Poradna duly
Jana Čurdová
kitty25 píše:Jaška píše:tak to nedoufej, bude se to jen zhoršovat, jak bude děloha tlačit na žaludek, takže spíš vynechávat kyselé, džusy atd. a jíst menší porce, ne bublinky. a nebo všecko a hodit potom rennie, tak jsem to dělala já.chuanitka píše:
Bezva, už druhý den mě pálí žáhato mna tiez
No a tie prsia, mam pocit ze mam tak o 2 cisla vacsie, ale pobolievaju, hlavne bradavky mam hrozne citlivevcera som si zobrala rennie, a pomohlo, dufam, ze to prejde.
Co vy?
No ja viem, aj minule teh. som na to trpela, len mam pocit, ze to prislo neskor. Potom ku konci som sa bala aj vody napit, citila som uplne vsetko a rennie som brala kvanta ale uz ani to nezaberalo ![]()
Inak vit. mam GS mamavit a tiez su velke a este aj smrdia…
Ahoj holky,
Vy teda píšete…!!!
Než dočtu, tak jsou zapsané zase další stránky ![]()
My jsme se vrátili z Vysokých Tater, jeli jsme v pátek a opravdu si to užili. Hlavně ten čistý vzduch, krásná příroda (až na ty polámané, zdevastované lesy po vichřici…to byl moc smutný pohled
) Ale udělali jsme dětem hezký program, výlet lanovkou na Skalnaté Pleso, zubačkou na Hrebienok a taky do jeskyně. Hodně jsme chodili, tak ještě teď mně bolí nohy ![]()
Co se týče vitamínů - mám Calibrum Babyplan a jsou taky velké, ale to mi nedělá problém.
Simiki, tak je zkus prodat na MMB nebo MMA
Budeš ale muset snížit cenu, ale aspoň něco za ně dostaneš zpátky.
Ad mazání a strie - jsem přesvědčena, že vše záleží na elasticitě a různé kvalite pokožky. Někdo může mazat poctivě celé těhu a stejně ho strie neminou. Já strie naštěstí nemám ani po jednom dítěti, tak doufám, že to zůstane i nadále. Pokaždé jsem mazala ElastiQ, je mi příjemný.
Tess - zkus Kegelovy cviky, ale musíš to dělat poctivě každý den v pár sériich s odstupem pár hodin.
Musí to být nepříjemné, švagrová s tím měla problémy celé těhu i po těhu…ale zlepšilo se to.
Ad váha - mám navíc 2kg a bříško mi jde trochu vidět, ale já se stejně cítím, jako bych jen přibrala ![]()
Jaška píše:
No a tie prsia, mam pocit ze mam tak o 2 cisla vacsie, ale pobolievaju, hlavne bradavky mam hrozne citliveCo vy?
Přesně… Podprsenky, které jsem měla poloprázdné a nosila jsem do nic vycpávky, jsou teď naducané a budu to muset řešit ![]()
A chlap je v sedmém nebi, že mám velká prsa, ale když se jich dotkne, tak mě to bolí ![]()
kitty25 píše:musíš mít rennie tabletky v pohotovosti, bez nich ani ránu
Doufala jsem, že mě to nepotká… už jsem vybrečela u kolegyně anacid a cestou z práce si ho musím koupit.
No a tady Vám vkládám pár fotek z Tater. Mám je po dlouhé době vloženy do galerky Prosince 2006 - jinak jsem na to flink, tak se musím pochlubit
![]()
SKALNATÉ PLESO 
SKALNATÉ PLESO A VZADU LOMNICKÝ ŠTÍT 
TATRANSKÁ LOMNICA 
PŘED HOTELEM - VZADU MURÁŇ 
VYSOKÉ TATRY-TATRANSKÁ JAVORINA 
Ad prsa, Chuanitko, přesně, jak píšeš - podprsenky, které jsem měla dobré předtěhu leží - měla jsem i push-upky i vyztužené, ale teď mi všechny hodně tlačí na prsa, takže jsem si musela pořídit nové.
Alinka: Nááádhera
Asi začnu doma ukecávat, že nutně potřebuji nějaký výlet ![]()
Chuanitko, opravdu mi to moc pomohlo, úplně jsem se dostala pryč z reality, v tom eshopu máme hodně práce, takže čas na sebe nezbývá a tam se všechno pročistilo a zase mám novou energii ![]()
Doporučuji!
Alinka: Dokážu si to představit, taky jsme se občas sebrali a jeli třeba do Jeseníků, jen si provětrat hlavu.
Já bych v červnu hrozně ráda sem: http://infoservis.ckrumlov.info/…08062501.xml
Ale asi to nepůjde, jednak pupek už bude velký a asi budu ráda, že jsem ráda a taky je to dost peněz, ty budou potřeba pro mimouše.
Alinka píše:
Ahoj holky,Vy teda píšete…!!!
![]()
![]()
Než dočtu, tak jsou zapsané zase další stránky
My jsme se vrátili z Vysokých Tater, jeli jsme v pátek a opravdu si to užili. Hlavně ten čistý vzduch, krásná příroda (až na ty polámané, zdevastované lesy po vichřici…to byl moc smutný pohled
) Ale udělali jsme dětem hezký program, výlet lanovkou na Skalnaté Pleso, zubačkou na Hrebienok a taky do jeskyně. Hodně jsme chodili, tak ještě teď mně bolí nohy
Co se týče vitamínů - mám Calibrum Babyplan a jsou taky velké, ale to mi nedělá problém.
Simiki, tak je zkus prodat na MMB nebo MMABudeš ale muset snížit cenu, ale aspoň něco za ně dostaneš zpátky.
