Poradna duly
Jana Čurdová
A jéje, zari! Tebe přece znám. Teda alespoň tvůj nezapomenutelně zářivý avátar se mi zažral do paměti.
Macka1 píše:
Ivčo, tak to Ti teda závidím, mně je tak nějak divně prakticky pořád…
Macko , já bych možná raději žaludek na vodě, abych věděla, že jsem stále těhotná … si člověk nevybere
![]()
markos: jo jo známe se, a jaký avatár myslíš???? V téhle diskuzi nám ale bude líp, že jo?
ad nevolnosti: od víkendu mi bývá celkem šoufno, ted dva dny po sobě i slabé ranní nevolnosti, ale dá se too přežít.
ahoj holky ![]()
tak ja se k vam taky pridam
u dr.jsem byla v patek, zatim dle slov mudr.„malinkate“ tehotenstvi, na srdicko jdu 13.3.
a jinak patrim k lednu 2008 ![]()
renatika007 píše:
Tak se tam snažim dat jinej obrazek a nejde to, namisto obrazku se mi ukazuje odkaz
Reny a zmizel ti i metřík?Klidně si tam toho čápa nech.!
Holky chtela jsem se zeptat jestli nekoho taky boli trisla, me hrozne na leve strane už cely tyden, tak jako když maš maly kalhotky a zarezavaji se ti
Nová těhulka ![]()
Cmeldu od vidění znám i Září z nějakých diskusí ![]()
renatika007 píše:
Holky chtela jsem se zeptat jestli nekoho taky boli trisla, me hrozne na leve strane už cely tyden, tak jako když maš maly kalhotky a zarezavaji se ti
Teď zatím ne, ale z prvního těhu to znám. Patří to k tomu ![]()
Markos , koukám, že jsme našly // ve stejný den ![]()
… už jste všechny objednané k dr?
Allo , Ti závidím, že už jsi tam byla, sice ještě na srdíčko brzo, ale aspoň víš, že tam je ![]()
ahoj, tak 10.3. jdu na kontrolu k doktorce, strašně se těším, to už by mohlo být srdíčko, jinak už mi přestalo být tak blbě, ale zase mě bolí klouby, tak nevim co to je
Včera jsme se s manžou přeli, jestli si necháme říct co to bude, u prvního jsme nenechali, já bych zase chtěla překvápko, manžel by to chtěl vědět
krásný den
anonymní J.
Zari : tu tvou růžovou kytičku si prostě bezpečně pamatuju!!!
Jojo, tady je nám líp a veselejc!
Kalinko , já si test dělala už o pár dní dřív, neb jsem šla k zubařce a kdyby mi chtěla dělat rentgent, tak abych ji to zatrhla. Test mi tehdy (ještě) nevyšel, zákrok byl bez rentgenu i bez umrtvováku, takže v poho. Já zatím objednaná nejsem. Včera jsem se nedovolala, dnes čekám, až se mi trochu vyprázdní kancelář. Nejradši bych tam letěla hned, ale asi není kam spěchat.
Radkoun
vera
Macka1
jenny.fields
Saxana22
alla
Judita74
keliska
Radka75
lacenka
markos
kitty25
KalinkaIvča
izabela12
renatika007
zari
cmelda
Anonymni J ja mam taky 10.3 ultrazvuk.
Ja si ted rikam,že si nenecham rict co to bude, ale stejne to nevydrzim, nam je to jedno co to bude,ale kdybych si mohla vybrat tak asi holčičku.
To už i vymyšlime jmena
Judit ty jsi mela dvojčatka prirodni cestou ? Ja mam ted v sobe taky 2 embryjka,ale ješte nevim jestli jim uspelo obema…ale podle hladiny HCG asi ne.