Říjen 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7095
8.4.09 15:23

jenny , nedělají to podle TP třeba? Že by Tě napsali přímo na konkrétní den :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5074
8.4.09 15:39

Ahojky…tak jsem byla dneska u obvodačky a nechala si do průkajdy napsat něco co tam má být,ale co to je nevím,protože já ten šmaropis nepřečtu…se divím,že to přečte další doktor :lol:

tak oni už mají zítra děcka prázdniny,jo..no tak to asi na doučování nepůjdu,bylo by to zbytečné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
8.4.09 16:10

simi:…a vyšetřovala tě nějak?…ta moje mi bude dělat ekg…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5074
8.4.09 17:34

MEGI: jen tlak,váhu,výšku,sluch,zrak, prohmátla břicho a zeptala se na rodinnou anamnézu a to bylo všechno…ale nejlepší bylo to,že to dělala zadarmo - těhotný nic neplatí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2753
8.4.09 17:53

ahoj, hlasimse po nemoci a po dnesnim screeningu, docitat vas budu vecer.

kitty, prosim, do tabulky - posunuli mi TPna 23.10., mimous je zdravej a ma cca 5,1cm a furt tam poskakoval :))

jak jsem nakoukla, ptal se tu nekdo na porodnice v Brne - tak v Brne neni potreba se registrovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
8.4.09 18:07

jo, já uvidím, jak to bude vypadat příští týden s registrací

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
8.4.09 18:19

...

Handah: Já ti nevím, byl to prostě velkej sešit s očíslovanými řádky(ručně), tak těžko říct:) Každopádně je to v suchu a o starost míň:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
8.4.09 19:59

Simi:…no já se tam musím taky zastavit ale když já mám na všechno čas :D :D .....no alespon vím co mě čeká…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
8.4.09 20:14

Ahoj všem, můžu se nahlásit k vám do klubu? Jsem z Brna, 31 let a čekám prvního mimouše, TP mám 8.10. Dneska jsem byla na screeningu, byl to bezva zážitek :lol: Mimouš je prý zdravý, test mi vyšel negativní, ale mám tam nízkou hodnotu papp, tak mi to vrtá v hlavě…
Cmelda: čau kočko :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2753
8.4.09 20:59

pekny vecer :)

chuanito,ahoj :) vidis,musim si stahnout z netu ty vysledky toho screeningu…

kitty,koukam v tabulce u me chybi vic veci,takze cely radek bude Šárka /32 let /Brno / Gabriel 01/08 / vdaná / TP 23.10. / KO 17.4. diky, ze to vedes, tu tabulku :)

koukam,ze nakupujete piskoviste a skluzavky…jelikoz tu mam asi nejmladsi dite zatim, poradte pls, jaky mate zkusenosti s odrazedlama, co rozhodne nekupovat…diky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5074
8.4.09 21:06

MEGI,neboj ni hroznýho ti dělat nebude :lol: je to jako běžná zdravotní prohlídka..jen trošku doktorka koulela oči nad mým tlakem 105/60 :lol: tak nevím bud jsem v tu chvíli byla mrtvá a nebo je to konečně u mě normální tlak :lol:

CHUANITKA,ahoj..vítám tě mezi námi a klidně se přihlas do klubu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
856
8.4.09 21:21

Ahoj, holky,

dlouho jsem Vás nečetla, tak jen zdravím. Já jdu na screening zítra, snad bude všechno v pořádku :-)
Taky se budu muset jít registrovat do porodnice v Motole, ale to mi už bohužel sestra zvedla mandle po telefonu, když mi řekla, že musím přijít znovu v týdnu 14+0. Ach jo :-( Mám trable sehnat hlídání, tak asi budu muset vyrazit s malou. Doufám, že tam nebudu čekat sto let, to by z Motola byla zásluhou naší Elly brzy kůlnička na dříví :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
8.4.09 21:24

Simiki: :-) mám poslat nějaké zápisné? :lol:
Cmelda: Já jsem to neměla stahovat večer před spaním 8) Podle doktora je mimouš v pořádku a pak mi vyjde jakési papp hrozně nízké. Ale celkově test vyšel negativní, tak je to snad v pořádku :roll:
Sice se nepovažuju za zpovykanou matku, ale věta: „Nízké hodnoty Papp-A mohou signalizovat hrozící potrat“ rozhodně nepotěší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5074
8.4.09 21:29

CHUANITKO, nemusíš neboj :lol: tak když test vyšel negativní,tak se asi opravdu není čeho bát…hlavně to chce klid…vím dobře se to radí,ale hůře provádí v praxi vid :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2753
8.4.09 21:37

chuanito, uff, ale tak snad to bude ok, drzim palce :) aby mimco drzelo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí