Poradna duly
Jana Čurdová
jo Betynka kupuju i maminku oba mám předplacené, se čtením je to už horší, prolistuju a co nepřečtu hned, už nepřečtu, bo nějak nestíhám
pozdravuje vás Kalinka, nějak to nestíhá
Tak jsem do ted byla u našich…máma šla dokonce se mnou i na procházku s Kes…to jsem se divila…Jinak Tom kdybych mu nenapsala zda je všechno v pořádku,tak by mi to ani nenapsal,asi se tam seznamují někde pivka
te.ss: Jsem ráda, že nejsem jediná žravá
Jinak zmrzlina není z kalorického hlediska tak strašná, čokoláda je mnohem horší a nejhorší jsou sušenky
Mmch. zmrzlinou se cpu taky, asi jednou denně ![]()
Simi: Já chci taky kopanečky
Termín mám týden po tobě, tak snad během týdne přijdou
A s Tomem… to jsou chlapi no
Vůbec je nenapadne napsat, že jsou v pořádku ![]()
V pátek jsem po asi patnácti letech potkala svou nejlepší kámošku ze základky a má měsíc starého chlapečka
Musím říct, že tak šťastného člověka jsem dlouho nepotkala! Fakt z ní to štěstí úplně září
Sice je unavená, říkala, že moc nenaspí, ale vypadá hrozně spokojeně. Musím říct, že když jsem viděla toho malého čtyřkilového píďalku, taky mě to bralo, obzvlášť, když se pěkně zařehnil… a to jsem na děti nikdy moc nebyla… asi ty hormony nebo co ![]()
Do dnešního rána jsem cítila jen malé ševelení v bříšku.ALE to se stalo dnes ve 03,30 poté co jsem slezla z patrové postele a šla si lehnout na gauč (příťa nahlas chrápal
)…lehla jsem si a hned poté jsem ucítila zřetelně dva kopanečky
Strašně mě to dojalo!!!
TESS,gratuluji ke kopanečkům..je to vážně krásný pocit
CHUANITK,však se taky dočkáš,neboj ![]()
Holky,mě poslední dva dny pobolívá bříško a nevím proč…a někdy mě vezme křeč či píchne nad pravou ledvinou…je to jen chvilkové a občas,ale to pobolívání bříška trvá déle..máte to taky některá?
Ahojky,
gratuluju ke kopanečkům, taky už je cítím čím dál zřetelněji ![]()
Simiki , taky mě tak píchá, hlavně ráno, když se zvednu z postele nebo se nějak blbě natočím, asi se to tam začíná celé roztahovat ![]()
chuanitko , přijde mi, že s malým mimčem jsem měla nejšťastnější období, asi hormony ![]()
My dnes nakoupili a nasázeli petunie a cherry rajčátka, až jsem se zhrozila, jak se ty letní pařáky blíží ![]()
Na prave kopanecky se take tesim
Jsem to milovala
ac jsem kolikrat nemohla spat a byla unavena a rikala si at uz spi, tak sem to mela fakt strasne rada a tesim se
ted jen sem tam neco simraveho… ale jeste je cas.. ![]()
Handah: tedka koukam na metrik tveho maleho
ze je 12.12.
ja jsem take
Krasne datum ze ![]()
Simiki: pobolivani briska mam hlavne kdyz se vycuram.. nevim proc..
Chuanitko: take jsem nikdy nebyla na deti, vlastne sem v naruci drzela az svoji dceru, predtim zadne dite nikdy.. je to krasne obdobi a cim je starsi tim vic ji miluji a dycky si rikam „tak a tedka je to to nej obdobi“ ![]()
Jeje: No když jsem viděla jejího bezbranného malého prďolku, tak jsem se začala těšit na tu svou ![]()
Simiki: Taky mě bříško různě šimrá, pobolívá a někdy i píchne a ten píchanec proběhne až tam dolů
Ale říkalo mi to hodně holek, že bříško bolí celé těhotenství, tak snad je to v pořádku.
