Poradna duly
Jana Čurdová
chuanitko, takhle:
http://www.chuanitka.wz.cz/bricho18tt.jpg - zadavej to cely vc. http
co se kojeni tyka, tak mne nejvic pomohly brozury o spravne technice vicemene, ale my ani nijaky problem nemeli. holky od nas z ledna pak kontaktovaly laktacni poradkyne a byly spokojene.
ad strie - tak ja po gabcovi bricho krasny, bez jedinne, ale tradicne stehna, zadek a boky - katastrofa. ale mam k tomu sklony a trpim na tood puberty, toz at jsem mazala jak chtela, stejne to dopadlo desne.
cmelda: Aha, http
Díky ![]()
tichule: Jj, těhotníme a kecáme
Jaká byla služebka? Já měla jet zítra na dva dny do Lucemburska, ale raději zůstanu doma. Je to lákavé, ale 1000 km autem tam a 1000 km zpátky… a taky nevíš, co se přihodí a v zahraničí řešit případný problém s mimčem, to se mi nechce. Ač nerada, zůstanu pro klid duše doma ![]()
S bolením hlavy jsem na tom stejně a ještě bych přidala nespavost. Paradoxně mi na bolení hlavy pomáhá coca-cola ![]()
máte pěkný bříška,já se zkoušela fotit,ale ted nemůžu najít kábl na propojení
Judit , my máme dneska file a brambory, tak nevím jestli tě inspiruji, moc vynalézavé to není.
Chuanit , služebka fajn, ale je fakt, že já byla jenom v Maďarsku a to cestování není nic moc a taky máš pravdu, že člověk nikdy neví, co se může stát. Byl to ale fajn relax, jenom jsem četla, chodila na večeře, prostě pohodka…Colu vyzkouším, taky na ní mívám chuť, díky za nápad a se spaním to mám jako ty a pořád chodím čůrat…
Holčiny, já jdu zítra na superkonziliární UTZ, nevíte jestli se dělá vaginální, nebo břišní sondou? Beru totiž manžela, ať se na mimi kukne, ale tu vaginální sondu by asi nedal.
Možná si zítra vezmu inspiraci z těch vašich dnešních obídků, už jsem dlouho neměla ani nudle ani špenát. ![]()
tichule: To s colou jsem nevymyslela já, ale nějaká neviditelná síla, která mě jednou násilím táhla k automatu a donutila mě si tu colu koupit
Já bych to do sebe dobrovolně nikdy nenalila. Ale ta hlava přešla ![]()
Takovou služebku bych si taky dala ![]()
Judit: Nevařím, jsem v práci
Ale včera jsem dělala vepřovou krkovici (jen nakořenit, lehce osmažit a dopéct v troubě) a bramborovou kaši a okurkový salát. A až jsem to celé uvařila, dostala jsem chuť na krupičnou kaši se skořicí
Ale tu doma nemám, tak nic ![]()
Ad břicho: Pořád mám pocit, že žádný nemám… ale včera jsme se koupali v dětském bazénku a chlap mlel něco o vorvaních
Tak snad trošku roste ![]()
tichule, jestli tim myslis ten tzv.„velky“ UTZ, tak ten se dela pres bricho obvykle
Asi to je velký, mám na žádance superkonziliární u mého gynekologa se nedělá, posílá mě na fakultku, tak asi myslíme ten stejný.
![]()
Chuanitko: nekdy mam pocit ze to neskonci jinak ![]()
Ale nejhrosi zatim bylo ze jsem ji jen oplachla oblicej
Clovek se asi musi trochu obrnit nervama
a nebrat si tolik. A je fakt ze kdyz nenervim ja z ni a naopak se ji smeju do obliceje popr nevsimam tak to nekdy byva lepsi, nez kdy jsem vytocena do vrtule ![]()
Jinak kojeni mi nikdo neukazal take.. resp ukazal tak ze mi malou dali k prsu a snaz se.. Mala mi u toho usinala ja nevedela co s ni .. pak mi plakala hlady, ja rvala taky, pak mi ji odnesli po vysetrenich a ja pak zoufala prisla mala nemela jak douho mliko! a sestra mne jeste z*ebala..
Ale je fakt ze to byl takovy naval hormonu.. to byl tusim 2.-3.den co jsem byla v porodce..
Clovek se jeste par dnu uci.. napr nam „ukazali“ v sestinedelce jen v leze kojeni, takze doma az jsem si mohla jakstac sednout sem zkosuela v sedu, moc mi to neslo, ale po par dnech clovek ziska cvik.. a postupne se clovek s prcekm zzije a je to lepsi a lepsi..
Jejda jak o tom tedka pisu, uplne vzpominam a tesim se zase na male „prisavne“ miminko ![]()
Tichule: ve 12.. by mel byt vaginarni a v tom 22tt nebo kdy to je uz bude pres bricho urcite..pac mimi je uz vetsi ![]()
JUDIT, já si dělala pravou poctivou českou polívku z pytlíku
a k tomu brambůrky a rybičku..mnaminky
V noci jsem nespala,Kes měla průjem,tak jsme skoro celou dnešní noc strávily venku
ale už je jí líp..spinká v posteli mrška jedna ![]()