Poradna duly
Jana Čurdová
jsem vám chtěla něco napsat, zavolala kamarádka a nápad se vypařil
![]()
Simi já bych to mamině řekla, nebo něco koupila jako třeba nový dupajdy nebo tak. Myslím, že by se měla na co těšit, když na operaci asi bude muset jít
Marky vypusť to. Ony někdy tchýně něco řeknou a ani to tak třeba nemyslí. prostě buď splachovací
já koupila tuniky na netu. cca kolem 200, koupila jsem si tři.
Holky já vím..já to zkoušela dneska v krámě..máma byla se mnou..koupila miriflové šortky s kšandami (ze 309 na 89) no nekupte to
a jsou pod břicho,takže je budu moci nosit i dlouho s bříškem…měly tam nádherný růžový bodýčko s bílým králíčkem na zadečku,ukazovala jsem ho mamce a onana to,že mám ještě dva roky čas a že to tam mám vrátit…Mojí mamce bude letos taky 45 let a jak reaguje,že mám na to čas
..rozhodla jsem se že budu následovat Kitty a oznámím jí to na apríla
nazdárek holky ![]()
zas po delší době, ale přece…gratuluju všem k úspěšným kontrolám…
já byla taky, mimčo má 43 mm, možná je i trošku starší…já jsem totiž ostuda a nevím přesně poslední menstruaci, takže na mě trošku u dr koukaj, ale co už…jestli se má narodit +- 5 dnů
jinak pro ty, kdo už by třeba chtěli utratit nějakou korunu v nextu - ode dneška do neděle slevy, 50%, ne na všechno, ale něco se vyhrabat dá. Já si koupila na sebe mikinu a triko, velkéééé, Terče jarní bundu, ponožky…
Je mi furt zle, často mě bolí hlava, při kontrole jsem měla vyšší tlak…nevím, nějak se mi zdá, že s Terezkou to bylo víc v pohodě
jooo, jak jste tu řešili, kdo ví - neví…o nás už někdo ví, ale v podstatě to nikde moc neventiluju, mamce se to chystám říct příští týden…nevím, jestli bude nadšená, s Terkou to byl první půlrok děs, tak si myslí, že druhý nechcem ![]()
Simi to víš, že jo. Jen jí to řekni. Dyť tvoje mamka byla taky mladá, když tě měla ne?
Ahoj holky,řešíte tady zajímavej problém…jestli to říci maminkám.URČITĚ říci !!! Zasloužej si to-babičky.Nějak už to dopadne,nebojte.Držím palce ![]()
KITTY,no právě máma bráchu měla ve 23 a mě o necelé dva roky později…a moje sestra rodila už v 16…no uvidím..doufám,že ti nevadí,že jsem si trošku přivlastnila tvůj nápad s tím aprílem ![]()
vůbec ne, aspoň budeme moct probírat story, jak to bude vypadat ne?
Kitty,kdybych aspon věděla jak na to..bud to na ní vybalit hned a nebo nějak pomalu,ale to nevím jak
Simi, já vím, že je to blbý, ale nestresuj se, ono se to samo vyvine. Vem si jak já se stresovala, jak to říct té své kolegyni snažilce. Málem jsem si trénovala výraz a slova… no stres. A nakonec se to tak nějak samo udělalo. Ona přijde příležitost a bude. A co takhle ukázat jí obrázek? A nějaký vtipná komentář.
Koukám, že vystavují Závišův kříž. To je jméno!!! Záviš. Má ho 45 Čechů. Obávám se, že mi to u muže zase neprojde. Grrrr
Jejda, ono to znamená závistivý. No nazdar… tak jsem zase bez jména.
Simiki píše:
Kitty,kdybych aspon věděla jak na to..bud to na ní vybalit hned a nebo nějak pomalu,ale to nevím jak
já rozešlu sms
kitty25 píše:
chudák malej, teda jmenovat se Záviš, to bych teda nechtěla
Proč? Pepík je lepší?
Jenže manželovi se nelíbí vůbec nic.
KITTY, jé tak ty to bdueš mít jednodušší
![]()
MARKOS,tak koukám,že je to všude stejný..Tom je na tom stejně,nic se mu nelíbí,ale po tatínkovi se kluk jmenovat nebude,dalšího TOMANA doma nechci ![]()
Já sice zastávám názor, že pojmenovat dítě po rodičích je bezinvenční, ale brala bych klidně i Míšu po tátovi. Ten z toho má ale husí kůži. On si romanticky představuje, že mu to prostě pánbůh vnukne nebo že mu to mimčo nějak telepaticky sdělí. Ale na to já nějak nevěřím a radši bych měla něco v záloze na užší výběr.
My se chystáme říct rodičům až po Velikocích, až bude po testech.
Jinak mám taky kolegyni, která chce a nejde to. Budu to v práci říkat zrovna v den, kdy ona jde na velké vyšetření do Apolináře, tak ji to radši řeknu den předem.
Co se týká jmen, tak tatínek taky prosazoval svého jmenovce, kdyby to byl kluk, ale nakonec jsme se shodli na Danielovi a Elišce. Tak uvidíme.