Říjen 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16118
24.2.09 13:26

je z http://babysfirstsite.org

jinak zjistíš tak, že klikneš na metřík, co se ti líbí pravým tlačítkem a ve vlastnostech se objeví adresa metříku. pak jen umažeš takové ty čísla a necháš si tu původní adresu a už můžeš dělat metříky jaké se ti líbí. přepošlu další adresy. klidně si udělej stejnem, mě to neva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15189
24.2.09 13:30

Díky, tam chtějí registraci, proto mě tyto stránky odradily. Ještě počkám…

Jinak jsem našla pěkný rozscestník na metříky, třeba se bude někomu hodit: http://pregnancy.thefuntimesguide.com/…_tickers.php

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
24.2.09 13:32

registrace je skoro všude proto, že se ti tam metřík uloží a příště už ho nemusíš dělat znovu. pokud je to bez registrace musíš vždy metřík znovu vytvořit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
24.2.09 13:33

máš sz s adresama na metříky dobré má tuším taky tickerfactory nebo ty jak mám spodní metřík, tam jsou jich desítky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1819
24.2.09 15:52

Ahojte holky tak já jdu na UTZ 4.3. poobede, tak jsem zvedavá a nemohu se dočkat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
400
24.2.09 16:05

ahoj holky,
můžu se přidat k vám?Mám termín cca 6.10.2009.Do poradny jdu 4.3. tak jsem zvědavá,jestli bude všechno v pořádku.
Jediné,co mě trápí jsou nevolnosti.Celej den mi je špatně a zvracím.Nevíte o něčem,co by mi od toho aspoň trošičku pomohlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
24.2.09 16:07

Čao segra jak se maš? Tak ranni nevolnosti…tak to ješte nemam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
410
24.2.09 16:32

Zdravím těhulky,
Zatím jen nakukuji, testík udělám až zítra ráno.
Mám delší cyklus 34 dní, ale ms zatím nikde, tak uvidíme.
moc bych si přála patřit do vašich řad :) Zatím alespon popřeju Vám všem krásné těhulkování a vše bez problémů!! :wink:
Cacorka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1000
24.2.09 18:14

ahoj těhulenky!

Můžu se k vám přidat? Dle MS bych měla mít TP 27.10. Zkusím si vás dočíst ať vás trošku poznám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4308
24.2.09 19:01

KOukám, že jsme se zase rozmnožily :lol: … tak krásné těhotenství nově příchozím :wink:

Cácorko , ráno na Tebe budeme myslet, ať jsou tam dálnice :lol:

Holky, jste fakt ségry? Podle bydliště bych si myslela, že fakt jo :D

Helo , zkus koupit zázvorová lízátka v lékárně, celkem fungují. Taky je dobrá po douškách ledová cola. Trochu změna režimu - jíst menší dávky, ale co dvě hodiny. Ráno u postele piškot nebo něco takového a hned jak otevřeš oči tak jich pár sníst. Ještě si třeba na něco vzpomenu později …¨
Ať je Ti líp! Kdyby to bylo fakt neúnosný, gyndr. Ti předepíše nějKÝ tabletky proti zvracení. Hlavně zkus hodně pít, ať nejsi dehydrovaná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2753
24.2.09 19:18

Heluso, hlavne nezkousej mandle. ja kdesi vycetla, ze to pusobi proti tehotenskym nevolnostem…ale to jedinny mi je spolehlive navodilo :D
o tech zazvorovych lizatkach jsem taky slysela, vlastni zkusenost nemam, nevolnostma jsem nijak vyrazne netrpela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
24.2.09 19:43

Takse to tu rozrostlo.

Myslela jsem si, že se mi těhotenské nevolnosti vyhnou, ale od minulého pondělka dorazily i ke mě. Musím mít pořád něco v žaludku, jinak je mi špatně. Naštěstí nezvracím. Ve čtvrtek jdu poprvé ke gynekologovi. Sama jsem se objednala až na 7. týden, protože je tu vysoká pravděpodobnost, že bude vidět srdíčko. Tak doufám, že bude vše ok, dostanu fotku a budu moci udělat překvapení manželovi, který to ještě neví. V podstatě to nikdo neví, kromě mých kamarádů v cizině, ale už cítím potřebu, se o to s někým podělit. No a manžel alespoň pochopí, proč jsem v minulých týdnech reagovala na jeho obvyklé vtípky pláčem a ne ho jako normálně poslala do o něch míst:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
24.2.09 19:46

Vítám nové těhulky, gratuluju a přeju těhu bez problémů.

Ivča má zkušenosti s nevolnostmi, tak radí dobře.

holky jste ségry opravdu či je to jen vtípeček :lol: :lol: :lol:

jojo, čeká nás další nová těhulka ze snažilek Simiki, tak čekám, že se brzy zapojí, prý nás nemohla najít… tak jsem jí hnedle napsala, že ať se připojí mezi kecálistky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
24.2.09 20:01

Re: Takse to tu rozrostlo.

jenny.fields píše:
Myslela jsem si, že se mi těhotenské nevolnosti vyhnou, ale od minulého pondělka dorazily i ke mě. Musím mít pořád něco v žaludku, jinak je mi špatně. Naštěstí nezvracím. Ve čtvrtek jdu poprvé ke gynekologovi. Sama jsem se objednala až na 7. týden, protože je tu vysoká pravděpodobnost, že bude vidět srdíčko. Tak doufám, že bude vše ok, dostanu fotku a budu moci udělat překvapení manželovi, který to ještě neví. V podstatě to nikdo neví, kromě mých kamarádů v cizině, ale už cítím potřebu, se o to s někým podělit. No a manžel alespoň pochopí, proč jsem v minulých týdnech reagovala na jeho obvyklé vtípky pláčem a ne ho jako normálně poslala do o něch míst:)

tys to manželovi ještě neřekla? to jsi teda dobrá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
410
24.2.09 20:02

KalinkaIvčo

Dálnice to být zrovna nemusejí, stačí když nebudu muset mžourat :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek