Říjen 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5074
28.4.09 13:12

Tak to jsem ráda,že jsem to pochopila správně a Tom špatně :lol: :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3496
28.4.09 13:13

Ahoj holky, vy jste ale ukecané…nějak vás v tomhle pěkném počasí nestíhám. K PC se dostanu přes poledne kdy malá spí, jinak už ne. Večer jsem hotová a přes den jsme venku. Takže jsem stále mimi mísu. já už se jinak cítím dobře, i únava už opadá,ale jak kdy. Večry jsem nepoužitelná, jsem schopna chodit spát v 8h. V PO jdu na kontrolu, tak snad už budu vědět, co to je.

ad kočárek: mě se hrozně líbí to PP GT3. Kdyby to bylo moje první dítě, tak jdu do něj, měla ho i kamarádka, a byla velice spokojená. Původně jsem ho chtěla taky. Jinak já zatím vůbec rozhodlá nejsem jaký kočár, nějak to zatím ani neřeším. Mám své favority,ale co nakonec vyberu, kdo ví.

ad alkohol: pivo si dám taky, ale max tak 0,3 . Na nic jiného nemám ani chuť.

ad porodnice: Poprvé jsem rodila ve Zlíně, byla jsem max. spokojená a myslela, že tam budu rodit i podruhé. Ale v Uh. Hradišti otevřeli novou porodnici, tak zkusím něco jiného… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
28.4.09 13:13

To je to CEDRO??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
28.4.09 13:16

Simiki: no osobne by bylo lepsi kdyby mel pravdu TOm, pac cena by byla mnohem lepsi pak..

NO nic ja vas opoustim, v sobotu mne postihla nejaka strevni chripule, tak jsem nedeli celou prolezela, vcera uz relativne dobre a dneska mne zase ovlada migrena.. mala uz chrni, jdu zalehnout take..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5074
28.4.09 13:21

Jeje,mě ani tak o cenu nejde…já mám slíbeno,že mi přidají jak naši tak i Tomovo rodiče

Já teda akoholu zdárně odolávám…kdybych si dala jen jednoho loka,tak bych si dala i druhého,vypila celé pivo a za ním bych dostala slinu na další a to vážně nechci riskovat,protože já zvládnu vypít za večer šest dvanáctek Plzně a to přitom alkoholička nejsem..ale když je chut,tak jí neporučíš :lol: tak jsem se rozhodla,že v těhotenství alkohol vynechám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1000
28.4.09 13:41

ahojky kecalky!

Jsem ráda, že já už kočárek vybírat nemusím - vůbec bych nevěděla, který si vybrat. Takhle budu mít kočárek po malé (nárok na nový nemám :( )

Co se týče těch tripple testů - je zvláštní, jak někteří doktoři nervují. U nás teda Gyndr vůbec neříká, ať si zavoláme na výsledky za 14dní. Pokud je vše, tak jak má, tak se neozve (vše řekne na další KO) - pokud by něco vyšlo špatně, tak volá sama.

ad alkohol - ten už jsem nepila ani nepamatuji.Teď by se mnou zamávalo i 1dc vína. Ani nevím proč, ale nějak mi alkohol nechutná a někteří to nedokážou pochopit, tak mi při každé návštěvě nalívají (stejně to vypije manžel). Teď od těch dotyčných budu mít zase na chvíli klid - těhu uznávají jako „nechlastací“ období. Jinak si myslím, že pokud máte chuť, tak proč si nedat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5074
28.4.09 13:45

Barulátko, u nás to doktor dělá tak,že když dělá nějaké testy či odběry,tak sestra poví,že když do týdne prozvoní,že mám okamžitě volat zpátky a nebo se rovnou stavit a že se něco děje,ale když do týdne neprozvoní,tak je vše v pořádku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
28.4.09 13:58

Hm tak mala uz je vzhuru, pani to jsem se ale vyspala :roll:

Simiki: tak to mas fajn, ze nemusis resit cenu.
Ja jsem rada ze uz tedka nemusim kupovat tolik vci jako pri prvni diteti :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5074
28.4.09 14:02

Jeje,to jsi nestihlaani zalézt do pelechu,vid .. já nebudu ani nakupovat moc oblečků,většinu mám slíbenou od švagrové a koupím jen něco..mamka říkala že v jednom obchodě tady mají ted akci - body za 9 kč,tak jsem na to zvědavá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
28.4.09 14:03
Simiki píše:
Barulátko, u nás to doktor dělá tak,že když dělá nějaké testy či odběry,tak sestra poví,že když do týdne prozvoní,že mám okamžitě volat zpátky a nebo se rovnou stavit a že se něco děje,ale když do týdne neprozvoní,tak je vše v pořádku

tak to som sa pobavila, ze len prezvoni :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5074
28.4.09 14:12

Jaško,proč? U nás nevolá doktor a ani sestra,prostě když se něco děje tak dá vědět a nemusím čekat 14 dní než můžu zavolat,takhle aspon vím,že volat třeba nemusím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5074
28.4.09 14:21

zatím ahoj…musím s Kes a pak na doučování a dneska jdu pěšky do kopce :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1673
28.4.09 14:35

holky,tak jsem na jedné aukci vyhrála bílou kabelku je moc pěkná a jenom za 109 kč +poštovné
 http://img.mimiaukce.cz/…b3169604.jpg

dá se tam nakoupit i spoustu věcí na mimča za dobrý ceny.některý jsou sice použitý,ale já myslím,že to nevadí. www.mimibazar.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1673
28.4.09 14:36

jééé-už mi jde i to posílání fotek,mám radost.Taky mi už konečně došla neschopenka,tak jsem taky spokojená.Mám dobrej den :D :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
28.4.09 14:40

Simi neber to zle, len niesom zvyknuta na prezvananie. Ja totiz na to nereagujem. Mne doktorka vola vysledky, ovsem len spatne. A ja si mozem zavolat na vysledky dobre. A co viem tak robia vsetci doktori takto. O pezvanani som este nepocula, ale ked ste tak dohodnuti, tak preco nie. A ked vam to tak vyhovuje, tak to beriem. Ale urcite som to nemyslela zle, alebo ako vysmech. To nie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí