Poradna duly
Jana Čurdová
Kitty, no uvidime
Terka sla o 14 dni driv.. takze cert vi jak to vlastne bude jestli to nakonec nebude listopad ![]()
Dnes jsem myslela ze mi na UTZ reknou termin dle UTZ ale nic..stejne jako za Terky, ale to to tam aspon napsali, tentokrat ani prd a ja se blbec neptala.. no neva, vsak ono to stejne pujde ven az si to usmysli ![]()
SIMIKI: no mam to od tech zhruba 50 str..
zatim na to cas nemam,takze uvidim jestli doctu ![]()
A diky za prijeti ![]()
Jeje,
ahoj vítej mezi náma
Chápu,že jsi se bála a zařadila jsi se až teď.
Tichulko,
drž se,střevní chřipka je prevít.Taky ji mám už několikrát za sebou…je to pak nářez.
Jenny,
snad jsem to nespletla,ale to 3D video je nádherný
Mimísek je divoch.
Holky,přeju všem krásný víkend a pohodu ![]()
Ahoj,
Jeje , vítej ![]()
jenny , já myslela, že jezdíš jako profifotograf nebo tak něco
![]()
tichule , ať je brzo líp
, nás to sklátilo loni přesně touhle dobou ![]()
Zítra k nám přijede na návštěvu Alinka, musíme porovnat břicha a všechno probrat, už se těším
Jdu se na to vyspat, dobrou ![]()
Ahojky…
Tak co se týče našeho baráčku tak plánujeme časem penzionek ale nejdříve se musí zrekonsruovat......ale vzhledem k tomu že je to v horách tak si myslím že o lidi by nebyla nouze
…a s tím srázkem klíďo
…alespon by tu bylo veselo…
Jeje:…vítej mezi náma
…tak už nás je zase o jednoho víííc
No jinak sse nám pěkně pokazilo počasí co?…tak snad se to zlepší ![]()
Te.ss : Díky:)
Handah: To by bylo moc hezký, ale já jsem jen „obyčejná“ učitelka:) Oba jsme amatéři, manžel fotí, já točím a někdy fotím.
Ahojky..tak už jsem zpátky z výletu…
CHUANITKO, já si kupovala takové černé ke kolenům, a šikmo střižené a zavazují se za krkem a mají stříbrné ornamenty podobě motýlů. Koupila jsem si je na ples a pak jsem nikam nešla,vedoucí mě neuvolnila,protože bych byla na stejném plese jako ona-jenže to byl ples mé bývalé školy a tak se mi ty šaty válí ve skříni…a ohledně toho dárku,tak bude mít první ![]()
Já si jdu ještě na chvíli lehnout..v noci nám asi 3 hodiny řvali ožralí pod okny,tak jsem toho moc nenaspala
megi17: A má s „penzionováním“ někdo u vás zkušenost? Podle mě na to musí být speciální povaha, já bych to nedělala ani za milion
Stačila mi dva roky brigáda v cukrárně ![]()
Simiki: No šaty mívají krásné… to byl pech s tvou vedoucí ![]()
Já jsem zálibně koukala na tyto: http://www.beate-uhse.cz/…4390000.html?…
daly by se nosit v těhotenství, ale už je mají jen v bílé, tak to nic.
A materiál byl kvalitní? Občas jsem byla u zboží objednaného přes net zklamaná, jaký je to hadr ![]()
Jméno/věk/bydliště/děti/vdaná/svobodná/TP/KO
Simiki - Simona / 21 let / Most / děti zatím nemá / / svobodná / TP 1.10. / KO 25.4. tichule - Gábina /36 let/Ostrava/Deniska 15/Terezka 10/vdaná/TP 1.10./KO 7.4 Megi17 - Lenka / 22let / Nejdek / děti zatím nemá / / / TP 5.10. / KO 23.4., 6.5. Helusa80 - Helena / 28let / Prostějov / děti zatím nemá / / / TP 5.10. / KO chuanitka - Marcela / 31let / Brno / děti zatím nemá / /dlouholetý vztah / TP 8.10. / KO Handah - Hanka / 29 let / Olomoucko / Honzík 12.12.2006 / vdaná / TP 13.10. / KO 16.4. jenny.fields - / 32 let / Kladno / děti zatímnemá / / vdaná / TP 14.10. / KO 15.4. Alla - Alena / / Praha / Terezka / 19.12.07 / / TP 17.10. / KO Judita74 - Jitka / 34 let / / / / / TP 18.10. / KO 29.4. zari - Martina / 30 let / Uherský Brod / Nelinka /2roky / vdaná / TP 18.10. / KO 9.4. Alinka - / 35 let / Třinec / 2děti / / vdaná / TP 19.10. / KO 7.5. Luumu - / 31 let / Praha / Barunka 15.11.2007 / svobodná / TP 22.10. / KO 14.4. a 15.4. cmelda - Šárka / let / Brno / Gabriel / 01/08 / vdaná / TP 23.10. / KO 17.4. Jeje - Erika / / Třebíč / Terezka /2 roky / vdaná / TP 24.10. / KO kitty25 - Petra / 31 let / Praha 8 / Robin / 9.12.2007/ vdaná / TP 25.10. / KO 13.5. Barulátko - Bára / 26 let / Olomouc / Hanička / 28.6.2007 / / TP 28.10. / KO 10. a 15.4. KalinkaIvča - Ivana / 27 let / Jihlava / Honzík / vdaná / TP 30.10. / KO 23.4. cacorka - / 25 let / / Patrik / 8.3.2007 / svobodná / TP / KO te.ss - / 34let / / 2dcery / 10+8let / TP / KO Ivisek
tabulka doplněná a případně komu chybí KO a chce je tam mít, písněte
Ahoj holky, ![]()
zase uběhlo 14 dní jako voda a já osaměla-holky jsou opět u jejich tatínka.Chjooo,nic proti tomu,ale mám o ně vždycky tak strašný strach.Hlavně aby je uhlídal.Jdou dneska na pouť.
Taky jste tak strašně u navené?Já bych pořád spala.Chodím spát i přes den,pokud to okolnosti dovolí.
Tichule,
snad je ti už lépe.Chtěla jsem se tě zeptat…jak to máš s bříškem?Taky ho máš dřív vylezlé než při druhém těhotenství?Já mluvila v pátek v práci s kolegyní,která měla v 36 letech svou třetí dceru a říkala mi,že je to úplně normální.Že ona měla pupek snad od začátku
Ale pokud nejsi „krev a mlíko“ jako já…třeba to máš všechno tak jak to má být.
Děvčátka,přeju krásnou neděli… ![]()
te.ss - já mám břísko už od začátku, teď bych tipla jak v pátém měsíci s Robikem, takže žádné obavy. nějak to neřeším.
Ahoj holky, tak hlásím, že mám spravené pC, takže se konečně snad zapojím na plno. Přiznám se, že vůbec nevím. co tu řešíte ani pořádně kdo tu je, takže mi asi bude chvilku trvat, než zapadnu.
Já už se cítím celkem dobře, nevolnosti jsou pryč, jen mám pořád hrozně v puse po čemkoliv, co sním. A jsem děsně unavená. Ráno vstanu a za hodinu bych mohla jít spát, Odpoledne bych potřebovala 3h spánku a hodinu na probrání. Když si zdřímnu jen na hodinu nebo dvě, tak jsem ještě víc KO. Jinak mám všechny kontroly za sebou, vše v pořádku, dělala jsem si i genetické testy a ty dopadly taky dobře, takže se už těším z těhotenství. Nejvíc se těším, až si začnu kupovat blbinky pro miminko. U nás ve městě jsou další 3 kamarádky, které budou rodit v říjnu, takže to bude asi hodně plodný měsíc.
Tak tolik asi ode mne.
Tak si užijte zbytek víkendu.
Ahojky,tak jsem přišla domů ve dvě ráno
Kamarádka dostalaeštěk hračce naušnice a byla spokojená,takže se nám dárek povedl
CHUANITKO,tyhle jsou taky pěkné,to je vážně škoda,že jsou jen v bílé. Já jsem se zbožím od nich spokojená..vůbec se nedá říci,že by to byl hadr.mě jsou materiály haleky i šatů příjemné..Opravdu nelituji,že od nich objednávám…
Já se jdu obléci,musím s přítou a psíkem na procházku a já bych ještě spinkala,tak půjdu ještě potom ![]()
Ahojky,já bych taky pořád spala,i když už né tolik,ale občas mě to přepadne.Mě břicho moc nevyrostlo,ale to je asi tím,že čekám první .
Chuatinko:ty šaty vypadají moc hezky,jakto,že mají jenom bílý?V nabídce jsou i černý?
Simiki:jak to dopadlo s těma tvýma bolestma v zádech?