Říjen 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
157
14.4.09 14:51

jo návrat d reality je děsnej taky trávím den v práci :roll: :wink:
A s tou nosní kůstkou by mě to taky zajímalo vždyť je to kvůli tomu dělaný nebo ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5074
14.4.09 14:52

Ahoj holky,

my v neděli jeli na výlet,napřed jsme chtěli jet do Zoo do Chomutova,jenže pak Tom přišels tím,že tak psi nesmí a já nechtěla nechat Kes doma,tak jsme se rozhodli,že pojedem do Ústí-Střekov na velikonoční trhy…tam jsme sice dojeli,ale žádné trhy jsme tam nenašli. Tak jsme jeli do Teplic a tam taky nic. V Teplicích nám málem jedna důchodkyně nechala pokousat svým psem Kes.Řvali jsme na ní at si toho svýho vořecha přitáhne a ona nechápala proč…chudák Kes se mi drápala do náruče.

Na zadek jsem nedostala. vlastně jo, v pátek od táty,ale to se nepočítá Jinak nic

Příští úterý jdeme na KO..Tom chce jít taky,tak tam musím v pondělí zavolat zda může jít taky na UTZ,protože 1. května odjíždí na Kypr pracovat a malé by pak viděl až u porodu…Myslíte si,že ho tak pustí?? Jinak příští týden nám bude už 18 týdnů,tak zkusím z doktora vytáhnout zda už je vidět co nosím pod srdíčkem

K PUPÍKU - já byla včera večer s kamarádkou, co mě viděl před 14 dny a divila se jak užmámvelké bříško..no když jsem taky za těch 14 dnů připrala 2-3 kg tak co se diví :lol: Jsem zvědavá jak se bude tvářit doktor až se to dozví :lol:

Holkykde je asi přesně ta břišní tepna,co jsem si jí spletla s pohyby mimíska…já mám takový pocit,že jsem k ránu cítila na pravé straně břicha 2 kopance po sobě…ale tedsi nejsem jistá když jste mi tak minule zkazily radost :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7095
14.4.09 15:00

Ahoj,

my strávili Velikonoční pondělí v zoo v Olomouci, až na katastrofální kolonu to bylo moc fajn :D

Simiki , zkus dr. ukecat, ať přítele pustí na utz, určitě se nechá, neměl by to být problém :wink: :wink:
Ty už jsi v 17tt? 8O :D No, tak to bych řekla, že už kopanečky být můžou. Vyčkej týden, a uvidíš, jestli budou znova - ještě se jich nabažíš :D
Mně včera taky na pravé straně cosi šimralo, ale měla jsem k večeři čočkovou polívku, takže to bude asi ono :lol:
Můžu se zeptat, v jakém oboru pracuje přítel? Že je často v Řecku, na Kypru :wink: , nebo to není Čech?

kitty , je to k něčemu i bez nosní kůstky, ikdyž teda je to děsný přístup, pokud mají mít certif. na měření, tak to musí mít i s kůstkou :evil:
Ale i bez měření nosní kůstky vychází NT screening mnohem přesněji než triple testy.
Tady je odkaz na související diskuzi, v příspěvku Zdenička je to zřejmé:
http://www.baby-cafe.cz/modules.php?…
(Takže „spolehlivost a záchytnost“ je u triple testů 60-70%, u NT screeningu 95%, u NT screeningu bez měření kůstky 90%)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5074
14.4.09 15:11

Handah, no dnes bych měla být 16+1,takže 17 týden :lol: Mě až ty „kopance“ probudily a když jsem se pak soustředila na to abych něco cítila,tak zrovna jako na potvoru nic :lol:
Kdyby jsi viděla mého přítele tak by sis myslela,že podle vzhledu Čech není,ale je a pracoval jako detektivní služba. Ted si našel práci přes jednu agenturu k zahraničí,protože to co by tady bral měsíčně,tam bude brát týdně,tak by msuel být blbej kdyby to nevzal.

Jo a jinak jsem přidala fotečky pupíku,tak můžete juknout sem http://gabrielovi.rajce.idnes.cz/ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7095
14.4.09 15:25

Simiki , krásný bříško :D :D
Mám podobné :lol:

A v Řecku musí být zajímavé žít, to jsem zvědavá, co pak budeš psát :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2753
14.4.09 15:28

taky preju pekne posvatkove odpoledne :)

jakse bavite o tom screeningu, tak me napada, jestli v tom prave neni ten rozdil placeneho NT oproti neplacenemu… ja totiz mela vzdycky NT a platila a spousta znamych byla na screeningu a neplatily nic. ale to jsem netusila, ze delaji screeening i bez te nosni kustky..

uz me zacinaji tlacit nektery rifle,takze na leto budu muset vymyslet nejaky kratasy pod pupik asi…kdyz budu litat po venku za mladetem. jinak zatim spis uspesne hubnu (2kg pod pocatecni vahu) nez ze bych pribrala

simiki, u nas je otec na UTZ docela bezny, mudr se pravidelne pta,jestli tatinek prijde taky :)) tak snad vam vas nebude delat problemy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5074
14.4.09 15:33

CMELDO,já se ptám jen proto,že jsem u svého gynekologa neviděla ani jednoho tatínka. Já ted chodím v sukni,kterou jsem nosila ještě před těhu a nebo si vezmu šortky…jinak mě je většina riflích malá, vůbec je nedopnu

HANDAH, děkuji…tak sem s fotečkou,šup :wink: Jáse taky do toho teplíčka těším,ale ještě si počkám a užiji si sluníčko tady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7095
14.4.09 15:38

cmeldo - nebo čmeldo? :) - tlačení „normálních“ riflí a ubývání kil závidím, já už jiné než těhukalhoty neoblíknu, ani ty, co jsem měla touhle dobou v těhu s Honzíkem :oops: :?

A screening - placeným to určitě není, já si to docela hodně zjišťovala a ty neplacené jsou proto, že je dělají pracoviště spadající pod granty státu, soukromým to nikdo nezaplatí.
V prvním těhu jsem celý screening platila, teď ne, a rozdíl jsem nepozorovala žádný, snad ještě kvalitněji udělaný mi přišel teď ten neplacený :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7095
14.4.09 15:40

Jo, s fotečkou sem - když já nevím, kam ji strčit :lol: , rajče a jemu podobné neumím, na blog nemůžu, když to neví rodina a galerku nemáme - ale mohla bych napsat, ať nám ji založí, co říkáte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5074
14.4.09 15:44

HANDAH, to je dobrý nápad s tou galerkou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
14.4.09 15:46

Simiii:…máš krásnej pupíček :D …taky už mám takový a možná i větší :lol: :lol: .....to se chci vidět za pár měsíců :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5074
14.4.09 15:52

Holky a už jste si měřily bříška..já v obvodu přibrala 20 cm..jak jste na tom vy??

MEGI,aspon je vidět kdo pořádně papá :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
14.4.09 15:56

simííí:…no já jsem si bříško ještě něměřila ale jde vidět že mi roste :lol: …jinaak já by jsem právě řekla že nejím tak moc většinou mi stačí malinko a jsem plná tak nevím čím to bude :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5074
14.4.09 15:58

Megi,no já posledních 14 dní trošku žeru jak prasátko :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7095
14.4.09 16:00

Tak ohledně galerky jsem napsala, snad jim to dojde..

S jídlem se teď taky hodně kamarádím :wink: Ale neměřím, naštěstí! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital