Říjen 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1446
5.5.09 19:15

Ali,
krásné fotečky,ta příroda… :lol: Děkuju za radu,ale nevíš kde bych ty cviky mohla sehnat?Večer mrknu na net.
Simiki,
jestli chceš tak si ráda vitamíny odkoupím,stejně mě docházejí a tyto si kupuju od začátku.Napiš mi SZ a napíšu ti adresu.

Holky,
jak jsem psala o té mojí maxi podprdě…budu ji muset prodat neb je to hrůza :cry: Mám zrasované okolí kolem prsou,protože mě rozdráždily švy u ramínek.Tak jsem dnes vzala holčičky a udělaly jsme si výlet do Žamberka.Autíčkem jsme tam byly za půl hoďky a moc jsme si to užily…cukrárna,zmrzlina.Koupila jsem si v těhotenském obchodě kojící podprdu zn.Anita.Nebyla drahá cca 400,– a velmi příjemný materiál.A nejsou to žádné „prchající stany“ :wink: :wink: :wink: Ještě mimískovi do kočárku závěsné sluníčko na klipsu do kočárku (vydává zvuky),vybraly ho holčičky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5074
5.5.09 19:32

TESS,ty jsi zlatíčko..SZ jsem ti poslala :wink:

TĚHUPODPRDA- v týdnu jsem si objednala jednu obyčejnou, mají už jn vlikosti 80B,tak snad mi na pár dní bude :lol: když jsem si před těhu kupovala 75B…stojíjen 84kč.je vážně sice obyčejná,ael zatím mi bude stačit ..a ted kouká,že už je mají vyprodané a to jsem vámsem chtěla dát aspon fotečku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
5.5.09 19:34

Simiki,

už jsem SZ četla a v pohodě,nechám to na tvém rozhodnutí jak to pošleš :lol: Aspoň budu mít vystaráno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5074
5.5.09 19:45

Alinko..ted mi to došlo..já taky brala Babyplan a ty mají velikost ještě pro mě spolikatelnou,jako panadol…ale tyhle jsou min 2×tak větší :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7095
5.5.09 21:14

tess , tak to jsi měla pěkný den :D Podprsenky od Anity mám taky, jsou super! :wink: Asi brzo vytáhnu ty kojící, taky poněkud kynu :oops: Ještě, že vypadají tak k světu :lol:
Nechcete dávat do galerky i fotky, co kupujete pro mimča? Že bych se pokochala, strašně mě svrbí prsty, ale zatím se snažím moc neutrácet :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5074
5.5.09 21:24

Handah…já se už týden dostávám k tomu,že vyfotím všechno co mám připravené pro mimi..všechno mi dala švagrová,jsou tam věci jak pro kluka tak pro holku..asi se odhodlám k tomu zítra..měla bych mít čas :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
5.5.09 21:48

Handah,

souhlasím :lol: Až budu mít čas,tak něco nafotím také.

Zítra mám celodenní šichtu :cry: Mám bobky,protože přijede do ůstavu kontrola zvrchu :oops: Celou dobu jsme se obávaly,že přejede postrach v podobě nějaké kontroly a myslela jsem si,že já už to nestihnu.A ejhle,už je to tady!!! Mám ale výhodu :wink: Vemu si tuniku,která pěkně zvýrazňuje bříško a když si nebudu jistá odpovědí…zalezu na wc.Že jdu na malou,což v práci lítám furt,chachá.A bude to.Jsme tam ve dvou,ale kolegyně zítra koupe (máme koupací den-všechny klientky se koupou,atd.)Takže jestli dorazej,tak na ráně budu já…Držte mi palce :roll: Zítra se ozvu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
5.5.09 22:11
te.ss píše:
Ali,
krásné fotečky,ta příroda… :lol: Děkuju za radu,ale nevíš kde bych ty cviky mohla sehnat?Večer mrknu na net.
Simiki,
jestli chceš tak si ráda vitamíny odkoupím,stejně mě docházejí a tyto si kupuju od začátku.Napiš mi SZ a napíšu ti adresu.Holky,
jak jsem psala o té mojí maxi podprdě…budu ji muset prodat neb je to hrůza :cry: Mám zrasované okolí kolem prsou,protože mě rozdráždily švy u ramínek.Tak jsem dnes vzala holčičky a udělaly jsme si výlet do Žamberka.Autíčkem jsme tam byly za půl hoďky a moc jsme si to užily…cukrárna,zmrzlina.Koupila jsem si v těhotenském obchodě kojící podprdu zn.Anita.Nebyla drahá cca 400,– a velmi příjemný materiál.A nejsou to žádné „prchající stany“ :wink: :wink: :wink: Ještě mimískovi do kočárku závěsné sluníčko na klipsu do kočárku (vydává zvuky),vybraly ho holčičky :lol:

