Říjen 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16118
25.2.09 16:53
Simiki píše:Kitty, já už si na léto koupila dva topy,jsou dluhé pod zadek,jeden je přiléhavý a druhý trošku volnější,takže ten budu nosit pěkně dlouho..nač kupovat těhotenská trička,když můžu koupit prodloužený top a vyjde mě to levněji :lol: :wink:

jojo já to tak udělala při prvním těhu, nakoupila trika xl a bylo to za pár kaček, teď ale nikde nic nemají.....kde jsi koupila?

jo a s mamkou to udělej takhle, až budeš mít fotku z UTZ oskenuj jí nebo ofoť a k tomu napiš dopis a pošli jí to.

my napsali - jmenuju se Natálka nebo Robin a je mi asi 8týdnů, narodím se kolem 4.12.2007 a to jsme poslali všem. mělo to úspěch a oni měli čas vstřebat novinky, než zavolali

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5074
25.2.09 16:56

Kitty, jeden top jsem koupila v New Yorku za 249 a druhý u tamanů za 129… a další dva mám ještě doma..já už si kdysi kupovala trička s prodluženou délkou…a jestli máš někde poblíž tesco,tak tam se najde taky něco…koupila jsem si jen o číslo dvě větší..normálně mám XS,tak jsem koupila S/M

s mamkou to nebude tak jednoduché…jde za pár dní na operaci a bojí se..zastává názor,že když se v rodiěn narodí mimi,že někdo z rodiny mu musí udělat místo a zemřít,takže jí před operací nechci nervovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1673
25.2.09 17:18

Simiki :asi 6- 7 týden

Vím přesnej den oplodnění,tak se to dá líp spočítat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
25.2.09 17:21

Simi to je jasný, počkej po operaci, ale můžeš to tak udělat. my zatím máme plán, oznámit to na 1.dubna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5074
25.2.09 17:24

Judit, tak to ti závidím…já mám za to,že bylo mimi počato na Štedrý den a doktro mi říká že na Silvestra,ale to bych o tom musela vědět,kdyby to bylo na Silvestra,což fakt nebylo :lol: podle mě je to vánoční dáreček

Kitty, no jen aby si všichni nemysleli že je to APRÍL :lol: tak mě se zatím bříško zvětšilo jen o kousek,takže si myslím,že to na mě bude vidět až tak v dubnu,dřív ne :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1673
25.2.09 17:27

Simi na umělým opl. není fakt co závidět,věř mi,že přirozeně je to daleko příjemnější

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5074
25.2.09 17:31

Judit,promin,to jsem nevěděla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1673
25.2.09 17:33

nic se neděje… :D :D :D už to mám za sebou,tak jsem to zapomněla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5074
25.2.09 17:38

tak to ti vůbec nezávidím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1819
25.2.09 17:42

Ahojte holky tak špinení zatím prešlo, tak doufam že všechno o.k.
Simiky zvetšilo se ti trochu bricho? Me se jaksi nafouklo nevím čim to je, driv jsem ho mela rovne ale ted rovne není.
Zdá se mi to hodne skoro, že se takhle nafouklo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1000
25.2.09 17:43

Ahoj!

Teda, vy jste ženský ukecaný :lol:

Já jsem tu měla dneska na návštěvě kámošku s mimčem a jsem KO.

Vidím, že většina z vás má i špatné zkušenosti s těhu - holky, tak na to nemyslete, na testíku se objevili dvě čárečky, mimíšci se pěkně uvrtají a v říjnu budeme chovat ta nejkrásnější miminka.

Ještě jsem se chtěla zeptat těhulin, co mají starší dítka, tak kolem toho roku, jestli je ještě kojíte? Já jdu k Mudře až za 14dní, malou kojím ,ke všemu trpím trochu nechutenstvím, tak nevím jestli to nemůže ovlivnit mimiška.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1000
25.2.09 17:46

Izabel - já mám taky pěkně nafouknuté břicho. Takové jsem měla u malé, když jsem byla ve 4m 8O Ale tchýně zatím nic nepostřehla, takže to tak hrozné nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1819
25.2.09 17:49

Barulatko tak jsi me potešilo, možná že iba já to tak vnímam, moji rodiče to už vedí tak to v poho, jenom venku to ješte nechci ríkat.
A svokrovcu mám v Itálii takže tí nic nezbadají až když jím to rekneme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5074
25.2.09 17:49

Izabel,tak třeba to špinění bylo vážně k těhu jako jsem to měla já a nic to nebylo :wink: jojo bříško mi trošku čouhá do předu…já ho vždycky měla rovné jak prkno,každá holka mi ho záviděla a ted mi nejsou ani kalhoty co jsem si kupovala začátkem prosince :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
25.2.09 17:52

tak to já už mám vyvalenej špek

nekojíme už od jedenáctého měsíce. lepší je prý přestat kojit, doktoři doporučují, kvůli odvápnění tebe, protože kojení prý odvápňuje a mimisek užírá další část. Takže spíš, abys pro druhé mimi byla v rychtyku, ale asi je to taky na tobě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí