Říjen 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7095
3.5.09 20:58

Ahoj,

Jeje , datum je to krásné 8) :D

Judit , na utz beru manžela na takové ty „velké“ - ve 12tt, 19tt, ale vlastně - proč ne i jindy, že :wink:

My dnes konečně oznámili těhotenství našim, v pravý čas. Teď večer koukám do zrcadla a začínají se mi dělat strie - to teda brzo 8O :? V minulém těhu jsem měla trochu, jen na konci, takže jsem vyšla docela nepoznamenaná, teď teda čumím :twisted: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7095
3.5.09 21:00

Teda, koukám, že jsem v 17. týdnu, to letí, za chvíli máme polovinu těhu za sebou 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
3.5.09 21:24

Holky vy co už máte děti, fakt vás obdivuju, že to zvládáte. Já jsem pořád vyřízená… ale co jiného vám zbývá, že? :)

Simi: To máš teda velké odstupy mezi kontrolami, na zbláznění co?

Judit: No já neberu partnera, respektive jsem se před screeningem v prvním trimestru zeptala, jestli chce jít se mnou. A on prej, ať se nezlobím, že lítat po doktorech není nic pro něj 8) Já ho znám, tak mi to bylo předem jasné… ale považovala jsem za slušné, že se zeptám.

Handah: Až tak pozdě jste to oznámili? Strie zatím nemám, ale taky mám jen malé břicho… jak se znám, určitě se mi udělají :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
3.5.09 21:31

Holky brňačky, četla jsem dnes na nějaké diskuzi, že v Bohunicích měla holčina problém s kojením a sestřičky ji jen seřvaly, nic jí nevysvětlily a měla z toho akorát depky… no čím dál víc uvažuju o Ivančicích, prý je tam spíše rodinná atmosféra, statisticky jim to vychází na necelé dvě rodičky denně. Psala o nich myslím Jaška, ale nemáte nějaké reference?
Já to mám do Bohunic 10 km a do Ivančic 14 :D A cestování na kontroly před porodem mi vyjde nastejno (kdybych náhodou musela jet MHD).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7095
3.5.09 21:40

chuanitka , no, my čekali na výsledky screeningu a pak to nějak rychle uteklo :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5074
3.5.09 22:14

CHUANITKO, můj doktor dělá UTZ jednou za 2 měsíce v těhotenství,jinak se o mě stará sestra

Holky já začínám v týdnu 20. týden,takže budu mít půlku za a před sebou :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
3.5.09 22:29
Judita74 píše:
holky hlásím se po delší době.
Musím říct,že mi taky občas pobolívá v bříšku i píchání občas cítím.Na pohyby se těším,až přijdou a závidím kdo už to pocítil,ale taky se dočkám.
Na UTZ jdu až 21.5 tak se nemůžu dočkat,až ho uvidím.Berete sebou i svoje partnery?

tentokrát vezmu manžu až na ten velkej do porodky, to je lepší pokoukáníčko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
3.5.09 22:31

co se týče kojení, tak na to moc času není asi nikde. tak je tu ale spousta laktačních poradkyní a taky net. takže se neboj, nějak se to udělá

ad UTZ - jo v porodnici jsme čekali i hodinu a to jsem byla objednaná, takže myslím, že ty dva budou manželovi stačit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
3.5.09 23:08

UZT: S Terkou byl manzel tusim akorat pritomen ve 20tt a pak jeste co jsme jeli zvlast na 4D ve 22tt, jiank ne.
Tedka ve 12tt byli oba se mnou - Terezka porad chtela delat „hajinky s maminkou“ ale pak uz vykrikovala ze „maminka ma v břušku miminko“ :D

A planuji je jeste vzit na ten dalsi velky, ale v ramci prohlidky co mam UZT tak to jsou stejne takove rychlovky a tam sem snad ani nikdy chlapa nevidela :D

Ty brdo, ale fakt to leti strasne.. jak pisete ze uz budete nektere v pulce..
Si pamatuji ze s terezkou se to jakoze vic „vleklo“ tedka to fakt leti.. ani nestiham koukat v kolikatem jsem :)

Chuanitko: no ono opravdu nic jineho nezbyva. Ale musim rict, ze nejsem vyrizena ani tak fyzicky jako psychicky.. dvoulete decko - obdobi vzdoru - nic nechce, dela si to co chce :D na vsechno odpoved, 100× reknes jednu vec a stejne si to udela po svem.. no mame veselo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2753
4.5.09 08:32

chuanito, ono to mas vsude - treba narazis i na blbou sestricku v ivancicich… ja v bohunicich problem nemela, az najednu sestru byly vsecky ochotne a prijemne. ale na ty ivancice jsem slysela jen chvalu… zkus tady na mimcu mrknout na diskuze k porodnicim, treba tam o ni neco najdes…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
4.5.09 08:33

tak jsem vám nafotila břicho včetně mých strií

http://img01.ecards.cz/…756501_J.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
4.5.09 10:01

kitty25: Ad kojení: já jako prvorodička si fakt naivně představuju, že mi to někdo vysvětlí :roll: Ale asi si raději před porodem prostuduju všechny kojící servery, abych aspoň trošku věděla :lol:

Jeje: Pamatuju si období vzdoru od sestry (resp. od jejích dětí). Do té doby byla moc spokojená, jak jí to s malým jde… no a pak se „výchova“ zhroutila jako domeček z karet, dokonce ho jednou vrazila pod studenou sprchu, aby přestal hystericky křičet. Styděla se za to, ale pomohlo to :)

Cmelda: Na diskuzích je to asi tak: deset pochval a jeden negativná názor, prakticky u všech okolních porodnic. Asi se o to zajímám moc brzo a stejně bude nejlepší tam osobně zajet co… ale fakt mě děsí ta představa, jak se někde kroutím na chodbě, porodka plná a na mě nikdo nemá čas :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
4.5.09 10:09

kitty: Tý jo 8O
A já pořád nic, teda vypadám jak standartní dvacetiletá holka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
4.5.09 10:11

kitty pomooooc , co dělám špatně??? Podle mě nic :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3039
4.5.09 10:24

Ahoj holčinky, hlásím se po pár dnech. Měli jsme teď o víkendech nějaké oslavy a min. týden jsem byla s manžou na služebce, tak nebyl čas kuknout. Asi vše nedočtu, ale zahlédla jse nějaká pěkná břišulda. :lol: :D Já pořád neměla nic moc, ale už se pomalu kulatím. Odpoledne pošlu fotečku. :wink: Jinak zítra mě čeká superkonziliární UTZ, tak jsem zvědavá na pohlaví a samozřejmě hlavně doufám, že je mimi v pořádku. Jak se jinak máte? Doufám, že všechny ve zdraví těhotníte. :lol: Mě poslední dobou trápí bolesti hlavy a to jsem na to před těhu vůbec netrpěla. :twisted: :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí