Říjen 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16118
27.4.09 19:07

jo Judit já souhlasím, je to děsivý, pak stejně ty porody nevyjdou. já měla termín na Robika 30/11 a rodila jsem 9/12. takže registrace stejně naprd.

Simi doporučuju radši pevnou rukojeť, uvidíš, že je to lepší než golfková

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2753
27.4.09 19:55

Handah, na porodnich boxech nejsou, jen na nadstandardu… to zustalo stejny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
27.4.09 20:31

Ahojte,
no situaci v Praze vam vubec nezavidim, je to fakt desne.
Kamaradka rodila o tyden driv loni v listopadu a i pres registraci v porodnich bolestech ji poslali domu, ze proste by opravdu musela rodit na chodbe (to jela na podoli), volala k apolinari, tam ji rekli at ani nejezdi, ze proste nemaj misto, tak nakonec rodila v Krci.
Jako fakt silene… Nezavidim :(

Jinak koukam ze resite pohlavi, vube cnetusim, co mam vbrisku, ale ja bych to zase odhadovala na holku. Ac tehotenstvi je jine.. ale neverim tomu :) Tak jak cmelda maj v rodine kluky tak u nas muj muz je jak Gott :D Uz ma dve holky :-) tak neverm ze to bude jinak :) I kdyz bych rada parecek :)
No tak uvidime :-) Nejdriv sem vyhrozovala ze si to rict nenecham, ale ja to proste nevydrzim :D

Barulatko: muj bracha moji malou ma take strasne moc rad :-) ale jemu bude letos tricet a sve deti jeste nema (cert vi jestli se docka .. no snad jo).

Kocarek: take rozhodne doporucuji ozkouset a pak se podivat pres seznam pres zbozi a hledat pres „nejlevnejsi“ a clvoek se az kolikrat divi kolik je tam rozdil.
a pridavam se k nazoru kitty ze rozhodne lepsi je pevna rukojet nez-li golfova - muzes ridit i jednou rukou a tak nejak se to lepe proste vlece (a kdybys ho chtela nechat i na druhe dite tak je to jeste praktictejsi) pac to starsi pak muzes vezt za ruku (pokud ovsem bude chtit :D u nas to tak enbude :D).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
27.4.09 20:42

ahojky holčiny…
tak se hlásím po víkendu…byla jsem u přítelovo rodičů takže relax :D …dnes jsem trávila den na zahrádce a taky jsme opekli buřtíky super…
No ale zítra už zase do práce chjo…
Jinak jsem byla na tripel testech a 4 si mám volat o výsledky tak doufám že budou v pořádku…mám nervy :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7095
27.4.09 20:43

cmeldo , tak to je blbý teda, nadstandart tam bude, předpokládám, jeden :twisted: :roll:

A v rodině z manželovy strany jsou taky samí chlapi - manželův dědeček byl z 8 nebo 9 sourozenců, z toho 1 holka, děda měl jednoho kluka(manželova otce), ten měl další dva syny, z nichž každý má zatím jednoho syna (my čekáme do třetice taky kluka :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2753
27.4.09 20:52

handah, jj, klasickej nadstandard jeden a pak jeden s tou vanou na porody, vypada jak koupelna bez oken :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7095
27.4.09 21:13

cmeldo , a jaká je šance, že se dostanu na nadstandart - třeba ten bez oken? Tipuju správně, že je o ně dost zájem, takže šance tak 1:10? :? A na Obilňáku mají sprchy u každého por. sálu nebo taky dohromady? Hledala jsem v různých diskuzích, ale přijde mi, že se to každý rok mění nebo co 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
27.4.09 21:45

čmeldo: Takže když budeš mít holku, rodina ti postaví pomník? :lol:

Handah: Koukám taky přepinďováno :lol: U chlapa v rodině je taky víc kluků, tchán mi onehdá říká: „Koukej mít holku, ať mám komu dát ty zlatý náušnice“ :wink:

Jinak koukám, že má představa 1 pokoj = 1 záchod byla pěkně naivní :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8569
27.4.09 21:57

Ahojky,

hlásím se po delší době, ale dočítám pocitvě, jen nemám moc čas psát…

Taky se hlásí továrna na kluky :lol: - mám doma už dva a to třetí v bříšku nejspíš bude taky chlap :lol: Nějak si neumím představit holčičku i když bych ji brala :wink:

Ad porodnice - situace v Praze je dost kritická, jsem ráda, že u nás v Třinci ač je hodně porodů, tak se tam vždy najde místo. Pokoje jsou moc krásné, dvoulůžkové se sociálním zařízením, k tomu dva jednolůžkové a taky jeden nadstandard, na jídlo se nemusí chodit do jídelny, ale jí se na pokojích.

