Poradna duly
Jana Čurdová
Tak jsem kukala na náš seznam, teda nás tam je, ŘÍJEN bude opravdu silný. No je vidět, že holt v zimních měsících se daří..... Co taky chcete v zimě a tmě dělat, že?
Ahojky..tak jsem si právě objednala postýlku http://detsky-bazar.hyperinzerce.cz/…bka-nabidka/ už jsem mluvila s tím pánem,jelikož je z Hodonína,tak zjistí jak by mi jí poslal
tak aspon nějaká radost za ten dnešní dne
Jaška: Ela je pěkné jméno, jednoduché a zároveň zajímavé.
tichule: Cvičně jsem mrkla na ledňata 2009 a je jich tam přes 30, ještě máme co dohánět
Ale taky se mi zdá, že hrozně moc ženských otěhotnělo přes zimu, dlouhé zimní večery no ![]()
Simiki: Zajímavá postýlka s tím kolíbáním… já jako matka začátečnice žasnu, co všechno je na miminka vymyšlené ![]()
Tak to jo do 30 máme daleko, ale ještě se určitě někdo přidá. ![]()
Tak jsem se už domluvila na tu postýlku a pošle mi jí poštou..
CHUANITKO,já taky netušilaže něco takového existuje. Včera jsem měla vybranou jinou a když jsem jí pak chtěla ukázat Tomovi tak už byla pryč,tak když jsem viděla tuhle tak jsem hned napsala,ten pán jí tam totiž dal pár minut předtím,tak neber to ![]()
Jinak jak je to ohledně těch dlouhých zimních večerů nevím. My jsme se nudili na Štedrý den v TV a je z té nudy malé Gábítko ![]()
To už nás je 22?
No teda my se rozrůstáme
Jen tak dál
Tak mi volala účetní,že když prý si dojdu na FÚ pro nový formulář,podepíši jej a odešlu,že mi to znova zpracují už s tím,že jsem byla na pracáku a že bych do 14 dnů mohla dostat penízky ![]()
Simiki píše:
Ahojky…jsem pěkně vytočená..volala jsem zubařce a chtěla se objednat,bylo mi řečeno,že mě vyřadila,protože jsem tam nebylapůl roku a tudíž místo mě vzala někoho jiného kdo jí tam bude chodit a za koho bude mít peníze a to mě přitom bolí ten zub a potřebuji razítko do průkajdy a i to mi odmítla udělat,řekla mi,že si mám přijít pro kartu,takže mám 14 dní na to si někho najít.Pak jsem šla do práce a nedostalajsem marodní,prý žádné nedostnu má mi to vyplatit sociálka,ale co není pravda,když mám marodní od 23.února,tak mi má zaplatit ještě první týden zaměstnavatel a aby toho nebylo málo,tak účetní mi spletla daně a nic nedostanu,takže jsem přišla asi o 10 tis.![]()
![]()
Simi sorry, ale to je kráva, protože já si volala na alergo a řekli mi, že se vyřazuje po čtyřech letech. přece chodit k zubaři po půl roce není povinnost, jen se to doporučuje.
Judita74 píše:
Teda Simi,ty jsi teda měla den.S tou zubařkou je to nějakej podfuk.To jsem neslyšela,že by takhle někoho vyřadily?S tou nemocenskou máš pravdu,já jsem na neschopence od 18.února a dostala jsem od zaměstnavatele nějaký dny zaplacený.A od sociálky si budem muset na ty peníze počkat,taky by mě zajímalo jak dlouho
v nějaké diskusi jsem četla, že na to mají 40 dní
Simiki píše:
Ohedně daní - všechny smlouvy má ofocené a za lonský rok jsem pracovala od února do května jako brigádnice v té hračkárně a tam odsud žádné daně nepožaduji zpátky a jinak jsem byla vedená od ledna do 4. května na pracáku a od 5.května jsem zaměstnaná u A3 SPORTu. Tak nechápu co chce pořád doložit. Volala jsem jí,ale ona tam nebyla,prý dorazí až k večeru a ozve se mi,tak jsem zvědavá kdy se ozve a pošle mi papíry at si můžu zažádat sama. Jinak od května mámeuž třetí a nebo čtvrtou účetní.Ohledně marodního - už se to vysvětlilo. Posílají mi to na účet a já přitom měla zažádáno o složenku. Tak v tom byl ten omyl.
Ohledně zubaře -fakt mi to takhle řekla a to je přitom kamarádka mojí bývalé švagrové…tak se budu muset přihlásit k Tomovo zubaři a dojíždět na Rotavu se zubama,tady nikdo nebere
Simi účetní bych řekla, že pokud je to její chyba, nic tě nezajímá, ty máš právo na vrácení daní. Hotovo. Ona je pojištěná proti chybám, takže ty bys to mohla vymáhat i soudně. Přece 10tis. není zrovna málo ne? a kvůli tomu nevyplacenému nemocenskému se zkus obrátit na socku a kdyžtak ať ti poradí právníka zdarma. oni určitě mají, prostě to vymáhej, nenech si srát na hlavu.
Kitty:…no já mám právě s x-landrem blbý zkušenosti…sebemenší hrbol je problém…a co pak teprve metr sněhu…
…ségra má trojkolku…tak nevím s kterým máš zkušenosti ty
Kitty,já už to marodní mám a za březe m přijde během příštího týdne…
Jinak když zítra dám vedoucí nový podepsaný formulář nadaně,tak je dostanu do 14 dnů prý od zaměstnavatele,tak jsem zvědavá
Musím do postele.Kes tady řve,že sedím u PC,tak ppa
megi17 píše:
Kitty:…no já mám právě s x-landrem blbý zkušenosti…sebemenší hrbol je problém…a co pak teprve metr sněhu……ségra má trojkolku…tak nevím s kterým máš zkušenosti ty
no já s trojkolkou, samozřejmě že to poskočí, ale všechno jsme projeli bez problému. důležitá jsou ale nafukovací kola
Ja som vyskusala kocarky 3
najskor to bol jane slalom, ten bol super, akurat ked mal maly rok, tak mi prisiel zbytocne velky, tak sme kupili jane energy na leto, dovolenku a tak bol super, ale zase na zimu mi prisiel maly
tak sme do tretice kupili zase jane carreru
ale v tej sme boli len cez zimu a potom uz maly - mal nieco pred 2. narodeninami zacal chodit sam
a uz sme ho nevytiahli. Ja na Jane nedam dopustit, su to fakt super kocarky. Uvidim ako dlho nam vydrzi tento ![]()