calibrum, ale to Mami, ne Babyplan - ten už neberu…Nějak se mi to popletlo ![]()
Handah, věci na mimi budu nakupovat ke konci, hodně toho mám a taky mně to ještě tak nechytlo…
Ale ráda kouknu na ty Vaše ![]()
Ja mam par veci ulozenych, ktore by sa mi pacili na mmb, ale zatial nic nekupujem. Az ked budem mat vysledky z amnio a istotu ze je to holka, veci na kluka mam. Ale prsty ma tiez svrbia
potrebujem sa vybnut na ruzovych satickach
![]()
Jé holky, tak to já už párkrát na něčem ujela.
Občas mají úžasné akce v Tescu, tak už jsem nějaké blbinky koupila, žádná kvanta, ale něco pro radost, třeba barevné plenky se žirafkama.
Jinak mám dost věciček po holkách a zřejmě budu do třetice růžové zase potřebovat,
tak koupím pár hezkých obklečků ven a zbytek po holkách využiju na doma. Jinak te.ss , kde pracuješ? V nějakém ústavu? Jaši, musíš na amnio?Možná si to tu psala, ale nějak mi to uniklo. Chuanit , já jsem minulý týden koupila bezvadné od kámošky, za tři stovky, ale ještě nosím většinou svoje věci, ale už né dlouho.....
![]()
tak jsem právě dofotila a dotahala fotky do alba na rajčeti…je tam všechno co mám a mimíska…jen se prosím nelekněte ![]()
TICHULE,…jé ty máš plenky se žirafkami..já sehnala jen s pejskem
Ahoj,
tak to jdu kouknout do galerky ![]()
Jaško , tak tohle je opravdu jediná věc, kvůli které bych preferovala holčičku - šatičky. Já teda ne růžové, ale červené, ty kalhoty jsou pořád dokola podobné ![]()
Simiki , nedávno jsem klikla na naši fotogalerii a zděsila se, kdo to tam dal mou fotku
Docela mi na ní přijde, že jsi mi zdálky podobná, zblízka teda ne, je tam jistý věkový rozdíl
![]()
A plenky se žirafkama už mám taky
- flanelové od Alinky. A taky s tučňákama a myškama
![]()
Jdu něco dělat, tady je binec ![]()
Jo, holky, prosím prosím, až budou takové ty akce na kojenecké oblečení v Tescu , loni byly, tuším, někdy o prázdninách, napište to sem, když to zjistíte, ju?
Mám v plánu nějaké spací pytle a tak, loni byly ty slevy velké, snad 50% ![]()
Šimi , kde to mám na rajčeti hledat, pod čím? Handi ,u nás v Ostravě jsou slevy tak nějak pořád, průběžně, ale pokaždé něco jiného, teď byly bodýčka a sezóní věcičky, pokud bude něco zá:,–(ního, dám vědět, bydlím kousek, tak to mám pod kontrolou.
Šimi , jsou moc hezké, ale pejsci určitě taky.
![]()