Poradna duly
Jana Čurdová
jenny , nedělají to podle TP třeba? Že by Tě napsali přímo na konkrétní den
![]()
Ahojky…tak jsem byla dneska u obvodačky a nechala si do průkajdy napsat něco co tam má být,ale co to je nevím,protože já ten šmaropis nepřečtu…se divím,že to přečte další doktor ![]()
tak oni už mají zítra děcka prázdniny,jo..no tak to asi na doučování nepůjdu,bylo by to zbytečné
MEGI: jen tlak,váhu,výšku,sluch,zrak, prohmátla břicho a zeptala se na rodinnou anamnézu a to bylo všechno…ale nejlepší bylo to,že to dělala zadarmo - těhotný nic neplatí ![]()
ahoj, hlasimse po nemoci a po dnesnim screeningu, docitat vas budu vecer.
kitty, prosim, do tabulky - posunuli mi TPna 23.10., mimous je zdravej a ma cca 5,1cm a furt tam poskakoval ![]()
jak jsem nakoukla, ptal se tu nekdo na porodnice v Brne - tak v Brne neni potreba se registrovat.
Handah: Já ti nevím, byl to prostě velkej sešit s očíslovanými řádky(ručně), tak těžko říct:) Každopádně je to v suchu a o starost míň:)
Simi:…no já se tam musím taky zastavit ale když já mám na všechno čas
.....no alespon vím co mě čeká…
Ahoj všem, můžu se nahlásit k vám do klubu? Jsem z Brna, 31 let a čekám prvního mimouše, TP mám 8.10. Dneska jsem byla na screeningu, byl to bezva zážitek
Mimouš je prý zdravý, test mi vyšel negativní, ale mám tam nízkou hodnotu papp, tak mi to vrtá v hlavě…
Cmelda: čau kočko ![]()
pekny vecer ![]()
chuanito,ahoj
vidis,musim si stahnout z netu ty vysledky toho screeningu…
kitty,koukam v tabulce u me chybi vic veci,takze cely radek bude Šárka /32 let /Brno / Gabriel 01/08 / vdaná / TP 23.10. / KO 17.4. diky, ze to vedes, tu tabulku ![]()
koukam,ze nakupujete piskoviste a skluzavky…jelikoz tu mam asi nejmladsi dite zatim, poradte pls, jaky mate zkusenosti s odrazedlama, co rozhodne nekupovat…diky ![]()
MEGI,neboj ni hroznýho ti dělat nebude
je to jako běžná zdravotní prohlídka..jen trošku doktorka koulela oči nad mým tlakem 105/60
tak nevím bud jsem v tu chvíli byla mrtvá a nebo je to konečně u mě normální tlak ![]()
CHUANITKA,ahoj..vítám tě mezi námi a klidně se přihlas do klubu ![]()
Ahoj, holky,
dlouho jsem Vás nečetla, tak jen zdravím. Já jdu na screening zítra, snad bude všechno v pořádku ![]()
Taky se budu muset jít registrovat do porodnice v Motole, ale to mi už bohužel sestra zvedla mandle po telefonu, když mi řekla, že musím přijít znovu v týdnu 14+0. Ach jo
Mám trable sehnat hlídání, tak asi budu muset vyrazit s malou. Doufám, že tam nebudu čekat sto let, to by z Motola byla zásluhou naší Elly brzy kůlnička na dříví ![]()
Simiki:
mám poslat nějaké zápisné? ![]()
Cmelda: Já jsem to neměla stahovat večer před spaním
Podle doktora je mimouš v pořádku a pak mi vyjde jakési papp hrozně nízké. Ale celkově test vyšel negativní, tak je to snad v pořádku ![]()
Sice se nepovažuju za zpovykanou matku, ale věta: „Nízké hodnoty Papp-A mohou signalizovat hrozící potrat“ rozhodně nepotěší.
CHUANITKO, nemusíš neboj
tak když test vyšel negativní,tak se asi opravdu není čeho bát…hlavně to chce klid…vím dobře se to radí,ale hůře provádí v praxi vid
![]()
chuanito, uff, ale tak snad to bude ok, drzim palce
aby mimco drzelo ![]()