Poradna duly
Jana Čurdová
Te..ss:…hned se kouknu na kočárek
…už se moc těším až budu moc naplno vybírat ![]()
Jaška:…jasně přidej se .....téda ale mi se tu vážně rozrůstáme
![]()
TESS,já to přeci nemyslela jako,že děláš špatně,že kupuješ kočárek ted. Mě to jen překvapilo,protože jsem vždycky slyšela,že se to kupuje jako poslední věc,víš. Jinak jsem koukala na fotečku a kočárek vypadá nádherně ![]()
Já mám vybranou taky oranžovou barvu. ![]()
Vítám novou těhulku
pěkně se rozrůstáme.
Ohledně zítřejší KO-sestru jsem zkoušela přemluvit,ale nedala se,neobmětčilo jí ani to,že Tom pak uvidí miminko až u porodu a nebo nedej bože až po něm,když to nestihne,vyjímky prý dělat nebudou ![]()
Jaška: Vítej, já jsem taky z Brna a termín mám 8.října, třeba se potkáme v porodnici ![]()
te.ss Kočárek je pěkný, i mně by šel k pleti ![]()
Simiki,
nic se neděje,vážně
Já vím,že jsi to tak nemyslela.On se opravdu má kupovat jako poslední.Já jsem jen měla bobky,že už tak hezký neseženu.Měla jsem několik tipů.Jenomže všechno to bylo daleko a tahle paní je z města,které zrovna není tak zase blízko,ale můj příťa tam dost často pracovně jezdí,tak ho už veme.
Ale děkuju za názor a za schválení
Cena je také velmi příjemná… ![]()
Holky diky za skvele prijatie. Je fajn, s niekym pokecat, ci uz len tak, alebo o tehotenstve. Boli ste uz na TT? Ja ho mam uz za sebou, ale musim este na plodovku. Mate s tym skusenosti?
kočárek dobrý, já jsem zastánce jiných tipů neb jezdím hodně mhd.
jinak já chci stávající kočárek prodat a koupit nový, záleží kdy se prodá tento, už jsem ho hodila na mmb na prodej. tak uvidíme.
Ahojky,
moc nestíhám, mám hodně práce, do noci sedím na netu…přes den pořád někde vozím Michálka na tréninky, do hudebky, do kroužků apod…s Mateem běháme venku - já za ním a on na motorce
Takže na odpočinek moc čas nemám a unavená jsem teda pořádně ![]()
Ale v pohodě, zatím to jde. Dnes je mi nějak blivno ![]()
Vítám Jašku!
Proč jdeš na amnio?Kvůli věku?
V sobotu jsme byli u Handah, bylo to moc fajn i když počasí mohlo být lepší. Porovnávaly jsem si bříška - viz foto v galerce - Handah má krásné těhu bříško, opravdu jde vidět, že je to těhule. Já tam podle ní nemám nic, jen vypadám jako vypasená
Vaše bříška v galerce jsou taky ta správná těhu bříška - tak jsem zvědavá, zda se mi něco někdy taky vyklube ![]()
Simiki, mně taky dr neděla UTZ pokaždé, standard je 3× za těhu, někteří gynek.dělají i častěji. A neboj, však se dočkáš a všechno se dozvíš v pravý čas ![]()
Tess, slyšela jsem, že je to velmi praktický a pohodlný kočárek.
Kitty25 - jaký kočárek prodáváš?
Já jsem měla X-Lander XT pro Matea, využili jsme jej na 100% a zase pak výhodně prodali na MMB.
No nic, jdu pracovat, abych mohla jít normálně spát.
Jaška: Na TT jdu tento týden. Proč jdeš na amnio? Vyšel TT špatně?
Alinka: Vždyť tam máte obě pupky! Handah sice větší, ale já mám pořád takového prcka a to mám před tebou týden náskok. Já si ho snad nakonec taky vyfotím… na začátku těhu jsem se zařekla, že to dělat nebudu, přišlo mi to uhozený
Ale už mě to nějak opouští ![]()
Dnes v noci jsem se rozhodla zařadit do standartního těhotenského vybavení příruční ledničku k posteli
Já dostala v noci takový hlad, že kdybych neležela, tak omdlím. Zkoušela jsem to zapít a zaspat, ale nešlo to. Musela jsem slézt po schůdkách dolů, zbaštit z ledničky jogurt a zas do postele… taková výprava ![]()
chuanito, co mas z toho, ja predvcerem v noci vstavala, abych si z lednice vytahla konzervu broskvi
a jednu jedinou si z toho snedla, jinak nehrozilo usnout ![]()
alinka - no zrovna jsem vcera koukala na vase briska, ja tammam zatim furt placku, tak si nestezuj ![]()
Mam pozitivny skrining na DS 1:170, pokial by bol 1:300 tak je negativny. Mam tam napisane ze je to pouze k veku, aj ked 29 rokov mi nepride az tak hrozne …
Najskor som bola rozhodnuta, ze tam pojdem, ale zacala som studovat veci okolo toho a uz sa mi do toho moc nechce, lebo riziko, ze po odbere potratim 1:100 je vacsie nez ze bude mat mimi DS. Tak neviem, pojdem to prekonzultovat a snad bude stacit len ultrazvuk, nejaky 3D.
Inak nejaku prirucnu chladnicku by som potrebovala aj ja
, a to nielen cez noc ![]()
cmeldo: To ses teda přejedla
Vždycky jsem říkala, že v noci mě z postele nic nevytáhne ani kdybych měla umřít hlady a najednou je to jinak ![]()
Jaška: Ajaj, to rozhodování ti nezávidím, nechtěla bych to řešit ![]()
Taky chodím do práce jako nějaká svačinářka - pár jogurtů, rohlíky, krabička s poctivým obědem… a v kanceláři mám mrazák, tam schovávám zmrzlinu
Zatím se ale nijak nepřejídám, jen prostě pořádně jím.
Ahoj holky, tak jsem mrkla do galrky a jsem ráda, že nemá břicho sama, protože jsem si už připadala divně. Mám u nás další 3 holky co mají + - stený termín a já mám břicho největší.
Jinak už mě pomalu opouští i únava, není to ještě ono, ale je to lepší. Jen už si začínám připadat jak vorvaň, přijdu si hrozně nepohyblivá.
Na KO jdu 4.5. tak už se těším, to už by mohlo být vidět pohlaví. Ví už vlastně někdo pohlaví? Asi je brzy co? Nemám s tím zkušennost u malé jsme to vědět nechtěli.
Jaško: tak držím palce, ať vše dopadne dobře. Slyšela jsem, že někdy zbytečně straší a nakonec je vše v pořádku.
Tak pěkný den.
zari: Mně řekli pohlaví miminka ve 14. týdnu na screeningu. Byla jsem překvapená, že tak brzy, ale doktor si byl opravdu jistý.