Poradna duly
Jana Čurdová
Kitty , jsi šikulka, hezky se nám o ten seznámek staráš.
Já bych Tě jmenovala vedoucím skupiny ŘÍJEN 2009.
![]()
kitty:…taky by jsem byla pro
…to já než by jsem něco takovýho vyplodila taky by jsem asi všechny porodili
![]()
Megi: u nás je taky krásně, v pátek nechodím do práce, tak jsem si ráno vymyslela, jak vyperu, pověsím prádlo, upeču chleba, uklidím zimní boty a bundy a pak si na zahradu natáhnu deku a pěkně si na sluníčku schrupnu ![]()
Jenže pak mi volal můj chlap, kupujeme auto a on domluvil, že si pro něj odpoledne zajedeme. Ale ještě předtím ho musím pojistit… takže podle něj: Hupsnu do auta, sjedu do Brna a pojistím auto. Za dvě hodiny hupsnu do auta a pojedeme pro to auto. No a v neposlední řadě večer hupsnu do auta i s jeho dětma a pojedeme ke tchánovi, asi 70 km. A to celé odřídím já, protože jediné pojízdné auto je moje firemní, které on řídit nesmí ![]()
Takže místo pohodového dne samé lítání.
A zatím mi ten prodávající není schopnej napsat VIN, takže dřepím doma a čekám. Z chrupání na sluníčko asi nic nebude ![]()
chuanitka :…no teda ten tvůj plán se mi zdál o hooodně lepší ale takový jsou chlapy rozhodujou za nás a pak si myslí jak úžasně to vymysleli
…chjo to je asi všude stejný…
Megi: No můj plán rozhodně JE lepší
![]()
Co děláš ty v takovém krásném počasí?
chuanitka :…no já vzhledem k tomu že je přítel v práci a já sama na baráku…tak uklízím…ale taky by jsem se raději rozvalila na zahrádce ale to taky nejde protože nám teprve slezl sníh a tak je to ještě mokrý ![]()
tichule píše:
Kitty , jsi šikulka, hezky se nám o ten seznámek staráš.![]()
Já bych Tě jmenovala vedoucím skupiny ŘÍJEN 2009.
![]()
![]()
![]()
Megi: Sníh?
Ty jsi z Nejdeku na severním Moravě? Našla jsem tři Nejdeky, víš ![]()
Tak aspoň na lavičku ne? ![]()
já konečně v klidu vařila, bo zítra jdeme s mámou do kina a hlídá manžel
chuanitka :…já jsem z nejdku ze západních čech…je to na horách tak proto ten snih
![]()
Ahoj holky, jdu Vás pozdravit.
Vítám Chuanitku ![]()
Byla jsem na screeningu, který mne zklamal, protože to nebyl celý screening, jen část např. bez měření nosní kůstky, ale NT mi měřili a krev taky nabrali. Výsledky mám mít příští týden.
Takže jsem v očekávání na výsledky. Doufám, že bude všechno ok.
Taky máme sluníčko, už jsme byli venku, ale teď Mateo spí, takže vyřizuji maily a objednávky.
Ad nevolnosti - jsou pořád, je to sice lepší, než bylo, ale bývá mi špatně každý den. ![]()
Holky, nemáte někdo umělé nehty? Můžete mi něco o tom napsat - které jsou dobré,které nedoporučujete apod…??? Dík.
Alíí :…jakto že ti neměřili nosní kůstku?
..to koukám jak jelen mě ji měřili a v květnu jdu znova…
Jinak co se týká nehtíků tak já měla gelové a ty si nemůžu vynachválit…nejen že jsem se cítila jako kdyby byli moje ale hrozně mě bavilo si vymýšlet nové vzorečky a barvičky
…co by jsem nedoporučila jsou akrylové…brzy zežloutnou a jsou pak vhledově ošklivý… ![]()
Jinak jsem přemluvila přítele na opékání buřtíků tak už se moc těším přijede i sestra s přítelem a malým tak se nadlábnem
![]()
Ahoj holky,
byla jsem na screeningu.Vše naprosto v pořádku,měření i krevní rozbory.Nemohla jsem se vynadívat na to maličké,užívala jsem si každou sekundu
Byla jsem tak dojatá,že jsem měla co dělat,abych se nerozbrečela.Mé holčičky chtěly fotku a venku na ni netrpělivě čekaly,pak se málem popraly,když jsem ji vytahovala ![]()
Strrrrašně se mi ulevilo!!! Další KO 7.5.09 Takže krásný zbytek dne všem… ![]()
Megi, taky jsem koukala jako blázen, když jsem se ptala toho dr, který mi dělal screening, zda vidí nosní kůstku, tak mi řekl, že nemá na to certifikaci, proto mi to nemůže říct ![]()
Pak při odchodu jsem se ho ještě jednou ptala - a viděl jste ji aspoň? Prý že :„Myslím si, že ano“ ![]()
Byla jsem hodně zklamaná a ještě musím čekat na výsledky týden. Nechápu, co tam s tím budou dělat. NT mám 2,0 - to je prý v pohodě.
Jinak dík za tip - tak gelové - a jak často pak musíš chodit na úpravu?
Te.ss - gratuluji k úspěšnému screeningu! Takže máš klídek až do 20tt ![]()
Ahojky!
Alinko - co to bylo za doktora
Snad se ten screening dělá se vším všudy ne?
Megi - užij si opékačku. My jsme opíkali ve středu a moooc jsem si pochutnala. Teď mám chuť na makrelu - pěkně nad ohýnkem dělanou. Asi si jí udělám o víkendu venku na grilu.
Já jsem byla dneska na KO na gyndě a vše naprosto v pořádku. Miminku se daří mooooc dobře
A Gyndr už viděla i nosní kůstku (jen nemá na měření dobrý UTZ), takže říkala, že jak půjdu toho 15.4. do nemocnice, tak bude všechno krásně vidět. dokonce se zkoušela podívat mimiškovi mezi nožky, ale nedalo se - že by stydlín?