jo já koupila Anitu taky, ale nebyla jsem spokojená, měla strašně úzká ramínka a opravdu špatně mi držela, i když matroš super.
já udělala největší terno se značkou carriwell, momentálně inzerují i v mamince. tuším www.carriwell.cz, no něco úžasného, místo kostic super podpěra pod prsama, super matroš, hrozně příjemný i když elasticky, cena na netu cca 600. Určitě jdu do ní znovu, koupím si ještě jednu nebo dvě. Střídala jsem celkem tři, neb mléko vytékalo, stříkalo atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
5.5.09 22:49

Handah: Když já pořád ještě držím slovo a na mimi nic nemám :) Říkala jsem, že až zhruba koncem května :wink:

te.ss: Držíme palce zítra :wink:

Tak jsem si dnes koupila sekáčové těhotenské rifle. Původně jsem se chtěla obejít bez nich, ale až teď vidím, jak moc vlastně rifle nosím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8569
5.5.09 23:47

Simiki, já jsem sice myslela Calibrum, ale to Mami, ne Babyplan - ten už neberu…Nějak se mi to popletlo :oops:

Handah, věci na mimi budu nakupovat ke konci, hodně toho mám a taky mně to ještě tak nechytlo…
Ale ráda kouknu na ty Vaše :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
6.5.09 13:57

Ja mam par veci ulozenych, ktore by sa mi pacili na mmb, ale zatial nic nekupujem. Az ked budem mat vysledky z amnio a istotu ze je to holka, veci na kluka mam. Ale prsty ma tiez svrbia :D potrebujem sa vybnut na ruzovych satickach :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3039
6.5.09 16:21

Jé holky, tak to já už párkrát na něčem ujela. :lol: :D Občas mají úžasné akce v Tescu, tak už jsem nějaké blbinky koupila, žádná kvanta, ale něco pro radost, třeba barevné plenky se žirafkama. :lol: :D Jinak mám dost věciček po holkách a zřejmě budu do třetice růžové zase potřebovat, :lol: :D tak koupím pár hezkých obklečků ven a zbytek po holkách využiju na doma. Jinak te.ss , kde pracuješ? V nějakém ústavu? Jaši, musíš na amnio?Možná si to tu psala, ale nějak mi to uniklo. Chuanit , já jsem minulý týden koupila bezvadné od kámošky, za tři stovky, ale ještě nosím většinou svoje věci, ale už né dlouho..... :lol: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5074
6.5.09 18:04

tak jsem právě dofotila a dotahala fotky do alba na rajčeti…je tam všechno co mám a mimíska…jen se prosím nelekněte :lol:

TICHULE,…jé ty máš plenky se žirafkami..já sehnala jen s pejskem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7095
6.5.09 18:31

Ahoj,
tak to jdu kouknout do galerky :D

Jaško , tak tohle je opravdu jediná věc, kvůli které bych preferovala holčičku - šatičky. Já teda ne růžové, ale červené, ty kalhoty jsou pořád dokola podobné :lol:

Simiki , nedávno jsem klikla na naši fotogalerii a zděsila se, kdo to tam dal mou fotku 8O :lol: Docela mi na ní přijde, že jsi mi zdálky podobná, zblízka teda ne, je tam jistý věkový rozdíl :twisted: :oops: :lol:
A plenky se žirafkama už mám taky :oops: - flanelové od Alinky. A taky s tučňákama a myškama :oops: :lol:

Jdu něco dělat, tady je binec :roll:

Jo, holky, prosím prosím, až budou takové ty akce na kojenecké oblečení v Tescu , loni byly, tuším, někdy o prázdninách, napište to sem, když to zjistíte, ju?
Mám v plánu nějaké spací pytle a tak, loni byly ty slevy velké, snad 50% :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3039
6.5.09 19:17

Šimi , kde to mám na rajčeti hledat, pod čím? Handi ,u nás v Ostravě jsou slevy tak nějak pořád, průběžně, ale pokaždé něco jiného, teď byly bodýčka a sezóní věcičky, pokud bude něco zá:,–(ního, dám vědět, bydlím kousek, tak to mám pod kontrolou. :lol: :D Šimi , jsou moc hezké, ale pejsci určitě taky. :lol: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí