Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj Judit, s bolestma to dopadlo a nedopadl..chvíli mě otravují a chvíli zase ne…nejhorší to je když dlouho sedím (třeba v autě) a nemůžu se protáhnout,tak to pak chvíli trvá než to rozchodím ![]()
Simi řekni to gyndařce, třeba ti poradí, popř. pošle na rehab.
Tess: na mne je to take videt a odhaduji ze to mam tedka zhruba jako ve 20tt s dcerou a to jsem si tehda rikala, kd ovi jake mam bricho.
Proste se to driv roztahuje ta deloha ![]()
Kitty: diky za doplneni, KO mam 12.5. tak kdyz budes mit moral, dopl., kdyz ne neva ![]()
Chci se zeptat, Cacorka tu byla naposled kdy?? resp. vim ze do te 40te stranky se ozvala ale pak jak jsem nedocitala tak nevim.
Zari: jsem take dost unavena, zpocatku nevolnosti a omldivani (ja mela jeste na zacatku chripku,takze se vsim vsudy) a tedka nastoupila unava a je fakt ze odbobi vzdoru me dcery je take neco na moji psychiku
takze driv jsem chodila kolem treti spat..tedka uz kolem jedenacte odpadavam a odpo chodim hnedka jak usne mala taky
bez odpo spanku bych to asi nedala ![]()
Judi: Černé jsou vyprodané ![]()
Zari: Taky jsem hrozně unavená, obdivuju vás, co už děti máte, jak to můžete zvládat. Můj pátek byl: V šest ráno vstát (hrozný hlad) a nasnídat se. Pak do desíti spánek. Po obědě zase tři hodinky spánku a večer o půl desáté do hajan ![]()
Až včera jsem se dospala natolik, že jsem byla schopná něco dělat (plít jahody po zimě
). A teď už je zas pondělí, musím do práce a vzniká spánkový deficit ![]()
Já už chci taky těhotenský břicho
Byli jsme v sobotu na oslavě narozenin a všichni si dělali srandu, že tam žádný mimčo není, že jsem se jen moc najedla
A fakt, některý nětěhotný holky měly břicho větší než já
A přitom žádná hubenina nejsem ![]()
já myslím, že břicha si užiješ až dost a už ho pak budeš chtít mít z krku. ![]()
kitty25: No asi nakonec jo
Nejhorší bude to spaní na zádech…
Ahoj holky, ![]()
všem přeju krásný den a úspěšné kontroly.Tento týden už jedeme pro kočárek a hned jak ho dovezeme,tak šup s ním k rosičům na půdu
.
Koukám že se nezadařilo poslat fotku kočárku,já jsem prostě pc analfabet
Chjo
Chuanitko, jak pise Kitty
Briska si uzijes jeste az dost ![]()
posilam sebe v 11+4
http://www.matejci.info/pupik11a4.jpg
Ahojky:…
tak jsem se před chvilkou vykopala z postele… ![]()
Jeje:…téda ty máš krásný bříško
…to já jsem taky tak velký neměla a to jsem si myslela jak ho mám obrovský
![]()
ahoj kocky ![]()
hlasim se po vikendu. teda vy uz mate pekny briska
ja vypadam jen jak dobre najezena porad…teda ne ze bych smutnila za pupkem, toho si jeste uzijem
akorat jsem od minule poradny zhubla 3kg, coz se v patek na kontrole doktorce moc nelibilo, tak snad do priste aspol kilco priberu…
ale netusim jak,kdyz nemam na jidlo chut.
teda chuanito, dej pokoj s tim spanim, ja rano vstavam s mrnousem mezi 5-6 a jen odpoledne kolem 4 si muzu na pul hodky schrupnout, pak zas az vecer…spala bych furt, ale musim travit dny na piskovistich ![]()
zari, u segry v praci jsou tri holky s terminem v rijnu, moje znama taky…bude to zas plny, ty porodnice.
kitty, co radka, jak je na tom?
holky která z vás jste na neschopence?Kolikátýho chodí peníze na účet?
Ahojky…jojo povím to u doktora ohledně zad,jdeme tam zítra na KO,tak pak dám vědět,ale dřív než kolem 11 se na net nedostanu,možná i trochu později…
Včera jsem se vážila a za měsíc jsem přibrala 5 kg,to bymě zajímalo kde jsem je vzala a taky kam jsem je dala ![]()
TESS,vy už budete kupovat kočárek? Nekupuje se až naposledy
Jinak se těším na fotečku až ho budeš mít ![]()
My jdeme ven,je tam hezky,tak necháme Kes proběhnout pořádně,zatím chrápe v posteli ![]()
JUDIT,já jsem na nechopence,ale kolikátého to chodí,ti nepovím..mě to minule vyplácela vedoucí a pak mi řekla,že další měsíc mi zavolá jak to přijde,ale podle mě bymi to měla vyplácet ted už sociálka,tak nevím kdy dostanu penízky,ale většinou to chodí mezi 20-koncem měsíce
kočárek nejméně tři měsíce dopředu objednat, některé prodejny mají dlouhé obj. lhůty, pokud není kočárek na skladě