Říjen 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5074
19.4.09 18:20

Ahoj Judit, s bolestma to dopadlo a nedopadl..chvíli mě otravují a chvíli zase ne…nejhorší to je když dlouho sedím (třeba v autě) a nemůžu se protáhnout,tak to pak chvíli trvá než to rozchodím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
19.4.09 21:07

Simi řekni to gyndařce, třeba ti poradí, popř. pošle na rehab.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
19.4.09 22:26

Tess: na mne je to take videt a odhaduji ze to mam tedka zhruba jako ve 20tt s dcerou a to jsem si tehda rikala, kd ovi jake mam bricho.
Proste se to driv roztahuje ta deloha :)

Kitty: diky za doplneni, KO mam 12.5. tak kdyz budes mit moral, dopl., kdyz ne neva :)
Chci se zeptat, Cacorka tu byla naposled kdy?? resp. vim ze do te 40te stranky se ozvala ale pak jak jsem nedocitala tak nevim.

Zari: jsem take dost unavena, zpocatku nevolnosti a omldivani (ja mela jeste na zacatku chripku,takze se vsim vsudy) a tedka nastoupila unava a je fakt ze odbobi vzdoru me dcery je take neco na moji psychiku :D :D :D takze driv jsem chodila kolem treti spat..tedka uz kolem jedenacte odpadavam a odpo chodim hnedka jak usne mala taky :) bez odpo spanku bych to asi nedala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
20.4.09 08:09

Judi: Černé jsou vyprodané :-(
Zari: Taky jsem hrozně unavená, obdivuju vás, co už děti máte, jak to můžete zvládat. Můj pátek byl: V šest ráno vstát (hrozný hlad) a nasnídat se. Pak do desíti spánek. Po obědě zase tři hodinky spánku a večer o půl desáté do hajan :lol:
Až včera jsem se dospala natolik, že jsem byla schopná něco dělat (plít jahody po zimě :D ). A teď už je zas pondělí, musím do práce a vzniká spánkový deficit :-)

Já už chci taky těhotenský břicho :! Byli jsme v sobotu na oslavě narozenin a všichni si dělali srandu, že tam žádný mimčo není, že jsem se jen moc najedla :D A fakt, některý nětěhotný holky měly břicho větší než já 8) A přitom žádná hubenina nejsem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
20.4.09 08:10

já myslím, že břicha si užiješ až dost a už ho pak budeš chtít mít z krku. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
20.4.09 08:18

kitty25: No asi nakonec jo :lol: Nejhorší bude to spaní na zádech…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
20.4.09 08:29

Ahoj holky, :lol:
všem přeju krásný den a úspěšné kontroly.Tento týden už jedeme pro kočárek a hned jak ho dovezeme,tak šup s ním k rosičům na půdu :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
20.4.09 08:30

Koukám že se nezadařilo poslat fotku kočárku,já jsem prostě pc analfabet :oops: :oops: :oops: Chjo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
20.4.09 08:45

Chuanitko, jak pise Kitty :) Briska si uzijes jeste az dost :)

posilam sebe v 11+4
http://www.matejci.info/pupik11a4.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
20.4.09 09:45

Ahojky:…
tak jsem se před chvilkou vykopala z postele… :D
Jeje:…téda ty máš krásný bříško :lol: …to já jsem taky tak velký neměla a to jsem si myslela jak ho mám obrovský :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2753
20.4.09 09:49

ahoj kocky :)

hlasim se po vikendu. teda vy uz mate pekny briska :) ja vypadam jen jak dobre najezena porad…teda ne ze bych smutnila za pupkem, toho si jeste uzijem :D akorat jsem od minule poradny zhubla 3kg, coz se v patek na kontrole doktorce moc nelibilo, tak snad do priste aspol kilco priberu… :roll: ale netusim jak,kdyz nemam na jidlo chut.

teda chuanito, dej pokoj s tim spanim, ja rano vstavam s mrnousem mezi 5-6 a jen odpoledne kolem 4 si muzu na pul hodky schrupnout, pak zas az vecer…spala bych furt, ale musim travit dny na piskovistich :D

zari, u segry v praci jsou tri holky s terminem v rijnu, moje znama taky…bude to zas plny, ty porodnice.

kitty, co radka, jak je na tom?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1673
20.4.09 11:30

holky která z vás jste na neschopence?Kolikátýho chodí peníze na účet?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5074
20.4.09 11:31

Ahojky…jojo povím to u doktora ohledně zad,jdeme tam zítra na KO,tak pak dám vědět,ale dřív než kolem 11 se na net nedostanu,možná i trochu později…

Včera jsem se vážila a za měsíc jsem přibrala 5 kg,to bymě zajímalo kde jsem je vzala a taky kam jsem je dala :lol:

TESS,vy už budete kupovat kočárek? Nekupuje se až naposledy :? Jinak se těším na fotečku až ho budeš mít :wink:

My jdeme ven,je tam hezky,tak necháme Kes proběhnout pořádně,zatím chrápe v posteli :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5074
20.4.09 11:33

JUDIT,já jsem na nechopence,ale kolikátého to chodí,ti nepovím..mě to minule vyplácela vedoucí a pak mi řekla,že další měsíc mi zavolá jak to přijde,ale podle mě bymi to měla vyplácet ted už sociálka,tak nevím kdy dostanu penízky,ale většinou to chodí mezi 20-koncem měsíce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
20.4.09 11:35

kočárek nejméně tři měsíce dopředu objednat, některé prodejny mají dlouhé obj. lhůty, pokud není kočárek na skladě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí