Poradna duly
Jana Čurdová
Markos, moc mě to mrzí, určitě budeš mít příště více štěstí. Drž se a děkujeme za přání. ![]()
markos , to je mi strašně líto
Přeju hodně štěstí na příště a ať to brzo přebolí ![]()
Ahoj těhulinky!
Zdravím všechny po delší době - okna na domečku máme vyměněná, dneska dávali ještě žaluzie. Už to tu vypadá jako u lidí , jen ty hory prádla né a né miznout. Za 14 dní nás čeká ještě malování a pak hurá do zařizování pokojíčku pro Haničku.
Handach - to je super, že kontorla dopadla OK - a jaký tip ti paní doktorka řekla? Já jdu na screening 15.4., tak jsem zvědavá, jestli už mi pan doktor alespoń naznačí. Jinak vidím, že se tu začínáme přesidlovat z jiných diskuzí - už se k nám přidala i Alinka.
Markos - je mi to moc líto a přeji ti ze srdce brzké otěhotnění. Mojí nej kámošce to taky teď nedopadlo
Mělo se rozhodnout v pátek, ale ještě se neozvala.
Kitty - jak dopadlo dnešní oznamování? Věřili? Jinak jen na doplnění seznámku - jsem vdaná a KO mám 10. a 15.4.
Simiki - jak dopadl hafan v soutěži? (doufám, že jsi to byla ty)
Markos: ani nevíš, jak mě to strašně mrzí, brečím tu jak želva. Vím, že jsi měla ze začátku nějaké špatné tušení. Moc moc Ti přeji, aby to konečně vyšlo a těhotenství Ti prošlo v pořádku až do konce. Určitě dej o sobě vědět.
Markos,
jsem v šoku.Nebyla jsem tu pár dnů a teď čtu tohle
Je mi to moc líto…nemám slov.Přeji Ti,aby to co nejdříve dopadlo a držela jsi své krásné miminko konečně v náručí.
Tichule,
jsem ráda,že tu nejsem „stařešina“,která čeká třetí dítě.Mám doma také dvě holčičky ve věku 10 a 8 let.Mám je s prvním manželem.Jsem tři roky rozvedená.Můj bývalý muž onemocněl duševní chorobou
Nyní čekám mimi se svým současným přítelem,ale jsem stále rozvedená,vdávat se zatím nechci…tak si holky doplnte seznam,pokud tam můj stav není.
Jdu si lehnout neb jsem celé dop myla okna a mám dost ![]()
Tichule, četla jsem si po sobě znova příspěvek do našeho fora a vyznělo to úplně příšerně.Snad to tak nevemeš…Zkrátka,mě všude dávají najevo,že nejsem nejmladší matka a vím,že jsme tak nějak na stejno.Jsem zkrátka ráda,že nás tu je víc komu je okolo 35 let
Připadám si potom jako mladice… ![]()
já myslím,že mamin okolo 35.let je hodně,tak bych si s tím hlavu nedělala,at si každej říká co chce.Mě je 34 a čekám první,ještě mi nikdo nic k tomu neřekl.
kitty , tak jak dopadlo dnešní oznamování? ![]()
Baru , tip je mužského rodu, tak uvidíme
![]()
Závidím zrekonstruovaný domeček, jen tu práci okolo ne ![]()
A věk mi přijde kolem 35 úplně normální, možná starší generace to bere jinak, hlavně typy, co se cítí na důchod už v 45
Poprvé jsem rodila v 26 a přišla jsem si v porodce jedna z nejmladších ![]()
Ach jo, musím pořád myslet na markos , bude tu chybět ![]()
Hele te.ss, vůbec si s tím nelámej hlavu, rozhodně nejsem vztahovačný typ a staře si nepřipadám.
Taky si připadám, jako mladice.
Ne teď vážně, věk mamin se posouvá a myslím, že kolem pětatřiceti je to v pohodě. Mě bude 36 tento měsíc. Spousta mamin čeká v tomto věku své první mimčo, tak my už jsme zasloužilé matky, co si to teď pěkně užijí. Už se na mimi moc těším. Na druhou stranu, myslím že bych nechtěla být těhu v 45 jako Bára Basiková, to už se mi zdá vážně pozdě, hlavně kvůli tomu mimču.
Jo holky, to je vždycky smutné, když se něco takového stane, ale ždycky si říkám, že je to lepší na začátku, než pak mít nemocné miminko.
Smutné je to, že to ta příroda vůbec dopustí a pak člověka takhle zklame. Taky mi chybí pár lidí ze snažilek…
Markos, je mi to líto..posílám hodně síly
Barulátko, ani nevím jak Kes dopadla…žádný malík nepřišel,ale koukali jsme že tam mělo docela dost psů již po 14 dnech kolem 300 my zdaleka tolik neměly.
Jméno/věk/bydliště/děti/vdaná/svobodná/TP/KO
Simiki - Simona / 21 let / Most / děti zatím nemá / / svobodná / TP 1.10. / KO 25.4. tichule - Gábina /36 let/Ostrava/Deniska 15/Terezka 10/vdaná/TP 1.10./KO 7.4 Megy17 - Dáša / 22let / Nejdek / děti zatím nemá / / / TP 5.10. / KO Helusa80 - - Helena / 28let / Prostějov / děti zatím nemá / / / TP 5.10. / KO Handah - Hanka / 29 let / Olomoucko / Honzík 12.12.2006 / vdaná / TP 13.10. / KO 16.4. jenny.fields - / 32 let / Kladno / děti zatímnemá / / vdaná / TP 14.10. / KO 15.4. Alla - Alena / / Praha / Terezka / 19.12.07 / / TP 17.10. / KO cmelda - Šárka / let / / Gabriel / 01/08 / / TP 18.10. / KO Judita74 - Jitka / 34 let / / / / / TP 18.10. / KO 7.4. KalinkaIvča - Ivana / 27 let / Jihlava / Honzík / vdaná / TP 21.10. / KO Luumu - / 31 let / Praha / Barunka 15.11.2007 / svobodná / TP 22.10. / KO 14.4. a 15.4. kitty25 - Petra / 31 let / Praha 8 / Robin / 9.12.2007/ vdaná / TP 24.10. / KO 15.4. Barulátko - Bára / 26 let / Olomouc / Hanička / 28.6.2007 / / TP 28.10. / KO 10. a 15.4. cacorka - / 25 let / / Patrik / 8.3.2007 / svobodná / TP / KO te.ss - / 34let / / 2dcery / 10+8let / TP / KO Ivisek - /