Kopanečky by se hodily, kontrolu jsem měla před čtrnácti dny a jdu až 14.5.09 a mám pocit, že už jsem malou dlouho neviděla ![]()
chuanitko: ono to poboliva no.. nekdy i jako na menstruaci - to se roztahuje deloha.
Ja videla prcka 17.4. a na KO 12.5. takze jsme na tom podobne.. jen ja nevim ani co brisku nosim..
padim chrupkat
dobrou !
gratulace ke všem kopanečkům. Já teda musím říct, že s Robikem první kopance přišly až v 22tt. Teď mám prý čekat kolem 18tt a zatím se ani opravdu nic nekoná.
jinak Robik má kašel a rýmu, takže jsem moc nenaspala a bříško pobolívá občas, to je podle mě v pořádku. Kdyby se něco dělo, tak by to vypadalo jinak.
jo a děti jsou fajn, období je to krásné, i když někdy pracujou i dost nervy, u nás na začátku s Robikem hodně, neb nám nešlo kojení a to bylo dost stresující, málo mlíka, takže jsme jeli pořád kojit, odstříkávat atd. k jídlu byl většinou jen chleba. ale zvládli jsme to.
ahoj holky, uzivate majovy vikend? ![]()
ad pohyby, moc vam to preju
s gabcou jsem je citila az kolem 20tt, tak uvidime, kdy se ted dockam.
bricho me taky poboliva, hlavne to obcasny pichnuti je dost neprijemne. ale zatim to nejde az „dolu“, to je pak chutovka :/
tento vikend si fakt uzivam, gabos je u nasich, tak nic nenosim, netaham, jsem v klidku
a presto furt chrnim. pres tyden to zas bude zahul, rostou mu 4 stolicky zaraz
a do toho je fest nachlazenej.
joo a uz mi vykouklo brisko konecne trochu ![]()
holky, co se deti tyka, me musel manza k prvnimu doslova premlouvat
a ted jsem premlouvala ja jeho na to dalsi
a uz se nemuzu dockat, az ho budu mit u sebe. sice to asi se skoro dvouletakem bude dost na budku, ale stejne…
no nic, jdu delat hladovcum obed ![]()
Ahojky Tetky
.. tak jsem docela ráda,že to pobolívání bříška nemám sama,takže aspon vím,že to k těhulinkování patří,tak jsem si oddechla ![]()
CMELDO,já si víkend užívám takto: včera jsem dopoledne prala a odpo byla u rodičů a dnešek jsem od rána uklízela a ještě že jsem to udělala ráno,psal brácha,že se k večeru staví s přítelkyní…a v týdnu ještě umyji okna a pak si dám zase na nějaký čas s úklidem padla
![]()
Gratuluji k vykouknutému bříšku
![]()
Co se týče dětí..já je mám ráda,ale když mi před necelými dvěma roky dávala švagrová čerstvě narozenou svojí dcerku,tak jsem se bránila,že jí nechci,že bych jí upustila,protože to bylo poprvé co sjem držela v ruce miminko a byl to krásný pocit ![]()
Holky já vám trošku závidím…já malé Gábítko viděla 25.3. a znovu uvidím až 20.5.
ale už se to blíží a těšímse na mrňouska jak rosteme
![]()
Jo a dneska Tom sám od sebe zavolal,že jsou ve městě a že je všechno v pořádku,že si nemám dělat starosti,do práce jdou zítra.Máme na sebe dávat pozor..A Kes olízla telefon když volala,jako kdyby mu posílala pusu ![]()
holky hlásím se po delší době.
Musím říct,že mi taky občas pobolívá v bříšku i píchání občas cítím.Na pohyby se těším,až přijdou a závidím kdo už to pocítil,ale taky se dočkám.
Na UTZ jdu až 21.5 tak se nemůžu dočkat,až ho uvidím.Berete sebou i svoje partnery?
JUDIT,já bych ráda,jenže Tom tu není,takže bud půjde mamka a nebo kamarádka a nebo půjdu sama..co se dá děla