Ad mazání a strie - jsem přesvědčena, že vše záleží na elasticitě a různé kvalite pokožky. Někdo může mazat poctivě celé těhu a stejně ho strie neminou. Já strie naštěstí nemám ani po jednom dítěti, tak doufám, že to zůstane i nadále. Pokaždé jsem mazala ElastiQ, je mi příjemný.
Tess - zkus Kegelovy cviky, ale musíš to dělat poctivě každý den v pár sériich s odstupem pár hodin.
Ad váha - mám navíc 2kg a bříško mi jde trochu vidět, ale já se stejně cítím, jako bych jen přibrala
Musí to být nepříjemné, švagrová s tím měla problémy celé těhu i po těhu…ale zlepšilo se to.
babyplan už bys ale brát neměla… už mami, protože babyplan jsou jen do třetího měsíce, pak je tam něco co už se nemá… ![]()
te.ss píše:
Holky všechny zdravímTeď jsem se probudila asi po dvouhodinovém spánku…původně jsem chtěla dělat něco bohalibého,třeba uklízet,ale nakonec jsem skončila v posteli.
Já vůbec nevím co mám dělat![]()
![]()
Včera jsem byla na celodenní šichtě a pořád jsem lítala na malou,ale fakt snad každou půhodinu.Jenže nejhorší je,že já mám pocit,že mi uniká moč.Cítím to a je to velmi nepříjemné
![]()
![]()
Přece neskončím na inkontinentních vložkách!!!Zkouším cviky,ale na to je asi příliš pozdě.Tak strašně se za to stydím,že to sem píšu,ale musela jsem se svěřit.
tak to řekni na gyndě, třeba poradí, stydět se nemusíš, víš kolik ženských takových je?
Ahoj Ali , fotečky jsou nádherné, úplně souhlasím, že člověk potřebuje občas provětrat hlavu. Jinak Chuanit, Ali , jsem taky spíš hubeňour s malýma prsama a na novou podprsenku se taky chystám, mám jednu, která mě předtím byla větší, ale budu si muset ještě aspoń jednu koupit, ty moje už mě tlačí i objemově. Jinak Kitty , další kontrolu mám 14.5., tak mi to prosím doplň, děkuji. Ohledně strií, taky myslím, že jde spíše o genetiku, než o mazání, taky asi záleží, jak moc člověk přibere. Já mám po obou dětech jenom pár čáreček na bocích, ale v zá:,–(ě nic, ani prsa ani břicho, tak uvidíme, jak to bude teď. Jinak dnes jsem absolvovala s manželem velký UTZ a vypadá to na třetí Tichandu, není to jisté, ale spíš holčička.
Manža to nese statečně.
![]()
jo tak to je super Tichule, to manžel bude v útlaku co, se čtyřma ženskýma..
![]()
Jméno/věk/bydliště/děti/vdaná/svobodná/TP/KO
Simiki - Simona / 21 let / Most / děti zatím nemá / / svobodná / TP 1.10. / KO 20.5. tichule - Gábina /36 let/Ostrava/Deniska 15/Terezka 10/vdaná/TP 1.10./KO 14.5 / asi holčička Megi17 - Lenka / 22let / Nejdek / děti zatím nemá / / / TP 5.10. / KO 23.4., 6.5. Helusa80 - Helena / 28let / Prostějov / děti zatím nemá / / / TP 5.10. / KO chuanitka - Marcela / 31let / Brno / děti zatím nemá / /dlouholetý vztah / TP 8.10. / KO 14.5. / holčička jaška - Jana / 29 / Brno / syn / 3roky /vdaná / TP 11.10. / KO 6.5., 26.5./ holčička Handah - Hanka / 29 let / Olomoucko / Honzík 12.12.2006 / vdaná / TP 13.10. / KO 16.4. jenny.fields - / 32 let / Kladno / děti zatímnemá / / vdaná / TP 14.10. / KO 15.4. Alla - Alena / / Praha / Terezka / 19.12.07 / / TP 17.10. / KO /chlapeček Judita74 - Jitka / 34 let / / / / / TP 18.10. / KO 28.5., UTZ 21.5. zari - Martina / 30 let / Uherský Brod / Nelinka /2roky / vdaná / TP 18.10. / KO 4.5. Alinka - / 35 let / Třinec / 2děti / / vdaná / TP 19.10. / KO 7.5. Luumu - / 31 let / Praha / Barunka 15.11.2007 / svobodná / TP 22.10. / KO 14.4. a 15.4. cmelda - Šárka / let / Brno / Gabriel / 01/08 / vdaná / TP 23.10. / KO 11.5. Jeje - Erika /28 let/ Třebíč / Terezka /2 roky / vdaná / TP 24.10. / KO 12.5. kitty25 - Petra / 31 let / Praha 8 / Robin / 9.12.2007/ vdaná / TP 25.10. / KO 13.5. KalinkaIvča - Ivana / 27 let / Jihlava / Honzík / vdaná / TP 25.10. / KO Barulátko - Bára / 26 let / Olomouc / Hanička / 28.6.2007 / / TP 28.10. / KO 14.5., 9.6., 17.6. cacorka - / 25 let / / Patrik / 8.3.2007 / svobodná / TP / KO te.ss - Tereza / 34let / / 2dcery / 10+8let / TP 17.10./ KO Ivisek
chuanitka píše:to půjde, my jedeme na dovolenou až v červenci
Alinka: Dokážu si to představit, taky jsme se občas sebrali a jeli třeba do Jeseníků, jen si provětrat hlavu.
Já bych v červnu hrozně ráda sem: http://infoservis.ckrumlov.info/…08062501.xml
Ale asi to nepůjde, jednak pupek už bude velký a asi budu ráda, že jsem ráda a taky je to dost peněz, ty budou potřeba pro mimouše.