Říjen 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5074
15.4.09 10:44

Holky,mě taky v práci šouply na kasu a že tam budu stát 12 hodin denně a když jem řekla,že jako těhotná tak dlouho stát nesmím a že tam potřebuji mít židly,tak mi vedoucí řekla,tak si jí kup,ale na krámě se sedět nebude a tak jsem šla na neschopenku.

Dnes budem doma operovat-Kes má 3 klíštata,tak čekáme na Toma až přijede z vyřizování mezinárodního řidičáku a až je vyndá…já toneumím a až bude Tom pryč,tak je bude muset vyndavat můj táta.ten bude mít radost :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
15.4.09 11:25

jenny - volala jsem do podolí a řekli mi, že mě nezaregistrují, dokud nebudu 14+0, že to prý… nesmí dělat. sranda co? tak tam aspoň nepůjdu zbytečně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7095
15.4.09 12:33

Ahojky,
tady je nakecáno :D

chuniatko , krásné mimčo, dokonce i tvarově na tu holčičku vypadá :D :D
No a jestli to moje mává - nevím, je to druhý lenoch, ale tenhle si aspoň hraje s prstíky a s nožičkama, Honzík na nás na utz vždy vystavil pinďoura, abychom neměli pochyb, následně se otočil zády a tím to celé haslo :lol:

Přibírání - v prvním těhu jsem nabrala 16-17 kilo, na mou výšku je to dost, ale půl roku po porodu bylo 18 kg dole, jen mám trochu strach, aby to šlo tak hladce i podruhé :wink:
No, jenže jak už tu někdo psal, když se často nenajím, je mi na omdlení :roll:

megi , ta záda, to vypadá fakt dost blbě. Nechci strašit, ale asi by bylo dobré s tím něco začít dělat, pže se zvětšujícím se bříškem se to bude nejspíš zhoršovat :? Plavání ani kočičí hřbety nepomáhají? Možná vyhledat nějakého terapeuta..já v prvním těhu moc problémy neměla, začalo mi to až ke konci, a to vlastně ani nevím, jestli to nebyly poslíčky :wink:
A stání 12 hodin v kuse 8O - zkus se domluvit, jestli by nešlo přeřazení k sedící práci, pže s Tvými problémy by sis mohla zažádat i o neschopenku, asi to s nimi taky bude souviset.

kitty , taky křížáky? :? Já kvůli tomu jednou zakládala diskuzi a docela mě překvapilo, že to asi nesouvisí až tak s bolestmi zad v těhu, jako s polohou mimina (jestli je u porodu natočené obličejem k Tvým zádům nebo bříšku).
Zkusím ji pohledat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7095
15.4.09 12:44

Kitty , našla jsem ji, tak speciálně pro Tebe :wink: :
 http://www.baby-cafe.cz/modules.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
15.4.09 15:40
Handah píše:
Ahojky,
tady je nakecáno :Dchuniatko , krásné mimčo, dokonce i tvarově na tu holčičku vypadá :D :D
No a jestli to moje mává - nevím, je to druhý lenoch, ale tenhle si aspoň hraje s prstíky a s nožičkama, Honzík na nás na utz vždy vystavil pinďoura, abychom neměli pochyb, následně se otočil zády a tím to celé haslo :lol:

Kolegyňka hned vyhlásila, že má moje mimčo holčičí ksichtík… no můžu já někoho napínat a nechat ho hádat? :lol: Aspoň tvůj syn ukázal, ale jsou i škodolibá miminka, co neukazují :lol:

Megi17: Taky bych na tvém místě zkusila přeřazení na jinou práci a kdyby to nešlo, tak šup na neschopenku. Sice budeš mít míň peněz, ale 12 hodin stát, to je na nic i bez těhotenství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
15.4.09 16:59
Handah píše:
Kitty , našla jsem ji, tak speciálně pro Tebe :wink: :
 http://www.baby-cafe.cz/modules.php?…

díky jak bude čas, přečtu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
15.4.09 17:11

tak kontrola ok, vše v pořádku, mimouš akční… :lol: fotky později.
máme 5,9cm, termín porodu 25/10. kontrola zas za čtyři týdny i s odběrama. tak jsem ráda, že nemusím častěji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1000
15.4.09 17:56

Ahojky!

U nás dnešní kontrola taky OK. Dokonce už z 95% víme, co čekáme. :lol: Vyšlo nám to krásně a budeme mít s největší pravděpodobností kluka :potlesk: Rod Dostalíků nevymře :wink:

Budu se muset kouknout na ty vaše fotečky a snad večer taky nějakou přihodím.

Chuanitko - já když teď srovnávám UTZ malého a malé, tak Hanička měla daleko drobnější obličejík - jak říká Handach - takový holčičí :D

Kitty - tak to naše mrně má už 6,7 cm. Termíny se mi posouvají - teď mi vycházel na 24.10., ale Mudři se chytře řídí dle MS a né dle velikosti mimča. Že bych měla dva extrémy - první dítko při narození 2,5kg a druhé by mělo přes 4kg? - no uvidíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
15.4.09 18:02

:lol: Ahoj holky,
přidala jsem do naší galerie fotky svého pupku a UZ mimíska,ale jinak mě to bohužel nafotit nešlo neb nemám scener.Teď si ty naše pupíčky můžeme vzájemně porovnávat :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
15.4.09 19:37

http://img01.ecards.cz/…742996_J.jpg

http://img01.ecards.cz/…742994_J.jpg

tak zde foto. mimís ok. kolem 5,9cm. vše v pořádku. byl dost akční, takže foto nic moc. na druhé je vidět celá páteř.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5074
15.4.09 19:56

Holky moc gratuluji ke kontrolám a chválím fotečky mimísků. :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7095
15.4.09 20:04

Gratuluju ke kontrolám, fotky mimísů jsou krásné :D A bříška už taky začínají, za chvíli se budem jen koulet :wink:

Barulátko , tak chlapeček - gratulace! :D :wink:

Já jdu na kontrolu zítra, snad bude vše v pohodě a zas na měsíc klid :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
15.4.09 20:24

díky, diskusi jsem dočetla, bohužel taky nevím, jak Robik ležel. mrknu, zda to nebylo v nějakém papíru. ale už jsem trošku chytřejší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
15.4.09 20:25

....

Kity: No asi záleží na tom, jaká slípka tam zrovna sedí:(

Všem gratuluji k dobrým testům a kontrolám. My jdeme zítra.
Jinak jsem to dnes oznámila v práci a bylo to docela pozdvižení, protože se všichni soustředili na kolegyni (Ivísek), která to musela oznámit už dříve, protože měla neschopenku na nevolnosti a o mne se nikdo nezajímal. Takže velký poprask:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
15.4.09 20:36

asi, ale kámošku taky nezaregistrovali :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie