Poradna duly
Jana Čurdová
Teda holky,to byla příprava na porod
,ufff.
Hanndach,
díky za radu
Jinak holky to mají po kom být,já jsem totiž strrrašně kudrnatá a to od přírody.Zkusím poslat fotku ![]()

Už musím s tím zkoušením přestat,snad se můj ksicht ukáže.Fotila jsem se sama a v klobouku po dědovi ![]()
Holky,
zítra budu mít kočárek doma.Přítel ho dneska vyzvedl a už ho má v autě.Volal,že je v naprostém pořádku,tak jako na fotkách ![]()
Simiki,
až ti přijde postýlka,kdypak ji složíš?
Asi až měsíc před porodem,viď?Také budu pak přestavovat,už se těším.
Diky za radu na metre, uz su tam ![]()
Tie vlasy ma mala super. Mne sa tiez krutia, ale nie tak velmi ako vam. Obcas mam s tym hrozne problemy
No kazdy chce to co nema.
Jaško,
metříky jsou super
.Jinak máš pravdu s těmi vlasy…v létě když je 40°C,tak bych nejradši šla do plešata.Ale v zimě mě zase moje „hříva“ zahřeje ![]()
Tess,já si dělala srandu,že jí smontuji hned a budu do ní dávat zatím Kes a Tom mi to sežral i s navijákem
![]()
Ahoj holčiny, tak jsem dočetla a musím se smát, s těma fotečkama jsme se asi zapotily všechny.
Te.ss , taky už máš ty holčiny veliký, až bude někdy chvilka, vyfotím ty moje, jsou už to taky baby přerostlý.
Simi , myslím, že pak už by jsi Kes odtamtud nedostala.
Handah , no vidíš jak jsi nám pěkně poradila, mě taky tvoje instrukce zachránily, jsem si pořád říkala, když to zvládnou ostatní, tak snad nejsem takové pako.
![]()
Simi,
to je ostuda,já vůbec nevím že jsi psala že tam bude Kes
…koukám,že mě to nějak uniklo…to je trapasss.
Tichule,
jsem zvědavá na tvé holčičky.Jsou už také natěšené,viď?Holky pořád o tom básněj,ale myslím že až uviděj kolik je okolo malého lítání,budou na to tata v prachu… ![]()
Téda, vy už nakupujete… já jsem se zařekla, že s nákupy začnu až v šestém dřív ne ![]()
te.ss: Ty máš vlasy úplně jak moje sestra! Akorát ona si je žehlí, protože chce rovné ![]()
Já nemám takové kudrny, ale docela pěkně se mi to vlní. Když vlasy umyju, vypadá to asi takto
http://www.chuanitka.wz.cz/chuanitka2.jpg
Jenže většinou na to kašlu a pak je to takto nějak ![]()
Dneska jsem naprosto zničená, najela jsem kvůli práci asi 420 km
A aby toho nebylo málo, protože jsem celý den v práci nebyla, zítra tam budu muset, i když normálně pátky nechodím ![]()
Chuanitko,
teda to jsou kudrny
.Jestli ti jdou žehlit,to závidím.Před časem jsem se o to také zajímala a bylo mi řečeno,že to vůbec nemá cenu,protože při jakékoliv mlze nebo vlhkém počasí se vlasy vrátí do normálu
Vyhodila bych min 3000,– za nic,chjo.
Holky,já si s tou Kešulí dělala srandu,ta je na mě tak závislá,že se mnou chodí i na záchod a spí se mnou v posteli. Pelíšek sice má,ale na noc do něj tahá hračky a přes den je tahá páníčkovi do postele
Ta by beze mě neusnula,to bych tam sní musela spát já v té postýlce a to bytam bylo trošku těsno
Akorát pak budu muset někoho přemluvit,aby mi pomohl přestěhovat 2 skříně,aby se sem ta postýlka vešla
Tess,Chuanitka,máte krásně kudrnaté vlasy. Já je měla kdysi taky kudrnaté,ale ne tolik,o trošku mín než Chuanitka,a když jsem si je narovnala žehličkou tak jsem je měla až do půli zad,jenže v lednu jsem šla ke kadeřnici,že to chci prostříhat a zkrátit o 5 max 10 cm a ona mi vzala skoro všechny vlasy a ostříhala mi to na dýlku 5 cm a ještě tak zubatě. Tak jsem odešla nasraně a volala jsem okamžitě jedné známé,co má Kesí maminku se sestrou,má kadeřnictví,tak mi to musela opravit,odbarvit a obarvit abych mohla vůbec mezi lidi. Takle jsem přišla o své krásné vlasy
Kdyžtak můžu dát do galerky před ostříháním a po at máte představu.
Jinak mám opět pocit,že mimisebou mrská v bříšku.Dneska k ránu,asi 5 minutek v kuse a před chvílí taky,tak nevím,bud fakt blázním a nebo je to pravda.
Jdu koukat na Šéfa a pak si pustím ještě Čarodějky,nahrávám si je denně,já je jinak nestíhám
papa a dobrou ![]()
Tess,jak že bys vyhodila 3000 za nic? Jako za žehličku na vlasy? Neboj když si to natužíš či nalakuješ tak to nejde tak rychle do háje,mě to vydrží klidně 2 dny narovnané a to sebou v noci pěkně melu ![]()
te.ss: Sestra má keramickou žehličku od Remingtonu, používá různé vyhlazovací přípravky a docela to funguje. Úplně rovné je nemá, sem tam vlnu, ale je to velký rozdíl. Přijde mi, že ty vlasy si časem zvykly a to rovnání jde líp.
Já nežehlím, jsem hrozně lenošná
A se svou žehličkou s kovovým povrchem to vyžehlím asi za 50 minut… a stejně to nemám úplně rovné, ale lehce zvlněné.
Simiki: Koukám, že moje metoda „pižlám si vlasy sama“ je opodstatněná
Neboj, roste to rychle. Já se před rokem ostříhala, že jsem vlasy ani nedala do culíku. A dnes už jsou zas dlouhé. Určitě dej do galerky fotky, jsme moc zvědavé, aspoň já teda určitě
A nemáš strach, že bude Kes žárlit na miminko?
Simi: A s tím mrskáním, to už by mohlo být ne?
Časově to odpovídá ![]()
Jé, Simi koukám, že už máš fotky v galerii
Vždyť máš skoro stejné vlasy jak já
My jsme tady samé kudrnaté
Ten nový účes teda nic moc (promiň, ale sama jsi to psala…), ale aspoň ofina se povedla. A co kdybys to zkusila umýt a něčím hodně natužit, ať se ti spojí pramínky? Možná by to vypadalo líp.
Já když jsem se ostříhala sama, vypadalo to takto:
http://www.chuanitka.wz.cz/kratke.jpg
A už tu přestanu zahlcovat diskuzi a jdu spát, dobrou ![]()