Poradna duly
Jana Čurdová
ten prvni semi nelibi, ten druhy celkem jo,ale koukam ze nema nanoznik??
jinak se daji najit i lehci kocarky - vem si ze sportovni kocarek bude mit 12 kg a budes v tom jednou vozit i 12 kilove decko..
a u toho prvni perega co se mi libil nejak nevidim porad vahu.
ja jsem na to vysazena na tu vahu, mame dost kopcovite mesto a ja jsem malinka ..takze sem se dost natahala..
Simiki
, mně se nejvíc líbil ten Perego ![]()
S šátkem jsem měla poprvé taky pochybnosti, ale po narození malého řvouna bych udělala cokoliv, tak jsem ho ještě ráda rychle sháněla ![]()
simiki, hele, asi takhle: ja dala na manzu, koupili jsme 3TEC a ja bych ho zfleku menila, ne kvuli designu, ale kvuli te nemoznosti polohovat do lehu. at ten prvni city nebo ten abc design, ani jeden se nepolohuji zada, ale cely. cili jakoby te nekdo prevratil na zidli do lehu. gabik nastesti v kocarku moc nespaval, takze ta hodka, co v tomhle stavu obcas spal, ho zjevne nezabila, ale muzes mit spaci kocarkovy dite a to teda moc super vyhlidka neni. jinak abc design ma nanoznik zvlast, promokavy. a to ASTRO nebude moc terenni teda, bohuzel. ja bych sla do toho perega, moci si vybrat novej.
tak já tedvůbec nevím..jediný požadavek co mám,tak aby to mělo otočné kola a byla možnost nandání autosedačky..tak mi poradte,prosím
tak jsme tu zas meli ukazkovou hadku na tema polohovani sportovni sedacky
a pry to nepolohovani je lepsi,ze spici dite se z toho nesesouva dolu jako kdyz je napolohovane do lehu. hm…to mam za to, ze mam pouze prvni dite a manzelovo je uz treti ![]()
simiki, kdyz uz, tak u ABC bych sla do Rodea, co ma to predni velke kolecko, bude i v terenu lepsi nez Astro.
čmeldo,tak ten kočárek vypadá zajímavě…kamarádka ještě říkala,že její známá někde kupovalal kočárek okolo 10000 a v krámě prý stál 25 ticís,tak prý zjistí adresu…ale tento se mi velice líbí ten ABCRodeo
Simiki: asi tak za malo penez hodne muziky - to byhc pozadaovala ja ![]()
Ja osobne bych sla do toho perega byt prvorodickou
aspon tedy ztoho vyberu co jsi davala odkazy pac se mi zda celkem idealni
(i kdyz teda nevim vahu
). Ale tedka nejak po kocarkach nelustruju takze ani nevim co kde je, ale tento se mi fakt libi a padl mi az NEPRIMERENE DO OKA takze te tu cely den proklinam pac mam kapku choutky
ale u mne je to stejne zbytecne pac si tu chut musim nechat zajit ![]()
a jinak dnesni kociky uz jsou tak vymakane a spis nektere veci jsou bonusem,takze proste porovnavat porovnavat a nevybirat jen dle vzhledu ale hlavne dle moznosti toho kocarku, tvych moznosti, moznosti terenu kde budes kocik pouzivat atd. atd.
jinak mrkni treba sem ![]()
http://www.ds-soft.info/mimino/view.php?…
a ja jdu chrupat ![]()
Jeje děkuji..já na to kouknu ráno,už se mi klíží očička,takže si jdu dát ještě něco malého k jídlu a pak do pelechu ![]()
takže dobrou noc
Simi dobrá adresa je též www.aaakocarky.cz a www.detskyraj.cz. oba obchody mají jak net tak kamenou prodejnu. někdy super nabídky stejně jako dětský růžek
Simi s těma malýma předníma kolama bych to nekupovala, budeš naprdnutá, špatně se najíždí na nájezdy atd. paní zrovna v parku vyprávěla. zkus si ještě přečíst nějaké diskuse. dobře se vyhledává na googlu. tam ženské kočárky komentují a z toho si vezmi názory.
ad šátek - já nešátkuju a nebudu, ale holky od nás se nakonec shodly, že lepší, než šátek je manduca, ale asi až pro starší prcky.
Simiki: Není ten tvůj manžel ve Vahách?
Mně se líbí všechny, ale já ti jako prvomatka neporadím ![]()
Simi, Jeje: Já zas nevím, jak by dítě mohlo z něčeho takového vypadnout
http://www.nosenideti.cz/…DSC_0071.JPG /> http://www.nosenideti.cz/…P1060264.JPG Šátek má skoro pět metrů a dítě je tam slušně zamotané
Ledaže by se povolil uzel a prostě se to rozvázalo, ale to přece ta matka musí cítit, že dítě sjíždí a taky proto jsou šátky tak drahé, že jsou z dobrých materiálů a neklouže a uzel se nepovoluje.
Jeje: Klokanka je prý na houby i z toho důvodu, že nemáš rovnoměrně rozloženou váhu celého dítěte na svém těle a brzy z toho bolí celý člověk… Tolik teorie, víc by asi řekla Handah ![]()
Handah: Dík za odkaz, přesně to jsem potřebovala.
Jeje: Taky super odkaz, zrovna jsem chtěla napsat, jestli byste vy zkušené nemohly nějak vypsat, co považujete u kočárku za důležité ![]()
Simi ja by som si z tyhc vybranych zobrala tiez toho pega.
Satky ja tiez neprovozujem, aj ked sa mi to paci a pride mi to prakticke, ale Luko bol extra hodne dieta, mam pocit, ze prvy 6 mesiacov som sa doma nudila
Ziadny plac, iba ked ho bolelo brusko, ale to bolo zriedka. Dufam ze mala bude v tomto rovnaka
![]()
Chuanitko, ja nemam duveru k satkum, ale uplne z jineho duvodu, nez ze by dite mohlo vypadnout ![]()
Jeje: To s vypadnutím psala myslím Simi. A z jakého důvodu tedy?
holky já mám prostě strach,že bych to neuměla bezpečně uvázat..takto vypadá,že to nakonec vyhraje ten ABC Rodeo kočárek