Říjen 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16118
25.2.09 19:08

jasně tichule, přidej se. já měla první TP 29/11, ale šla jsem do prosince, Robik se narodil 9/12. a jsme príma partička ukecaných bab. známe se i osobně :lol:

jinak gratuluju k těhu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
410
25.2.09 19:08

Vykynko
moc dekuji, ty jsi proste zlata holka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3039
25.2.09 19:14

Díky Kitty, taky gratuluji. Doufám, že se nám všem bude dařit dobře a vše bude v pohodě. Tak to je fajn, že jste prima partička, už se těším, jak si budeme postupně vyměňovat své těhu informace. :lol: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5074
25.2.09 19:18

holky co vám dělá dobře když máte „těhukocovinu“..kdo jí ještě nemáte tak vám závidím,já jí mám už třetí týden

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
25.2.09 19:54

myslíš těhukocovinu zvracení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5074
25.2.09 21:10

joj, Kitty,přesně tak,zvracení..no prostě těhu nevolnost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1673
26.2.09 07:09
Simiki píše:
holky co vám dělá dobře když máte „těhukocovinu“..kdo jí ještě nemáte tak vám závidím,já jí mám už třetí týden

Já „těhukocovinu“ zatím nemám

Ahojky vítám nový maminy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
26.2.09 08:27

já taky ne, ale rady jsou různé

často jíst, zázvorové lízátka, studená cola atd. prostě zkoušet

pálení žáhy tu někdo psal jsem měla s Robikem hooooodně a moje věrné přítelkyně byly rennie tabletky, něco je prý ale účinnější tuším se psalo ve snažilkách a tak až to budu potřebovat zjistím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1000
26.2.09 08:52

Dobré ráno!

Malá má 20 měsíců, ale je drobounká (v 18m měla 8780g a 77 cm), takže si všichni myslí, že má max. rok.

Já jsem právě při prvním těhu mazala a bříško mi vůbec nepopraskalo. Vím, že to člověk nemůže vůbec ovlivnit, ale kdyby mi bříško porpaskalo, tak aspoň bych byla klidná, že jsem se snažila proti tomu něco udělat.

Mně proti zvracení (zatím jsem krom střevní chřipajzny o víkendu neblila, ale pocit na blití mívám v průběhu dne několikrát) zatím pomáhá troška vychlazené koly. Nejhorší je to večer, když se hodím do klidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
26.2.09 09:03

ahoj,
teda tady to jede, to je super.
Já se ted cítím moc fajn, žádné nevolnosti nic, jen mě tlačí jedny gatě 8O , je to možné tak brzo? Jsem ca v 5tém týdnu.

Nevolnosti - V minulém těhu mi pomáhalo, když jsem si něčeho zobla v posteli než jsem vstala.

Mazání - minule jsem se mazala jak drak a stejně jsem poslední měsíc popraskala. Ale ted uz mi ty jizvičky nepřijdou tak hrozné (2 roky po porodu :D ). Horší je to se špekama :evil: . Ty zůstaly navrchu, budu vypadat v tomto těhotenství jak varan, ach jo.

Krásný den
anonymní J.

• Citovat
  • Upravit
2753
26.2.09 09:15

pekne rano. unas zase snezi, grrrr

ad mazani - ja minule bricho (resp.oblast od kolen po ramena) mazala od asi 3.mesice,bricho nepopraskalo vubec. zato stehna a boky…ojoj :(( ale to je genetika, to mi praska od puberty bohuzel.

a nevolnosti - me se tykaji hlavne rano vposteli. nesmim lezet na zadech :( jen na boku. a rano po snidani chvili pretrvavaji, ale zatim nic vaznyho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1673
26.2.09 10:46

ahojky,
mám jenom takovej dotaz,vy jste tady samý zkušený maminy!Jsem četla že káva a všechno,co obsahuje kofein by se z těhotenství nemělo vůbec pít?Že to zvyšuje riziko potratu?Co je na tom pravdy?Právě mě zaráží,jak tam doporučujete studenou kolu na nevolnosti???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15189
26.2.09 11:00

Já se přidám k Juditě, já mám zase problém s čajem. Ten taky obsahuje kofein a asi bych to bez něja 3/4 roku nezvládla.

Colu bych pila jen jako meducínu proti nevolnosti, protože mi to připadá strašnej s------ i pro normální smrtelníky, natožto pro nás, že jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
410
26.2.09 11:10

Ahoj holky

boli vas nekterou brisko jako na MS? ja s tim od dnesniho rana bojuji, protoze bolest je opravdu velka, ale jen na prave strane, zvlastni, kazdopadne ms se nedostavila, doufam ze uz nedostavi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1673
26.2.09 11:10

Já bych ju raději nepila vůbec…kamarádce pomáhalo proti nevolnosti ,když se zakousla do rohlíku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí