Říjen 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4688
23.2.09 22:45

nazdar holky, už to tady pěkně fičí, to je fajn :D Já dnes u doktora pochodila, je tam mini kulička, zatím bez srdeční akce, takže příští týden jdu znovu.
Vítám všechny a přeji pohodové těhotenství. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1673
24.2.09 06:41
renatika007 píše:
AHOJ holky......mužu se k vam pridat?
Dnes mam potvrzeny tehotenstvi, jsem 14 dni po KETU a mam HCG 400, všude po netu hledam jestli je to v poradku.
V prosinci jsem otehotnela po IVF a mela biochemicky tehotenstvi tak mam trošku strach.
8.3 jdu na 1 ultrazvuk.
Jinak nemam žadny chute, žadny priznaky tehotenstvi, jen me cely tyden boli porad trisla.
Všem rijnovkam preju hodne štesti

Reni ,kolik dávaly embrií,já byla loni taky na KETU,ale buhužel po rozmrazení nepřežilo ani jedno.Je to fajn,že ti to vyšlo.To HCG je úplně v poho..,já šla po inseminaci na krev 13 den a to mě řekly,že je „slabě pozitivní-HCG 27“,to byl zmatek v hlavě,já nevěděla vůbec co to znamená!Jestli dobře nebo špatně.Pak jsem šla z 4 dny znova a to už bylo kolem dvou tisíc-nevím to už přesně :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1673
24.2.09 07:00

Radkoun
vera
Macka1
jenny.fields
Saxana22
alla
Judita74
keliska
Radka75
lacenka
markos
kitty25
KalinkaIvča
izabela12
renatika007

Tady je seznam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15189
24.2.09 09:23

Jé, děkujeme Judito. To je nás opravdu hodně. Tím spíš, že já jsem na seznamu dvakrát. Že by se manželovi vyšla provokace s dvojčaty? :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1673
24.2.09 09:28

už jsem to spravila :wink: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
24.2.09 09:33

Judito ja jsem mela zamraženy 3 a prežily to 2. Tak mam v sobe 2 bobky.
Snažila jsem se dat si taky ten metrik s čapem,ale nejde mi to. Když si to nastaviš kam to potom ten odkaz kopiruješ? me to nejde......no jo jsem prava blondynka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1673
24.2.09 09:48

no já klikla na ten metřík co se mi líbil a zadala jsem termín porodu a potom klikla na „prezrieť“ a když se ti líbí tak dáš uložit a potom zkopíruješ ten prostřední odkaz co začíná [url=http://… atd.,no a ten potom vložíš do podpisu v nastavení a ještě musíš zadat vždy zobrazovat můj podpis.A pak by to mělo jít…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
24.2.09 09:51

DEKUJU......nezlobiš se že to mam stejny tako ty......hrozne se mi to libilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1673
24.2.09 10:07

no když napíšu,že nevadí tak budu lhát,ale těch metříků tam moc není…nevadí mě to tolik :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
856
24.2.09 10:38

Téééda, tady to frčí :-) Vítam Renatu i anonymní J. Je prima, že je nás tolik :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3496
24.2.09 10:49

Ahoj holky, tak jsem se rozhodla, že se napráskám o týden dřív. Nějak to už nemůžu vydržet,a taky si nějak nepřipouštím, že by to zase nedopadlo.
Mám dvou a půl letou Nelinku a jsem doma v září 2006.

zakladatelka xyx nyní už září

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
24.2.09 10:50

Tak se tam snažim dat jinej obrazek a nejde to, namisto obrazku se mi ukazuje odkaz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4308
24.2.09 10:52

Hezké dopoledne!

Vítám nové těhulky!!

Páni, už nás je 8O … to je dobře, aspoň to tu pofrčí :lol:

Holky, mě je dneska nějak dobře, žádná nevolnost, akorát pořád tlak v břichu .. tak třeba to bude pohodové těhu :lol: … jen mě štve, že už nemám doma žádný testy, bych se chtěla přesvědčit jak se čárka zvětšuje :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
856
24.2.09 10:54

Ivčo, tak to Ti teda závidím, mně je tak nějak divně prakticky pořád… :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4308
24.2.09 10:55
zari píše:
Ahoj holky, tak jsem se rozhodla, že se napráskám o týden dřív. Nějak to už nemůžu vydržet,a taky si nějak nepřipouštím, že by to zase nedopadlo.
Mám dvou a půl letou Nelinku a jsem doma v září 2006.zakladatelka xyx nyní už září

To je správný přístup!

Tak ahoj Září :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí