Poradna duly
Jana Čurdová
Já osobně zatím úplně bez příznaků, žádné těhotenské nevolnosti, bolesti břicha - nic - jen ta mrcha stále není ![]()
Minulé těhu jsem si taky fandila a pak mi bylo blbě cca. od 7tt do 13tt, nebylo to dlouho, ale stačilo
už tenkrát jsem si říkala, že nechci být znovu těhu chi chi
Akorát mi prdí, že jsem nějak nestihla shodit kila po Terce a už tu bude zase min. 15 navrch ![]()
alla píše:
No uvidíme, doufám, že tentokrát budu mít hodné, spavé a hlavně „žravé“ miminko
Jak jinak
… i já, a předpokládám, že i ostatní ![]()
Jo, a děkuji, jsi milá ![]()
alla píše:
Já osobně zatím úplně bez příznaků, žádné těhotenské nevolnosti, bolesti břicha - nic - jen ta mrcha stále není
Minulé těhu jsem si taky fandila a pak mi bylo blbě cca. od 7tt do 13tt, nebylo to dlouho, ale stačilouž tenkrát jsem si říkala, že nechci být znovu těhu chi chi
Akorát mi prdí, že jsem nějak nestihla shodit kila po Terce a už tu bude zase min. 15 navrch
Mě to teda minule začlo taky až kolem sedmého osmého týdne … teď to mám pěkně od začátku,žaludek jsem občas cítila už týden, ale spíš jsem to přikládala nervům …
A ty kila, ani mi nemluv, mám cca o šest kilo víc než před minulým těhu - to jsem ale nabrala při kojení
… no snad mě klouby unesou a pak s dvěma dětma to už půjde samo ![]()
tak já nakonec po žravém zkouškovém cca 2kg navíc oproti Robikovi, tak to není tak hrozný, ale mám předsevzetí, že tolik žrát nebudu. hlavně ne sladké tolik
já přibrala 23kg - a ovlivnit se to rozhodně dá, jedla jsem pořád koláčky a dobroty a smažák a mcdonalda. ![]()
Ahoj holky, vítám další příchozí, krásně se rozrůstáme.
Holky, klidně zkuste některá napsat Lesině, ať tam dá jako zakladatelku některou z vás, pokud to půjde. Já mám diskuzi v oblíbených, tudíž vyhledání není problém.
Pěknou neděli.
zakladatelka xyx
Ahoj holky,
tak jsem ráda, že je nás tu zase víc.
příznaky: jen pobolívání podbřišku, trochu začínaj růst prsa (konečně!!!), nevolnosti žádné (ani v prvním těhu), ale začínám teda víc jíst a různé kombinace. Váha o 2 kg méně než s Fildou. Te´d už tak nahoru nepůjde, to první dítě nám dá zabrat - víc pohybu a méně času na jídlo.
Allo - no úplně přesně to datum poslední MS taky nevím, takže TP je někdy kolem 21-25.10., datum početí bylo ještě dřív, no uvidíme na ultrazvuku
Anonymni píše:
Ahoj holky, vítám další příchozí, krásně se rozrůstáme.Holky, klidně zkuste některá napsat Lesině, ať tam dá jako zakladatelku některou z vás, pokud to půjde. Já mám diskuzi v oblíbených, tudíž vyhledání není problém.
Pěknou neděli.
zakladatelka xyx
Já myslím, že to je v pohodě, stejně koukám vždycky z mailu nebo to mám na liště, takže za mě neva ![]()
kitty25 píše:
tak já nakonec po žravém zkouškovém cca 2kg navíc oproti Robikovi, tak to není tak hrozný, ale mám předsevzetí, že tolik žrát nebudu. hlavně ne sladké tolikjá přibrala 23kg - a ovlivnit se to rozhodně dá, jedla jsem pořád koláčky a dobroty a smažák a mcdonalda.
Tak to máš výchozí váhu v poho, já minule přibrala „jen“ cca dvanáct kilo a to jsem se teda moc nehlídala, ale zase ty nevolnosti … tak asi proto. teď se chci taky víc hlídat, hlavně sladký, nechci skončit zase na inzulínu ![]()
já taky nenašla problém s vyhledáváním října, tak bych to asi neřešila
Ahoj, holky,
to se nám to pěkně rozrůstá…
Allo,
já řeším v podstatě totéž - Ellince bude rok a osm měsíců, až se to malé narodí, ale neboj - to zvládnem!!!!!
A jinak je mi špatně - ne moc, ale vím o tom. Permanentní únava, žaludek na vodě, jím samá svinstva - a to by mělo být přesně naopak. No a bolení v podbřišku… no snad je to znamení, že je všechno OK. Ale ten jídelníček mě štve!!!!
Macko se musíš polepšit, asi by to chtělo silnou vůli co?
ale kde jí vzít
![]()
Ahoj, naštěstí malá už bude mít tři roky, tak si říkám, že by to mohlo být celkem v pohodě. Ale kamarádka má děti o 16měsíců, tu starší hrozného ďáblíka, ale zvládla to. Ta mladší už má ted rok, nejhorší má za sebou,ale asi to záhul byl. Ale sourozenecký kočárek nepotřebovali, malá jezdila na skeatu a nebo dupala pěšky.
No, mě je dnes nějak šoufno, že by nějaká těhu neolnost??? Už se nemůžu dočkat příštího pondělí na kontrolu.
zakladatelka xyx
kočárek budu řešit až podle situace jak bude Robik chodit, spíš je to o tom, abychom někam dojeli. už ho mám vybraný
Macka1 píše:A jinak je mi špatně - ne moc, ale vím o tom. Permanentní únava, žaludek na vodě, jím samá svinstva - a to by mělo být přesně naopak. No a bolení v podbřišku… no snad je to znamení, že je všechno OK. Ale ten jídelníček mě štve!!!!
Neboj Macko , ono se to poddá, na začátku těhu s Honzíkem jsem ustála akorát vlašák s rohlíkama, jinak mi ze všeho bylo blbě a pila jsem hektolitry coly na nevolnost (už ji mám vlednici
) … a Honzík vypadá zdravě
… ty svinstva k jídlu k tomu prostě patří ![]()
kitty25 píše:
kočárek budu řešit až podle situace jak bude Robik chodit, spíš je to o tom, abychom někam dojeli. už ho mám vybraný
ty už máš vybraný sourozenecký kočárek??? Já budu kupovat skejt, ale další kočárek určitě ne.