Říjen 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4688
21.2.09 23:21

Já osobně zatím úplně bez příznaků, žádné těhotenské nevolnosti, bolesti břicha - nic - jen ta mrcha stále není :D
Minulé těhu jsem si taky fandila a pak mi bylo blbě cca. od 7tt do 13tt, nebylo to dlouho, ale stačilo :D už tenkrát jsem si říkala, že nechci být znovu těhu chi chi
Akorát mi prdí, že jsem nějak nestihla shodit kila po Terce a už tu bude zase min. 15 navrch :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4308
21.2.09 23:23
alla píše:
No uvidíme, doufám, že tentokrát budu mít hodné, spavé a hlavně „žravé“ miminko :D

Jak jinak :lol: :wink: … i já, a předpokládám, že i ostatní :wink:

Jo, a děkuji, jsi milá :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4308
21.2.09 23:25
alla píše:
Já osobně zatím úplně bez příznaků, žádné těhotenské nevolnosti, bolesti břicha - nic - jen ta mrcha stále není :D
Minulé těhu jsem si taky fandila a pak mi bylo blbě cca. od 7tt do 13tt, nebylo to dlouho, ale stačilo :D už tenkrát jsem si říkala, že nechci být znovu těhu chi chi
Akorát mi prdí, že jsem nějak nestihla shodit kila po Terce a už tu bude zase min. 15 navrch :D

Mě to teda minule začlo taky až kolem sedmého osmého týdne … teď to mám pěkně od začátku,žaludek jsem občas cítila už týden, ale spíš jsem to přikládala nervům …

A ty kila, ani mi nemluv, mám cca o šest kilo víc než před minulým těhu - to jsem ale nabrala při kojení :roll: :oops: … no snad mě klouby unesou a pak s dvěma dětma to už půjde samo 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
22.2.09 08:02

tak já nakonec po žravém zkouškovém cca 2kg navíc oproti Robikovi, tak to není tak hrozný, ale mám předsevzetí, že tolik žrát nebudu. hlavně ne sladké tolik

já přibrala 23kg - a ovlivnit se to rozhodně dá, jedla jsem pořád koláčky a dobroty a smažák a mcdonalda. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
22.2.09 08:23

Ahoj holky, vítám další příchozí, krásně se rozrůstáme.

Holky, klidně zkuste některá napsat Lesině, ať tam dá jako zakladatelku některou z vás, pokud to půjde. Já mám diskuzi v oblíbených, tudíž vyhledání není problém.

Pěknou neděli.

zakladatelka xyx

• Citovat
  • Upravit
14083
22.2.09 08:36

Ahoj holky,
tak jsem ráda, že je nás tu zase víc.

příznaky: jen pobolívání podbřišku, trochu začínaj růst prsa (konečně!!!), nevolnosti žádné (ani v prvním těhu), ale začínám teda víc jíst a různé kombinace. Váha o 2 kg méně než s Fildou. Te´d už tak nahoru nepůjde, to první dítě nám dá zabrat - víc pohybu a méně času na jídlo.

Allo - no úplně přesně to datum poslední MS taky nevím, takže TP je někdy kolem 21-25.10., datum početí bylo ještě dřív, no uvidíme na ultrazvuku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4308
22.2.09 09:27
Anonymni píše:
Ahoj holky, vítám další příchozí, krásně se rozrůstáme.

Holky, klidně zkuste některá napsat Lesině, ať tam dá jako zakladatelku některou z vás, pokud to půjde. Já mám diskuzi v oblíbených, tudíž vyhledání není problém.

Pěknou neděli.

zakladatelka xyx

Já myslím, že to je v pohodě, stejně koukám vždycky z mailu nebo to mám na liště, takže za mě neva :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4308
22.2.09 09:30
kitty25 píše:
tak já nakonec po žravém zkouškovém cca 2kg navíc oproti Robikovi, tak to není tak hrozný, ale mám předsevzetí, že tolik žrát nebudu. hlavně ne sladké tolikjá přibrala 23kg - a ovlivnit se to rozhodně dá, jedla jsem pořád koláčky a dobroty a smažák a mcdonalda. :lol:

Tak to máš výchozí váhu v poho, já minule přibrala „jen“ cca dvanáct kilo a to jsem se teda moc nehlídala, ale zase ty nevolnosti … tak asi proto. teď se chci taky víc hlídat, hlavně sladký, nechci skončit zase na inzulínu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
22.2.09 09:45

já taky nenašla problém s vyhledáváním října, tak bych to asi neřešila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
856
22.2.09 15:32

Ahoj, holky,

to se nám to pěkně rozrůstá…

Allo,

já řeším v podstatě totéž - Ellince bude rok a osm měsíců, až se to malé narodí, ale neboj - to zvládnem!!!!!

A jinak je mi špatně - ne moc, ale vím o tom. Permanentní únava, žaludek na vodě, jím samá svinstva - a to by mělo být přesně naopak. No a bolení v podbřišku… no snad je to znamení, že je všechno OK. Ale ten jídelníček mě štve!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
22.2.09 16:12

Macko se musíš polepšit, asi by to chtělo silnou vůli co? :lol: :lol: :lol: ale kde jí vzít :?: :?: :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
22.2.09 16:37

Ahoj, naštěstí malá už bude mít tři roky, tak si říkám, že by to mohlo být celkem v pohodě. Ale kamarádka má děti o 16měsíců, tu starší hrozného ďáblíka, ale zvládla to. Ta mladší už má ted rok, nejhorší má za sebou,ale asi to záhul byl. Ale sourozenecký kočárek nepotřebovali, malá jezdila na skeatu a nebo dupala pěšky.

No, mě je dnes nějak šoufno, že by nějaká těhu neolnost??? Už se nemůžu dočkat příštího pondělí na kontrolu.

zakladatelka xyx

• Citovat
  • Upravit
16118
22.2.09 18:35

kočárek budu řešit až podle situace jak bude Robik chodit, spíš je to o tom, abychom někam dojeli. už ho mám vybraný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4308
22.2.09 18:44
Macka1 píše:A jinak je mi špatně - ne moc, ale vím o tom. Permanentní únava, žaludek na vodě, jím samá svinstva - a to by mělo být přesně naopak. No a bolení v podbřišku… no snad je to znamení, že je všechno OK. Ale ten jídelníček mě štve!!!!

Neboj Macko , ono se to poddá, na začátku těhu s Honzíkem jsem ustála akorát vlašák s rohlíkama, jinak mi ze všeho bylo blbě a pila jsem hektolitry coly na nevolnost (už ji mám vlednici 8) ) … a Honzík vypadá zdravě :lol: … ty svinstva k jídlu k tomu prostě patří :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14083
22.2.09 18:47
kitty25 píše:
kočárek budu řešit až podle situace jak bude Robik chodit, spíš je to o tom, abychom někam dojeli. už ho mám vybraný

ty už máš vybraný sourozenecký kočárek??? Já budu kupovat skejt, ale další kočárek určitě ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí