Poradna duly
Jana Čurdová
nene, oni mají povinnost ti místo v porodnici vytelefonovat, když mají plno. nemůžou tě poslat jinam bez kontroly, zjištění porodního nálezu a vytelefonování místa. pozor na to a kdyžak prostě sehraješ, že je ti špatně atd. a oni tě nikam nepošlou. ![]()
V Brne, je to tak, ze ak maju plno na obilnaku, tak posielaju do Bohunic,a tam sa to vsetko odrodi, na na chodbe, ale vsetko
A u milostrdnych tiez, teda nepocula som ze by tam bol niekedy stop stav. Ale urcite sa nikde neregistruje.
Tak jo, holky ja letim na tu amnio, snad to dopadne dobre, potom napisem. Paa
Jasko, drzim palce. Ad bohunice, tam meli v unoru jeden vikend stop stav, posilali do ivancic, ale jinak to vetsinou zvladaji…
Holky,já taky původně chtěla jít do Bohunic,ale mám to hodinu cesty,a když jsem si představila,že by byly někde zácpy,tak jsem se rozhodla pro Ivančice,tam je to v pohodě-domácký prostředí a mám to půl hodiny cesty.Co se týká registrace,tak stačí týden před porodem.Takže pohoda.
Obilňák jsem zavrhla-ikdyž mě tam pomohly k mimču.Je to tam taková spíš „továrna“ a navíc jsem na ně slyšela negativní názory.
haha, týden před porodem to je legrace a co když porodíš dřív? tak jim to stejně nestačíš říct ne?
dyť je to fuk, někde tě určitě vezmou..
jo schvaluju, že hodinu cesty do porodnice sice není moc, ale když tam musíš na ty předporodní kontroly a monitory tak je to šílený. kvůli tomu nechci třeba do Krče, i když to je sice stará porodnice, ale prý úžasný přístup, super podpora kojení. No jo, ale hodina cesty mhd a to ještě třikrát přesedat. autem možná ještě dýl v zácpě.
Judita74 píše:
Obilňák jsem zavrhla-ikdyž mě tam pomohly k mimču.Je to tam taková spíš „továrna“ a navíc jsem na ně slyšela negativní názory.
já četla spoustu diskusí, dycky jsou negativní názory, záleží na koho kde narazíš. mě jde naopak o dobré doktory, prostředí je vedlejší. to se dá ty tři dny vydržet.
já měla s Robikem porod dost hroznej a byla jsem ráda, že tam jsou super doktoři a že mě nakonec nechali rodit normálně a ne císařem.
Jméno/věk/bydliště/děti/vdaná/svobodná/TP/KO
Simiki - Simona / 21 let / Most / děti zatím nemá / / svobodná / TP 1.10. / KO 20.5. tichule - Gábina /36 let/Ostrava/Deniska 15/Terezka 10/vdaná/TP 1.10./KO 7.4 Megi17 - Lenka / 22let / Nejdek / děti zatím nemá / / / TP 5.10. / KO 23.4., 6.5. Helusa80 - Helena / 28let / Prostějov / děti zatím nemá / / / TP 5.10. / KO chuanitka - Marcela / 31let / Brno / děti zatím nemá / /dlouholetý vztah / TP 8.10. / KO / holčička jaška - Jana / 29 / Brno / syn / 3roky /vdaná / TP 11.10. / KO 6.5., 26.5./ holčička Handah - Hanka / 29 let / Olomoucko / Honzík 12.12.2006 / vdaná / TP 13.10. / KO 16.4. jenny.fields - / 32 let / Kladno / děti zatímnemá / / vdaná / TP 14.10. / KO 15.4. Alla - Alena / / Praha / Terezka / 19.12.07 / / TP 17.10. / KO Judita74 - Jitka / 34 let / / / / / TP 18.10. / KO 29.4. zari - Martina / 30 let / Uherský Brod / Nelinka /2roky / vdaná / TP 18.10. / KO 4.5. Alinka - / 35 let / Třinec / 2děti / / vdaná / TP 19.10. / KO 7.5. Luumu - / 31 let / Praha / Barunka 15.11.2007 / svobodná / TP 22.10. / KO 14.4. a 15.4. cmelda - Šárka / let / Brno / Gabriel / 01/08 / vdaná / TP 23.10. / KO 11.5. Jeje - Erika /28 let/ Třebíč / Terezka /2 roky / vdaná / TP 24.10. / KO 12.5. kitty25 - Petra / 31 let / Praha 8 / Robin / 9.12.2007/ vdaná / TP 25.10. / KO 13.5. KalinkaIvča - Ivana / 27 let / Jihlava / Honzík / vdaná / TP 25.10. / KO Barulátko - Bára / 26 let / Olomouc / Hanička / 28.6.2007 / / TP 28.10. / KO 14.5., 9.6., 17.6. cacorka - / 25 let / / Patrik / 8.3.2007 / svobodná / TP / KO te.ss - / 34let / / 2dcery / 10+8let / TP / KO Ivisek
kitty25 píše:
haha, týden před porodem to je legrace a co když porodíš dřív? tak jim to stejně nestačíš říct ne?![]()
![]()
dyť je to fuk, někde tě určitě vezmou..
Kitty tak mě vezmou i bez toho,jsem se na to informovala.
Ja som prvy krat rodila v bohuniciach, a bohuzial som natrafila na blbu porodnu babu, takze znova sa mi tam nechce. Ale v:,–(e je nieco. Este sa pohravam s myslienkou o ambulantnom porode, ale na to je casu dost. Inak odber plodovky celkom v pohode, akurat nedali ziadnu inu moznost… A cakame Elinku ![]()
Kitty, nevies prosim ta, preco na tom metriku mam tie boticky uz na 20 tt? Aj ked dole mi to vsetko ukazuje dobre…
ahoj holky!
Zdravím po krásném víkendu.
Jaško - gratuluji k holčičce. Takže budete mít doma taky páreček - to je super.
A co se týče porodnic tady u nás - nikde se naštěstí neregistruje. U prvního těhu mě předala Mudr na KO do porodnice v 35tt, ale kámoška šla do porodnice rovnou rodit v 39tt. Asi taky záleží, jaké vybavení má Gyndr - ta kámoščina měla i ten přístroj na měření srdeční akce miminka, talže byla ušetřena každotýdenního dojíždění do porodky. Kitty - na doplnění tabulky: Už pár let jsem vdaná a další kontroly mám 14.5., 9.6. a 17.6.
Judita74 píše:kitty25 píše:
haha, týden před porodem to je legrace a co když porodíš dřív? tak jim to stejně nestačíš říct ne?![]()
![]()
dyť je to fuk, někde tě určitě vezmou..Kitty tak mě vezmou i bez toho,jsem se na to informovala.
no právě, tak to tam v podstatě nemusíš volat vůbec. a vůbec měli by tadyty debility prostě zrušit a hotovo
Jaška píše:a nejsou botičky součástí metříku, tyhle možná jen píšou ne? jakože neukazují
Kitty, nevies prosim ta, preco na tom metriku mam tie boticky uz na 20 tt? Aj ked dole mi to vsetko ukazuje dobre…
Jaško zkoušela jsem to a asi to tak mají nastavené, protože mě to ukazovalo taky. takže to je spíš technický problém toho metříku, ale píše to správně, tak se na to vyprdni.
jo personál je právě to ono, jenže to dopředu nikdo nemůže vědět. já měla super PA bez ní bych neporodila. Koupila jsem jí pak kilovou bonboniéru.