Ale před 8 lety, když jsem rodila Michálka, pokoje byly 3-4lůžkové a na chodbě pouze jedno WC (dvě kabinky) a dvě sprchy :roll: …byla jsem znechucená.

A ještě jsem zapomněla na to nejdůležitější - Jaško, gratuluji k holčičce! A výsledky musí být v pořádku!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
27.4.09 22:17

Kurna to ty deti snad prosmelime nebo co :D :D: D: D

vtip samozrejme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
28.4.09 09:29

Holky diky este raz ze ste na mna mysleli, ale vysledky az o 14 dni. A ak budu ok, tak sa snad opijem od radosti :D :D :D Tak aspon manza :wink: za mna. Inak k tym porodniciam. V bohuniciach sice niesu sprachy a wc na boxe, ale cez chodbu a kazdy box ma vlastne! Fronty sa tam nestoja :) Mozno to niekomu pride, ze to je jedno, ze tych par metrov je v pohodo - to som si myslela pred porodom ja :) ale ked som rodila, zrovna to na mna prislo v sprche a chcela som co najskor lezat, tak som sa vybrala naha cez chodbu, a sestricka ma hned zastavila, ze sa musim obliect, ze na chodbe je prehliadka… to sa ale moze stat len mne :D
A k tym pohlaviam… zatial co poznam baby co maju termin +- ako my, tak vsetky do jednej zatial same holky, tak mozno sa aj na vas usmeje stastie :) Asi mam pri tom pekne svietil mesiac :)) alebo nieco ine… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
28.4.09 09:54
Jaška píše:
Asi mam pri tom pekne svietil mesiac :)) alebo nieco ine… :D
:lol: Mně svítilo zubaté lednové sluníčko, docela dobře si to pamatuju :wink:

Mmch. holky pijete občas něco nebo striktně abstinujete?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1673
28.4.09 10:09

tak jak jsem pročítala příspěvky,tak jsem zjistila,že nwm,jakej je rozdíl mezi ambulantním porodem a normálním porodem.

tady jsem našla stránky se seznamem všech porodnic a je tam i hodnocení

http://mojeporodnice.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2753
28.4.09 10:10

ja se priznam, ze vyhodu nebo nevyhodu absence wc primo na pokoji tezko ocenim, protoze muj porod byl takova rychlovka, ze jsem to nejak nevyuzila nebo co :D
a ad volne nadstandardy - asi jak kdy. kdyz jsem jela do porodky v 9 vecer, tak byly volny skoro vsecky saly, kdyz jsem tam prijela znovu o pulnoci, tak uz nas rodicek byl prebytek :D takze fakt se to neda rict :))
a jak jsem mela ideu, ze cely pobyt v porodce bych rada nadsandard, tak jsem byla rada za spolecny pokoj. jednak je po ruce detska i zenska sestra, coz na nadstandardu ta detska neni, druhak spolumatky obcas prcka pohlidaly, kdyz jsem musela na wc nebo do sprchy atd.

chuanito, ja teda obcas zhresim, kdyz je nejaka oslava nebo tak, tak si decku dve dam, vic ne. ale nejak na to vino ani nemam ted chut. v minulem tehu jsem mela chut vetsi, alevic jak dve deci za mesic jsem nedala.

no a kdyby se nam narodila holka, tak se obvavam, ze manza se taaak ozere, ze to snad ani neprezije :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2753
28.4.09 10:12

Judito, ambulatni znamena, ze odrodis a pokud jsi ok, tak muzes jit domu behem tusim 12? hodin (presny casovy interval neznam, ale nejaka minimalni doba tam tusim je). pri normalnim tam pak lezis jeste 3-4 dny obvykle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí